подсъзнанието може всичко 18

• 110 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Вела ,Lilian_V ,humanis ,Dani Avramova благодаря ви за ценната информация. Аз усещах, че единият проблем е свързан с другия, защото точно когато е започнал проблема с щитовидната преживях един ужасен стрес и прием на лекарство с алергичен шок точно в момента когато взехме решение да започнем опити за забременяване. Всичко това ме изхвърли много далеч от мечтата ми..........и после и други проблеми и това в продължение на 4-5 години. Явно всичко се е натрупвало, мисълта че аз не мога да забременея и други чисто битови проблеми са причинителите на сегашното ми състояние.

Упражнеието с цветовете на чакрите на Аврамова е много приятно и същевременно по-лесно и безопасно. Все се страхувам и точно как ще формулирам нещата по време на медитация и да не объркам нещата повече.

Ще прочета и ТЕХНИКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ С ЧОВЕЧЕ, спомената от  mijjjka.

ХУманис благодарение на теб съм тук. Благодаря, че се появи в другата тема точно когато имах нужда от теб. Нищо не е случайно, нали Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 12:41 от Yoskrek

# 181
  • София
И аз имам проблеми с щитовидната жлеза. Диагностицирано Хашимото от вече 7 години. Откакто се помня винаги ми е била увеличена. Обаче и до днес хормоните са в норма и не се е налагало да пия лекарства.
Всички неща, които сте писали за отговорни за причиняването напроблеми с тази жлеза са напълно валидни за мен. Сега остава да се преборя с тях...Как се процедира, пишат се като утвържденията или си ги повтаряш?

# 182
  • Universe

Аз се грижа за тялото си и то се грижи за мен!
Тялото ми /клетките ми/ се обновява/т/  във всяка секунда!
С всеки изминат ден и по всякакъв начин моето състояние непрекъснато се подобрява!
Моята вътрешна природа знае пътя към здравето!
Моето тяло е моят приятел!
Разумът на Живота изпълва моето тяло с енергия!
Мощната сила на Живота ме подкрепя и защитава във всичко!
Аз съм здрава, пълна със светлина и любов!

Klemy,Yoskrek можете да ги пишете или повтаряте  Peace /при мен с писането резултатът е по-осезаем/

"Скръбни ли сте, болни ли сте, неразположени ли сте духом, произнасяйте думата „Аум" често, даже и да не разбирате смисъла.  „Аум" е дума на Духа, духът ви я разбира, а това е достатъчно за Вас. Аум е дума на Духа. Изпеете ли тази дума от Неговия език, Той ще ви разбере и помогне, защото разбира и знае нуждите ви." -  Дънов, 2 декември 1925

# 183
  • Пловдив
Привет момичета. Чета ви редовно от известно време и се чувствам страшно уютно при вас. Не съм писала, защото намирам отговорите на повечето си въпроси в писанията ви и на първа страница. От много време се интересувам и чета за подсъзнанието и фън шуй. Старая се да спазвам изискванията и се чувствам добре. Правила съм някои техники с ангелите, но сега се запознах с нови и интересни неща и започнах да ги практикувам. От няколко дни пиша и утвърждения в една тетрадка и те наистина действат. Хубаво е когато знаеш, че в крайна сметка всичко зависи от теб и трябва само да намериш правилния път. Благодаря, че ви има.  Hug

# 184
Здравеѝте,темата е много интересна! Искам да попитам, има ли някъде за сваляне онлаѝн книгите на Наина Владимирова?

# 185
Здравейте  Hug
И аз да се включа в малката пролука ,която имам...да Благодаря на всички ви, за цялото ви усилие тук,и да споделя,че се задълбочавам все повече в техниката *Разговор с Висшия Аз *
Започнах по малко и леко,и неусетно я доведох до практикуване по 2 пъти на ден, вече е по-скоро като редовен разговор,или моно-разговор  Mr. Green,защото рядко получавам отговори, но реакции и следствия вече мога да се похваля ,че има  Grinning
Не знам доколко е позволено така, аз със сигурност не упражнявам натиск, а по-скоро компенсирам липсата на време и удобства за разговор лице в лице  Thinking Надявам се след време да не ми е необходима техника за пълноценно общуване, но сега съм благодарна ,че я открих ,и че така получавам удовлетворение на моят Аз,в нуждите му от разбиране и словесен контакт Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 17:24 от Mamagemelar

# 186
  • Добрич
djesmin, за   тези книги ли питаш?

# 187
  • Добрич
Попаднах на интересен сайт, който може би не е още завършен, защото има и празни страници. Ето нещо от там:

Цената на живота    

Един ден, един човек се върнал късно от работа, както винаги уморен и изнервен, и видял, че на вратата го чака петгодишният му син.
- Тате, може ли да те попитам нещо?
- Разбира се, какво има?
- Тате а ти каква заплата получаваш?
- Това не е твоя работа, - намръщил се бащата – а и за какво ти е това?
- Просто искам да знам, моля те, кажи ми, колко получаваш за час?
Бащата работел в голяма и престижна компания като топ менажер и отвърнал:
- Ами, за час – 50 лева, и какво?
- Тате – синът го погледнал от долу нагоре с много сериозни очи – тате можеш ли да ми заемеш 30 лева?
- Ти ме разпитваш само заради това, за да ти дам пари за някаква глупава играчка – ядосал се бащата – веднага марш в стаята си и лягай да спиш!!! Нима трябва да си такъв егоист! Аз работя по цял ден, толкова съм уморен а ти се държиш така глупаво.
Момченцето тихо отишло в стаята си и затворило вратата. Бащата продължавал да се ядосва на молбата на сина си. Как смее да го пита за заплатата, че да му поиска пари после. След известно време се успокоил обаче и започнал да разсъждава трезво. Може би действително му трябват за да си купи нещо важно. А и по дяволите тридесетте лева, та той никога до сега не му е искал пари.
Когато влязъл в детската стая, синът му вече си бил в леглото.
- Не спиш ли синко? – попитал той.
- Не тате, просто лежа – отвърнал малчуганът.
- Струва ми се, бях прекалено груб с теб – казал бащата – Имах тежък ден и просто се изпуснах. Прости ми. Ето, вземи парите за които ме молеше.
Малчуганът седнал на леглото и се усмихнал.
- Ой тате, благодаря ти! – радостно възкликнал той. След това бръкнал под възглавницата и изкарал още няколко измачкани банкноти. Виждайки че хлапето има още пари, бащата отново се намръщил. А малчуганът събрал банкнотите, внимателно ги преброил и погледнал към баща си.
- Защо ме молиш за пари, след като вече си имаш? – попитал бащата ...
- Защото бяха недостатъчно. Но сега вече, точно ми стигат, - отвърнало хлапето – татенце, тук са точно петдесет лева, мога ли да си купя един час от твоето време? Моля те, ела си утре от работа по-рано, много искам да вечеряш заедно с мен и мама.

Каква е поуката. Поука няма.

Просто исках да ви напомня, че животът е прекалено кратък, за да го прекарваме целият на работа. Не трябва да му позволяваме да изтича между пръстите ни и да не отделяме дори малко за тези които наистина ни обичат, нашите най-близки хора. Ако нас утре ни няма, фирмата където работим бързо ще ни замени с някой друг. И само за семейството и приятелите ни, това ще бъде действително голяма загуба, за която те ще помнят през целият си живот. Помислете си за това, защото често ние отделяме на работата прекалено повече време от колкото на своето семейство.

Тази история е невероятно актуална за нашия татко, за съжаление.

Източник: Капки тиши … 1;ша!

# 188
  • Русе
  Много хубава притча Вела  Hug

# 189
  • Tам през Атлантическия океан
Вела Hug

Баща и дъщеря .........

# 190
Yoskrek , много се радвам, че си отворена за тази информация  Hug и най-скоро ще имаш нужното ти  Peace тук всички успяваме, един в едно , друг в друго но резултати има и то доста Peace

Техниката за разговор с висш Аз се използва при лечителските техники но съм чела, че отговор можем да получим само от човек имащ връзка със своя висш Аз. Също така питащия човек трябва да има връзка със своя висш Аз. Тоест няма да имаме резултати ако ние нямаме тази връзка а пък искаме от другите отговор.

# 191
  • нейде там, където ....
Вела, благодаря ти! Както винаги, точно и навреме получавам знак, влизайки в темата  Hug Heart Eyes

# 192
  • Universe
Вела ,Desss    bowuu   bouquet

"Радвай се на този момент. Този момент е твоя живот."
                                               Омар Хаям

# 193
  • Добрич
Desss, не зная как си я намерила, но анимацията ме разплака.

# 194
...........
Техниката за разговор с висш Аз се използва при лечителските техники но съм чела, че отговор можем да получим само от човек имащ връзка със своя висш Аз. Също така питащия човек трябва да има връзка със своя висш Аз. Тоест няма да имаме резултати ако ние нямаме тази връзка а пък искаме от другите отговор.

какви са критериите,дали си във връзка със своя Висш Аз?
разясни повече,моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт