В кой месец започнахте да си мажете коремчето с крем?

• 16 322
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Мажех се редовно още от 2-рия месец,но към края на 7-мия корема ми се нацепи много жестоко,така че си е до кожа.

# 31
  • след Околовръстното
Не съм мазала и при двете бременности.
Стрии нямам.
Винаги съм била на мнение, че всичко е до тип кожа.

# 32
2-3 месец започнах, ползвам предимно Бюбхен.  Peace

# 33
Към 5-ия.С нещо на Икаров беше.
Нямам стрии от бременността,но то си е до кожа,а не до мазило...

# 34
Аз от 2-рия с Кокона и Майка. Нацепих се по краката и мааааалко по гърдине, въпреки че най много ми беше пораснал корема /беше огрооомен/ там нямам нито една. И аз като повечето смятам че е до типа на кожата, а не в мазилото.

# 35
Според мен всичко е до кожа !

Не си мажа специално корема от еди кой си месец, мажа си тялото както и преди бременността, с лосион за суха кожа ! Нямам стрии !

# 36
не съм се мазала

# 37
  • София
От 4тия месец се мажа с крема на Палмърс. За момента нямам, ще видим по-натам...

# 38
  • Варна
благодаря на всички за бързите отговори Simple Smile

# 39
От края на 3-я месец се мажа,първо започнах със Саносан(или нещо подобно),сега с олиото на Хип.Засега нямам стрии,но ще видим по-нататък...

# 40
От както започна и да ми расте коремчето-значи около 5-я месец Simple Smile

# 41
След 4 месец почнах да се мажа с бебешко олио на Джонсън ,но се обринах и спрях да се мажа.Така и на почнах с друго.
Стрии нямам ,и аз мисля че всичко е до кожа.

# 42
Че си е до тип кожа - да, но и кремовете малко спомагат за омекотяването и разтегливостта й според мен. Аз започнах да се мажа от втория месец и така до края с Мустела, нямам стрии.

# 43
  • София
ами...аз си се мажа по принцип редовно....та - от първият момент....след 3 месец по 2 пъти на ден....нямам стрии, мазах се с нивеа боди милк и накрая с дева против стрии....
но най-вече си зависи каква си ти е кожата....

# 44
Имах още от началото на бременноста Дева против стрии. Но бях много несериозна - май 2-3 пъти в месеца  Blush. Но пък нямам нито една стрия. Явно си е до типа кожа - ако си предразположен по-добре да ги използваш още от началото.

Общи условия

Активация на акаунт