подсъзнанието може всичко 18

• 110 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте  Hug Ама наистина човек за седмица изчезва, и вие изписвате половин тема!

lina, мисля, че няма правило колко често да говориш с висшия аз на някой. Прави го, когато усетиш, че е необходимо. Ще проработи Simple Smile поне при мен е безотказно.

Аз такива разговори провеждах преди около 2 месеца. Не знаех, че е техника, просто много ми се беше насъбрало за казване, а човека не е от тия, с които можеш да проведеш такъв разговор наистина. Действа много освобождаващо, а информацията по някакъв невероятен начин стига до човека.

И той не се обаждаше много време след като започнах, но в момента, в който наистина бях готова да го видя очи в очи, се обади и ми казва "получих някакъв импулс да ти звънна..." (Той е непоправим скептик, никакви енергийни и вселенски въпроси не го интересуват). Отговарям: "Получил си вселенски импулс". А той ми вика "Ъ?"  Mr. Green

Друго, което си мисля - след като си провел разговор с висшия аз на някой, не бива да се опитваш да го повториш и "на живо", като някаква проверка. Разговорът е приключен, сега просто трябва да очакваш очакваш неговия отговор.

# 166
Здравейте Hug
Аз продължавам да чета темите назад и попаднах на нещо, което много ме интересува.
 Някой беше споделил, че е правил утвърждения за болна приятелка. На друго място бяхте писали, че не е хубаво да се правят утвърждения вместо друг човек. Споделете кое е правилното.
Искам да правя някакви утвърждения за майка ми за здраве, но не знам да не объркам нещо.

# 167
  • Добрич
В_и_В_и, няма смисъл да правиш утвърждения вместо нея. Утвържденията, които правиш ти как ще достигнат до нейното подсъзнание?  Можеш да помолиш ангелите за помощ. Можеш да пробваш и разговор с Висшето и Аз, за което се писа на последните страници.

# 168
Виви,можеш да правиш следното утвърждение- Успявам да намеря най-точните думи , които да подтикнат майка ми към повече оптимизъм,/ напр/ по отношение позитивния изход от нейния здровсловен проблем.

Нещо такова- насочено е към теб ти да пнамериш точните думи...
Но мисля, че съвета, който Вела ти е дала, да помолиш ангелите за помощ е много по-добър. Архангел Рафаил помоли да й изпрати ангели лечители.Изобщо в книгите  на Д Върчу има много добри указания .

желая здраве на майка ти и сила на теб за да й помогнеш да намерите верния път за нейното бързо оздравяване.  bouquet

# 169
# 170
  • Tам през Атлантическия океан
Силата на молитвата

Молитвата е мощна, фокусирана енергия. Тя ни свързва с висшите сили. Стимулира творческата енергия отвътре, което дава възможност да изявим способността си да творим. При молитва, ние буквално обменяме енергии със Създателя. Излизаме отвъд всякакви ограничения и навлизаме в реалността на неограничените възможности. Молитвата е мощен начин да вдъхнем енергия на желанията си. Превръщаме ги в мисловни форми, а енергията на молитвата ги умножава. С колкото повече вяра и отдаденост се молим за нещо, толкова по-бързо мислите ни се превръщат във физическа реалност.

*"Правила" за молитва

# 171
Здравейте! Благодаря, че Ви има! Чета Ви от почти месец!
Исками се да мисля позитивно, но работя в такава институция дето злобата зависта и правилото за прецеканото другарче са нещо нормално! В момента текат яки промени. Искам да бъда добър и позитивен човек старая се, но........... в такава среда е трудно! Моля Ви за помощ? Пиша утвършдения и по 12 на ден и по едно на ден и по няколко на ден в продължение на дни вече няма още 21 дни за това не мога да кажа какъв е успехът ми.
Може би още неща ще Ви пиша, но за сега.............. не съм готова. благодаря Ви още веднъж дано ми помогнете и ако има начин с
 рейки за благополучие ще се радвам
не очаквам нещата да се оправят мигновенно въпреки, че ми се иска- п росто искам да бъда добър и позитивен човек.
 Благодаря Ви още вендъж, че Ви има!

