Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 539
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Ех, пак болни дечица, толкова ми е жал Sad Стискам палци за Велизарчо, дано това е за последно, че много им се насъбра Praynig
Дорабелка, хайде  и вие се оправяйте Heart Eyes  За хремата при нас ( поне такова чувство имам, макар че аз доста неща слагах преди това newsm78) помогна доста сребърната вода, пробвай, може  и при вас да има ефект, а и вит.С слагах сутрин и вечер, ох вече не знам, с тези болести цяла зима ще се изтормозим Confused

# 691
Добро утро!!!!

Хетера,кое е хотелчето ако не е тайна?Питам,защото и ние сме ходили там на ски ваканция и отседнахме в Родопски дом - беше страхотно!

# 692
Добро утро.
 Praynig Praynig Praynig-за Велизарчо и Деси, дано скоро да се оправи и никакви болници повече.
Голям студ, вече 5 дена не сме излизали и вече се побърквам в къщи, днес ако намалее вятъра-екипирваме се беж на вън, тъкмо ще снимам космонавта и ще ви пратя снимка, само за 19,20 го взехме от едно малко магазинче, иначе целият град обиколихме и нищо не ми хареса.
Отивам да свърша нещо, че незнам колко ще спинка.
 Hug  Hug  Hug

# 693
  • София
naiema точно Родопски дом е  Simple Smile Ей супер се радвам,че ми даваш добри отзиви,аз си го избрах по снимките,но щом потвърждаваш,че е добро място!  Hug

# 694
Мерси много за информацията момичета   bouquet

# 695
Добро утро Hug
Надявам се днес малкия Велизар да е по-добре Praynig
Теди ако шще ходиш днес в Джъмбо не си взимай картата и отиди с разумна сума,казвам ти всичко там КРЕЩИ "КУПИ МЕ" Mr. Green
Хубав ден на всички  bouquet
п.с. абе гледам повечето си оставяте за по 1-2дни децата,а тази мойта майка дето е изгледала футболен отбор само ми вика рано е още да ми я оставиш за цяла нощ, ще плаче и бла бла,ще и дам да прочете и мисля един уикенд и ние да избягаме някъде. Thinking
Мая снощи изпи 170мл АМ на хип,дамо и днес да го иска

# 696
Да питам по колко АМ пият децата ви???Аз идея си нямам колко да и направя,а тя си  го изпи на един дъх,но след малко искаше и да суче ooooh!

# 697
Миме, Симона пие 190 мл сутрин и 220мл вечер, обикновено реве и за още, но не я огрява.

# 698
Хехехехе, Миме как ме разсмя  hahaha Споко ще ходя с любимия , а той ми е естествения ограничител  Mr. Green

# 699
  • Пловдив
alximika,през деня пие по 180 мл,а вечерното хранене в 21,00 часа е 200 мл.Децата на АМ обикновено не пият мляко през ноща.А Мая може би си ще иска да си пийва/цока през ноща млекце и незнам да по колко трябва да й се дава.

# 700
  • София
Миме, то май всяко различно пие.На Алекс му правя 195мл.+6 1/2м.л.Преди си го изпиваше,но от известно време почти никога.Снои изпи 20мл. и не иска повече едвам му дадох поне 70мл. и заспа.Сутринта си изпи почти всичко от незнам си колко време.Явно ще да е от зъбите.Можеш да и правиш 190мл.Нали се равняват на месеците 9м.-190мл., но това е общо казано, всяко бебе е различно. Peace

Дано Велизарчо е по-добре днес. Praynig

Аз вече и спретнах програмата на майка ми за гледането на Алекс до 12.12.
Тази събота 2-3ч.,на 12.11 през ноща, на 27,28,29 за два дни и на 12.12 ни е фирменото парти и как ми се ходииии.Така, че Миме я оставяй Мая на бабата и беж на някъде.Стига да е навита тя.Преди ми беше гадно като го оставям, но вече не И аз искам разнообразие иначе ще откача с него по цял ден.
Снощи го къпах и оправях сама.Алекс спеше докато баща му се прибере от фирмена среща в 22:30ч.Луда работа  Crazy

# 701
Много стиснати палци и от нас за малкия Велизарчо и мама Деси! Вие сте силни, скоро ще се оправи всичко! Молим се за вас!  Praynig

Не ми се пише! Яко сдух... Tired

love001  love001  love001 Много цунки!   love001  love001  love001

# 702
  • пак там
Миме, на кутията си пише по колко на колко месеца да даваш.

# 703
И аз да се разпиша сред вас,

днес мисля да имаме разходка, защото стоенето вкъщи ме сдухва тотално.

Жълтия Ламтурник
и Йоан се буди на всеки час , но след 1 часа. като часовник е. Сутрин се буди в 5.30 да папка, подремва още 30 мин до час максимум и е готов за игра.

Днес моето диване пак заспа докато го храня на стола. И този път папкаше кус-кус. Да не би да слагат преспивателно там  newsm78 Успях да поснимам много малко с телефона, защото камерата пак не беше заредена.

Космонавт не сме купили още. Но не съм и търсила. Иска ми се да е нещо по-евтин, че тези суми от 50-60 лв. ми се виждат множко, като се има предвид как ги израстват.

alximika
аз също давам 195 мл. + 6 1/2 л. АМ. Това му е схемата засега. Въведена е от днес. До вчера бяхме на 180 мл. +6 л. АМ

hetera честито ви заспиване самостоятелно. И кажи на Ивето да се включва по-често  Wink

Момичета аз пак да попитам за уокърите, кой на какво се е спрял и защо. Някой купувал ли е вече и доволен ли е. Предстой ни такава покупка, защото е крайно наложително да купим и столче за кола.

laracroft
много добра програма сте си заформили. И аз искам  Sunglasses Но поне засега ще се размина само с една формена конференция другата седмица.

# 704
  • София
Добро утро и от нас, момичета, най-накрая се оправихме и аз да попиша малко Simple Smile

Веси, космонавтчето е много хубаво, дано скоро и на живо да го видим Simple Smile))) Браво за 8ми, то и ние щяхме да се организираме уж, ама май нищо няма да излезе, а толкова обичам да пътувам и толкова обичам автентичните български места с кухня и т.н., в тази връзка, мама Зари, винаги съм си мечтала за такова детство, толкова обичам планината, уюта до камината, мекички и други вкусотии, зимата, снега, а за жалост и двете ми баби са в градче в Тракия, от равно по-равно и сняг, 2-3 пъти в годината, вярно много и дълбок, но се задържа много малко...

Миме, Стани пие по 180 вода + 6 лъжици АМ сутрин и вечер, всичко си изпива и не е малка Майчето вече, баба Мая какво се измъква Simple Smile))))

Лара, ми аз си къпя детето сама почти всяка вечер, откакто съм на лекции и вечер от 8 без 20 ми се налага да го къпя в 6, а мъжът ми често е навън тогава и така, абе...свиква се Simple Smile

Хехе, Деси, изпревари ме с поста Simple Smile)) Аз мисля да купим столче за кола на Чико Нептуно 2009 май беше и уокър хипопотамчето на Чиполино, много ми е симпатичен, не съм гледала какво има за натискане и какви функционалности и т.н., ама е много сладурски, а и не мисля да давам много пари за такова нещо, а то е поносимо и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт