подсъзнанието може всичко 18

• 110 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Падна ми иконата от шкафа ?- може да е и наивно, но ме смути.   Thinking Мнения? newsm78

Просто не е била добре закрепена  Mr. Green
Аз си държа иконка от Рилския манастир подпряна на една от колонките на компютъра - през ден се плъзга и пада  Grinning

# 271
darena и аз мисля като mijjjka  Peace няма повод за тревога Peace

# 272
НЕ Е ВАЖНО КАКВО ТИ СЕ СЛУЧВА, А КАК ГО ПРЕЖИВЯВАШ !

...

Mam4е  Hug избора е голям , много са нещата които могат да ти помогнат  Wink ...всичко е в твоите ръце
Добре дошла  Wink
Точно така е,проблемът ми е именно в това,как съпреживявам всичко. Blush
Благодаря за посрещането,Desss! Hug

# 273
  • Добрич
darena, съгласна съм с момичетата . Само от едно падане  не бих си направила извод. Когато някоя случка ме усъмни по подобен начин, винаги моля за следващ знак и според това дали го получавам или не, си правя изводите.

Когато има толкова случайности, търси закономерност.

# 274
благодаря ви  Hug

Лили, пробвах предложената от теб техника  с активиране на дясното мозъчно полукълбо. Много е интересна. Може би, защото пиша сравнително лесно с лявата ръка, е не красиво разбира се.Но дори ми е приятно. Интересни отговори се получиха и то доста бързо. но при мен отговорите идват с откъснати думи. идва една дума, най-много две, после друга и нямат връзка , а може би трябва да се замисля. Определено ми хареса това занимание.Ако не друго поне ще се науча да пиша с лявата ръка. Joy

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 22:20 от darena

# 275

Two HeartsСИЛАТА НА ПРОШКАТА

Вие неможете да се придвижвате напред, ако не прощавате!
Когато прощавате, Вие се изпълвате със Светлина!
Когато прощавате, Вие лекувате себе си!
Когато прощавате, поток от Любов протича през Вас!
Когато прощавате помагате на Човечеството!
Когато прощавате, Вие се освобождавате от страха!
И когато Вие не се страхувате, преставете да приавличате отрицателните събития!
Вярвам, че чувствате необходимост да простите на хора, които са Ви обкръжавали в миналото или Ви обкръжават сега.
Ето защо е толкова важно да го направите, за да продължите по пътя на вашето духовно развитие.

КАК ДА ПРОСТИМ?
Най-важните персони и вещи с които е желателно да започнете работа са:
-          Приятели
-          Мъж/Жена
-          Деца
-          Пари
Вие можеате да имате списък от имена на хора, на които искате да простите. Помнете, когато Вие прощавате някому – правите го за всичките му въплъщения, не само за настоящето.
И така:
1.       Намерете тихо място. Изберете на кого искате на простите.
2.       Сега визуализирайте, как обгръщате този човек нежно и мисленно или на ум: „Аз ти прощавам, Аз ти прощавам, Аз ти прощавам, ....” произнесете тази фраза толкова пъти, колкото желаете и считате за необходимо.
ВАЖНО! Чувствайте това, което казвате със сърцето си.
В същото време визуализирайте как човека е изпълнен със Златна Светлина.
Вие може да почувствате различни изчиствания, като тежина в гърдите, някаква болка на друго място по тялото ти, и т.н., но продължававйки този процес, Вие ще достигнете до „освобождението”.
Когато вие чувствате, че сте завършили работата си с един човек, преминавайте към следващия.
Вие не сте длъжни да молите другия човек да Ви прости и той. Той автоматично ще Ви прости в момента, в който го визуализирате в Златна Светлина.
Това е вълшебството на Златната Светлина. Така, че не се страхувайте да го направите без позволение на другия.
Златната Светлина, това е Безусловната Любов а тя неможе да навреди.
Не работете с всички заедно.
Започнете с 1-4 едновременно. Някои от тях ще освободят по-малко енергия, други огромна енергия... .
Следвайте процеса на Прошката постепенно и бавно. Вие също ще получите може би главоболие или друга болезнена криза, което ще бъде част от процеса на изчистване, който протича след Прошката.
Спете достатъчно и дайте време на тялото си да отдъхне и се изчисти. Вие може да имате ярки сънища. Отпуснете се , и ще се чувствате чудесно.
Когато простите на авсички хора и на „парите” тогава ще настъпи времето да ростите на себе си! Направете това по същия начин. Визуализирайте себе си.
Вероятно забелязахте, това, че упоменах „парите”, като една от жглавните вещи на които трябва да простите? Парите не са човек? Но вие можете да простите на Парите. Повечето хора на тази планета трябва да „простят на Парите.”
За всичките си мъки, война и бедност ние обвиняваме парите!..., но самите пари са само чиста енергия... нищо повече. Парите се явяват много важни в нашия живот.
Моля , не подценявайте това „упражнение”.
То е много просто..., но това не означава, че то не е важно.
Ще изиграе решаваща роля във Вашия живот!   smile3524