# 172
  • Universe

Моля се за всички, които имат нужда от подкрепа!

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 22:39 от lenny_pld

# 173
Скъпи момичета от тази толкова интересна тема, вие ми звучите толкова мъдри и напреднали в духовното си развитие. Бих искала да ви помоля за малко помощ. Мечтата ми да имам дете  ме води през последните 3-4 години през какви ли не перипетии. Животът ми никога не ми е предлагал неща на тепсия, но чак пък такива перипетии (свързани с моето здраве предимно), за да постигна нещо не съм имала.

Преди около няколко седмици ми беше поставена диагноза - хиперактивна щитовидна жлеза. Назначиха ми лекарства, които започнах да взимам вече, но всичко, което изчетох ми изясни, че проблема на щитовидната жлеза е по-скоро психологичен отколкото физически. Лекарствата са си лекарства, но подсъзнанието е по-важно да бъде изчистено, за да се премахне причината на заболяването.

По принцип съм отворена към силата на посъзнанието и съм чела разни книги, които в общи линии се свеждат до едно - в медитация да се пречистиш, да се свържеш с твоето по-висше Аз, да коригираш проблемите си с мисълта си, да се превърнеш в духовен човек........Има различни техники за постигане на състояние на медитация. Аз лично опитвам този с броенето от 100 назад. Веднъж го постигнах......беше много приятно и странно като за първи пат състояние на безтегловност, но от тогава все не успявам - обикновено заспивам някъде посредата......

Можете ли да ми помогнете с идея как по-добре да успея да достигна до медитация и какви утвърдителни или изчистващи визуализации смятате, че трябва да използвам, за да се справя с щитовидната жлеза.

Много ще съм ви благодарна, ако ме упътите, а аз ще се захвана да ви изчета постепенно от самото начало!

Хубава вечар!

# 174
  • la Città Eterna
Мише, мисля, че може да се общува с висшия аз на починал човек, дори ми се струва, че го четох някъде newsm78. А аз да ви питам, може ли да се общува с висшия аз на чужденец, на български?- мисля, че може, ама  Thinking

Да, може. Моят доведен син е италианец и първия ми разговор с неговия Висш Аз беше на бъргарски - помолих го да се съгласи на среща, на другия ден звъннах и веднага вдигна телефона (от месеци не ми вдига), както и веднага прие поканата и я насрочи за следващия ден на обяд  Grinning

# 175
  • Добрич
Yoskrek, можеш да опиташ с

ТЕХНИКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ С ЧОВЕЧЕ, спомената от  mijjjka.

/има линк на първата страница в практическите техники/

# 176
  • София
Yoskrek Според

Кои мисли какви болести пораждат- Луиз Хей

Щитовидна жлеза Най-важната жлеза за имунната система. Чувство, че ви атакува живота. "Те се стремят да се доберат до мен".

Щитовидна жлеза

Вероятна причина: Унижение. Никога не остава време да направя това, което ми се иска. Кога ще дойде и моят ред?
Нов мисловен модел: Придвижвам се отвъд старите ограничения и сега си позволявам да се изразявам свободно и съзидзателно.

Увеличена щитовидна жлеза

Вероятна причина: Прекалено разочарование, защото не можете да осъществите онова, което искате. Винаги се съобразявате с другите, а не със себе си.
Нов мисловен модел: Възвръщам своята сила на истинското й място. Сам вземам своите решения. Аз съм удовлетворен.

Намелена функция на щитовидната жлеза

Вероятна причина: Отказване. Чувствате се безнадеждно смазан.
Нов мисловен модел: Създавам нов живот с нови правила, които изцяло ме подкрепят.