# 276
  • Universe
Ако не друго поне ще се науча да пиша с лявата ръка. Joy

Действай,darena,  Heart Eyes така ще активизираш заспалото дясно полукълбо на мозъка, което отговаря за емоциите, чувствата  Peace
Голяма част от децата на шестата раса / децата индиго/ пишат с лявата ръка - това не е определящия признак за расата, а отварянето на третото око  Wink

П.П. Четох в сайта на Кехоу негов отговор - че е добре да се пишат/мислят максимум 3 утвърждения дневно до затвърждаването им - около 20 дни  Peace

Десет са прекалено много. Подсъзнанието Ви няма да ги приеме така бързо, както би ги приело ако работехте с две или три утвърждения едновременно. На всяка цена запечатайте в подсъзнанието си всичките десет, но го направете на части, започвайки с най-силните и могъщи - запечатайте ги, а след това продължете със следващите няколко и т.н. Това определено е по-добър подход.

# 277
  • София
благодаря ви  Hug

Лили, пробвах предложената от теб техника  с активиране на дясното мозъчно полукълбо. Много е интересна. Може би, защото пиша сравнително лесно с лявата ръка, е не красиво разбира се.Но дори ми е приятно. Интересни отговори се получиха и то доста бързо. но при мен отговорите идват с откъснати думи. идва една дума, най-много две, после друга и нямат връзка , а може би трябва да се замисля. Определено ми хареса това занимание.Ако не друго поне ще се науча да пиша с лявата ръка. Joy

darena - Така пише и в книжката, че първо идват само думи, откъснати фрази... но с практика започваш да пишеш много дълги отговори... Според мен точно с такава практика някой измисля нещо... Примерно Тесла винаги е изписвал идеите си.. някъде от горе са му идвали...

# 278
И аз съм тук,мижка благодаря за темата,момичета направо не мога да ви изчета Hug

# 279
Момичета, добро утро на всички ви! Grinning

Лили, Лени благодаря!  bouquet
Имаше една техника, писане на желания с лявата ръка. Лени , твоите думи ми напомниха за нея .Мисля, че Мишето беше писала  за такава. newsm78 някой сеща ли се?

ето нещо от мен

http://bilkite.hit.bg/religia.htm

Hug

# 280
Освобождаване от ефирните вериги

Когато в нашата привързаност към човек или материален предмет е замесен страха , ние ги обвързваме към себе си с ефирни тънки вериги - за да не се отделят и променят. Тези връзки са като хирургически "тръбички".Колкото повече продължават тези отношения толкова по масивни стават веригите. Следователно най-масивните вериги ни свързват с нашите роднини , деца и тези хора с които общуваме отдавна и интензивно.
Ефирните вериги — това са кухи тръби, по които енергията протича между двата края. Ако са възникнали в страх  те винаги ще бъдат вредни за човека, и винаги са свидетелство за нарушени функции на организма. Те нямат нищо общо с хармоничните отношения и любовта или с тази сребърна нишка, която съединява тялото и душата. Тази нишка, както и любовта не може да бъде унищожена случайно. Да скъсаш ефирните вериги - това не означава да скъсаш отношенията си с човека, а обратното да ги оздравиш.
Примерно да кажем вие сте свързани с ефирна верига с роднина, който преживява депресия. Вашата енергия ще протича в човека, така както протича горивото от бензиноколонката в резервоара на автомобила. Вие ще се изморявате без видима причина. Ако енергията отива в ефирната тръбичка, тогава нито кафе, нито спорт , нито сън ще ви помогнат да възстановите силите си .
Твърдо съм уверена, че синдрома на хроническата умора се развива при такива хора, чиято енергия изтича по тези ефирни канали. Много хора, с които работих се върнаха към пълноценен живот, когато с помощта на един простичък начин се освободиха от тези вериги.
Ако този, с който имате ефирна верига се ядосва, неговата негативна енергия се влива през ефирните вериги направо във вашето тяло и чакри. Тогава при вас без видима причина може да се появи болка  която да не се поддава на никакво лечение
Тези хора , чиято професия предполага постоянна помощ на окръжаващите го - учители, възпитатели , лекари. - често биват омотани в ефирни вериги , привързващи своите ученици и пациенти. Ако човек винаги избавя своите роднини и приятели от беда , със него се случва точно същото.
И така ако вие помагате на някого - много важно е след това да се освободите от ефирните вериги.
Ако нещо без видима причина ви заболи или ви се приспива без видима причина, моя съвет ще е пак същия:  отрежете ефирната връзка .Ако след разрив в отношенията с даден човека вие пак продължавате да общувате с него и ако във вашите отношения присъства страх, ефирните връзки отново могат да се появят. Да , новите вериги ще са по-тънки, но по тях ще изтича вашата енергия - а вместо нея се ще влива чужда.