# 177
Yoskrek , радвам се да те видя тук  bouquet

Щитовидната жлеза е щит за цялото тяло, когато този щит бъде разрушен енергийно се получават разни проблем чета. Този център е пети енергиен и е с цвят светло син. За корекцията на жлезата можеш да визуализираш светло син цвят колкото си искаш. Свързан е с общуването и това какво казваме и какво ни казват, и се влияе от това всеки един момент. По сетивните хора, когато не са взели мерки да запазят този щит си патят от различни  на жлезата. Също така през тои център като едина магистрала минават всички енергии нагоре към главата и надолу към земята и при лек проблем или блокаж пак страда жлезата.
Мантрата на 5 чакра е ХАМ, музикален тон - Сол, камък тюркоаз , амазонит и содалит.
За да е наред 5 чакра е задължително да е наред 2 ра чакра. Тези две чакри се преливат една в друга непрекъснато. Втора отговаря за половата система, физическото удоволствие, сексуалното удоволствие, радостта и творчеството. Цвят на втора чакра - оранжев, мантра ВАМ, музикален тон Ре, камък ахат, гранат , сардоникс

# 178
  • Шотландия
Мимимомо, опитай да смениш модела на възприемане на нещата, който те води до негативни оценки за хората. Ако в нас няма нещо негативно, Законът на привличането няма да ни събере с негативни хора. ЗА да са в живота ни – значи с нещо ги привличаме. Единствения начин да се отървем от тях по някакъв начин, е да променим собствените си нагласи и стереотипи на мислене.

Така че опитай, вместо да мислиш с огорчение за злоба, завист и правило за прецакано другарче, да си кажеш нещо подобно – всички имаме недостатъци, това е техния начин да се справят с трудната ситуация. Оставям ги да бъдат каквито искат или дори каквито могат, а аз ще бъда позитивна. Днес ще бъда позитивна.  Т.е. да намериш начин да смекчиш собствената си оценка за тяхното поведение – защото тя, всъщност , никак не е позитивна. Когато ти започнеш да подхождаш с позитивност към хората, ще виждаш много повече позитивни хора около себе си.

Notes, и аз мисля, че детето ти се опитва да те научи да си общуваш с него невербално. Всички имаме латентна тази способност, но малка част от нас я ползват в чист вид - може би защото не ни се налага. Опитай се да се отпуснаш и да се оставиш да те научи. Явно по време на сън, когато разумът не властва, ти е по-лесно да възприемеш това, което детето ти казва. Пожелай си други сънища, в които да „чуваш” как детето ти ти говори и да се разбирате. Ако го направите практика, вероятно ще се научиш да го разбираш и в будно състояние.

Чела съм, че децата-аутисти идват, за да ни научат нас на много неща, но това е дълга тема - сигурно знаеш повече и от мен по нея... Последно го чух в един от семинарите на Абрахам-Хикс (слушам техни аудиозаписи).

# 179
Yoskrek Няма точна формула за постигане на медитация, никой не може да каже дали сте постигнали нужната реласация, това е лично усещане. Начинът, по който сте направили медитация е вашия начин, вашата формула, която ви е донесла баланс.
За да хармонизираме бързо чакрите, правим следната медитация.

Ето една примерна медитация:

И тъй като енергията следва мисълта,
1/ насочваме мисъл към 1ва чакра и мислим за червено
2/ насочваме мисъл към 2ра чакра и мислим за оранжево
3/ насочваме мисъл към 3та чакра и мислим за жълто
4/ насочваме мисъл към 4та чакра и мислим за зелено
5/ насочваме мисъл към 5та чакра и мислим за светло синьо
6/ насочваме мисъл към 6та чакра и мислим за тъмно синьо или индиго
7/ насочваме мисъл към 7ма чакра и мислим за виолетово или лилаво

Медитацията е отнела 10на минутки и е достатъчна за първично хармонизирате и активизиране на чакрите. Разбира се ако има по сериозен проблем, ще е необходимо редовно да правите това упражнение за да постигнете резултат . Но това е една добра, лесна и бърза техника с която да започвате своите занимания.  Simple Smile
Според енергодинамиката 5 чакра е в тясна връзка с 3 чакра или 1-3-5 чакра.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 10:15 от Dani Avramova

Общи условия

Активация на акаунт