Как да разкъсаме ефирната верига
Архангел Михаил държи в ръцете си меч способен да отсече всичко, което ни свързва с негативното . Просто си кажете наум "Призовавам те архангел Михаил. Моля те разсечи веригите на страха, които изсмукват от мен живота и моите сили". Докато той разрязва "веригите" седете тихо и спокойно. Когато всичко приключи - на вас и на другия човек архангел Михаил ще прати целебна енергия.
В момент на разрушаването на веригите, чувствителните хора могат да усетят изменения на физическо ниво или да почувстват рязко спадане на атмосферното налягане. След това те ще почувстват прилив на енергия , болката ще изчезне или значително ще намалее.

Ако веригите са се сраснали много на дълбоко и силно
Михаил ще може да ви освободи от веригите само в този случай, че вие сте готови да простите старите обиди, които изпитвате към обекта на своята "привързаност". Ако вие продължавате да се ядосвате на този човек и не можете да му простите, няма да може да се пререже веригата. В такъв случай направете, така като е описано по-горе, но когато мислите за този, с когото сте свързан добавете това: " Искам да заменя болката със спокойствие. Искам покой - нека той замени болката".

Desss    bouquet

# 281
Във връзка със случайностите и закономерностите се замислих за нещо...
Попринцип никога не съм имала здравословни проблеми (да чукна на дърво), но след тази пролет се замислих...
Вече трета година, поради някаква причина точно напролет влизам в болница  Tired
Дали заради счупен крак, дали незнайна алергия, операция...
Общо взето неща, които нямат отношение към общото ми здравословно състояние, но е факт, че три поредни години- три пъти в болница по едно и също време.
Не знам какво може да означава, дали някакво предупреждение или може би наказание за нещо  Thinking

# 282
  • у дома
esme_bolger    bouquet

Благодаря много за превода, тъкмо това ми трябваше в този момент.  Heart Eyes

# 283
здравейте момичета
искам да ви помоля за вашата подкрепа
имам си кучешки проблеми заради които мога дори да си изгубя работата.
И въпреки това съм застанала на пътя и със зъби и нокти си браня животните  cry
Моля ви помогнете ми.
Имам нужда да знам, че нещата ще се развият по най-добрия начин за всички.
Благодаря, че ви има

# 284
здравейте момичета
искам да ви помоля за вашата подкрепа
имам си кучешки проблеми заради които мога дори да си изгубя работата.
И въпреки това съм застанала на пътя и със зъби и нокти си браня животните  cry
Моля ви помогнете ми.
Имам нужда да знам, че нещата ще се развият по най-добрия начин за всички.
Благодаря, че ви има
Миличка, много ми е познато това. Имах същите проблеми- заради кучето ми можех да си изгубя работата- дилемата беше да го изоставя или работата. Поставиха ми условие. Ревах една нощ и познайте на сутринта  #2gunfire . Много е важно да си взел решение преди да дойде утрото!  Такава сила идва на човек! Бог обича смелите Пит! Оказа се след време, че това е било изпитание. Издържах  го и знам,че затова небесата ми дадоха син! Hug както и да ви звучи- аз знам,че е така.

това е от мен и моята опитност. останалото е твоя работа!
успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт