подсъзнанието може всичко 18

• 110 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Като сте се заговорили за това какво държите на бюрата си се сетих.
На скоро една продавачка в магазин за цветя ми каза, че е хубаво на бюрото до компютъра да има кактус.
Вчера ми го каза и майка ми, само че нито една от тях не можа да ми обясни защо.
Защо кактус и защо до компютъра?>
Някоя чувала ли е нещо по въпроса? Thinking

Аз имам малък кактус  отляво на монитора - "улавя" вредните лъчения  Peace Бях го чела някъде и си го набавих своевременно Wink

Сега пък попаднах на това  newsm78 newsm78 newsm78

Другите подходящи около РС по фън шуй са Peace Lily - / Naughty внимавайте, отровно е за котки/
и
- Spider plant. Е, това второто го има навсякъде и се гледа лесно /дори може и хидропонно  Peace/

П.П. Лени съм, писала съм от акаунта на дъщеря ми  Joy

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 00:45 от mannuella

# 151
Значи аз съм екстра.
Имам един голям кактус в саксия точно до бюрото на пода е, обаче кактуса вече е толкова голям, че върховете му се падат до монитора Grinning

П.П. Лени, а наскоро пък май дъщеря ти беше писала от твоя профил  Laughing

# 152
  • Tам през Атлантическия океан
Тъкмо щях да кажа за паячетата -  "на пари е" и
На парички е да  Wink
като видя паяче не давам да се пипа  Grinning

Пробвах техниката за разтовор с висшия АЗ на един важен за мен и роден ми човек и очаквам скоро резултат  Praynig

Да се похваля вчера ми се сбъдна едно малко желанийце свързано с работата  Grinning като пробвах ей така съвсем на шега магията на сигилите Hug

Прекрасен ден ви желая Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 08:08 от Desss

# 153
Добро утро, розови слънчица!   love001  love001  love001
Как сте? На мен днес ми е много приятно и слънчево. Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Сутринта  успях да поговоря с два висши аза,  дори им пратих рейки Grinning- така ми дойде, пратих рейки на ситуацията, на разговора, който имах с тях  и я видях като звездички- лъчи/сноп/ от звезден прашец- много интересно- не бях го мислила, така, а си беше преживяване newsm74. Дори и да е било само във въображението ми, беше хубаво и ми донесе приятни усещания.
Каква идилия! Дребосъчев  smile3524, аз   food010

Значи аз съм екстра.
Имам един голям кактус в саксия точно до бюрото на пода е, обаче кактуса вече е толкова голям, че върховете му се падат до монитора Grinning

Хм - мищо чудно , Вили
, че до компа ти така добре расте кактусът- върви му нса цветето - така да се каже- намерило си е мястото!

Десс, честито, за желанието
. И едно мое желание севързано с работата се сбъдна и се похвалих, преди време, но е толкова хубаво, тава, което стана, че паксе хваля.

Отивам да smile3523 утвърждениета. хубав ден!  love001  love001  love001

# 154
Здравейте   bouquetТова е любимата ми тема , която чета от месеци  Flutter
Благодаря , на всички пишещи жени , толкова сте позитивни  HugВие ми помагате да остана на крака , след като преди  две години ми казаха, че детето ми е аутист и .........., шока беше голям и ......после ви намерих  HugСкоро , четох , че объждате децата индиго и кристали. Незнам , дали моето дете е такова ,  но искам да споделя с вас , какво ми се случи .Понеже детенцето ми е невербално и много се измъчваме понякога , като неможем да се разберем , та снощи, като заспах ми се стори , че си говорим с дъщеря ми . Каза ми "мамо не ми се сърдете"и "Забрави ли " при което , аз се събудих , отворих очи и намерих детето , надвесено над мен и ме гледаше ConfusedГледаше ме , с поглед , все едно ме пита "разбра ли".Цяла вечер неможах да мигна.......Мисля , че детето се опитва да общува с мен по друг начин .....а , аз я мъкна , наляво надясно, по психолози , по логопеди , искам да бъде като другите деца ....а , може би тя не иска Embarassed

# 155
Мише, мисля, че може да се общува с висшия аз на починал човек, дори ми се струва, че го четох някъде newsm78. А аз да ви питам, може ли да се общува с висшия аз на чужденец, на български?- мисля, че може, ама  Thinking
notes  Hug Hug Hug! Много правилно си разбрала ситуацията! Peace Може би има и още нещо, което ще се добави към това твое усещане и някакъв друг път да помогнеш на себе си и на детето. Мисля, че това ще ти стане ясно т.е. ще ти бъде дадено щом си в темата т.е. с обшуването с висшия аз на детето, твоя висш аз и с невидимия свят, който става все по видим за нас.
сутринта нешо ме караше да напиша тук любомата си притча, но не се връзваше  с обсъжданото напоследък и се спрях, а то имало защо- прадстояло е да влезеш ти. Любимата ми притча е за теб.
Една нощ един човек сънувал сън. Сънувал,че се разхожда по морския бряг заедно с Бога. По небето проблясвали сцени от неговия живот. При всяка сцена той забелязвал двойни следи от стъпки по пясъка-едната била неговата, а другата на Господа. Когато проблясва последната сцена от живота му, той погледнал назад към следите от стъпки в пясъка. Забелязъл, обаче , че много пъти по жизнения му път имало само една следа от стъпки и че това ставало през най-тъжните и унизителни периоди в живота му. Това го разтревожило и запитал Господа: "О,боже,Ти някога ми каза, че след като Те следвам, Ти ще вървиш винаги с мен. Но аз забелязах , че по време на най-трудните моменти от живота ми по пясъка имаше само една следа от стъпки. Не разбирам защо когато най-много се нуждаех от Теб, Ти си ме изоставил сам."
Господ му отговорил: "Мило мое дете, аз те обичам и никога не бих те изоставил. По време на твоите изпитания и страдания, когато виждаш само едни стъпки, то е било когато Аз съм те носил на ръце!"

# 156
  • Tам през Атлантическия океан
notes Hug твоя пост ме трогна незнам защо но се просълзих твоето дете е невероятно и вълшебно   Heart Eyes

Знаете ли напоследък все се замислям  Thinking ние вече правим много от нещата присъщи за новото хилядолетие  Rolling Eyes Не сте ли се замисляли че  експерементирайки , учейки ... ние вече общуваме със или без да искаме на друго ниво  Rolling Eyes ..... пробваме и вече ползваме телепатията си за да комуникираме помежду си  Grinning (примерно общувайки с висшия АЗ , всичко градим вече първо в мислите си и го правим все по осъзнато.....)
Нашите деца вече го правят ......те идват при нас вече научени ..... ние само трябва да ги следваме ......

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 11:27 от Desss

# 157
darena Hug, благодаря за притчата HugТака е , когато ни се струва , че сме изоставени от Бога , всъщност ,получаваме , най -големите подаръци HugУчим , израстваме , като личности , аз персонално за около 2 години , насам  научих, че мога да бъда такава , каквато никога , ама никога никой не е предполагал за мен , че мога да бъда:flutter:Продължавам по пътя си  Grinning

# 158
darena, и аз мисля, че с Висшия Аз на чужденец може да се общува на български, защото общувайки по този начин ние отправяме не думи на език, който той не разбира, а мисловни пакети и емоции.

За кактусите бях питала наскоро в темата за фън шуй и ето отговора на shoshi:

Според фън шуй кактусите концентрират отрицателна енергия в бодлите. Зависи от мястото на което са разположени. Най-неподходящото място за кактусите е в близост до работното ти място или до масата за хранене, както и в спалнята.

Като цяло отношението на Фън Шуй за кактусите  не е особено положително... Мисля да избягвам кактусите вече, въпреки че имам няколко, които се скъсват да цъфтят през лятото и ми е жал да ги изхвърля.

Деси, много си права за общуването ни  Peace

notes,  много прегръдки Hug

# 159
Здравейте,чета редовно и се зареждам,действате ми невероятно добре.Сега съм в момент в който имам нужда точно от положителна нагласа,струпаха ми се доста неприятности и тази темичка ми помага.Преди два дни като отворих и видях за разговора с Висшия Аз се убедих,че няма нищо случайно.Точно това ми е необходимо.Голяма част от проблемите ми идват  не от неразговаряне,просто човека отсреща като не иска да те разбере и се инати CryМисля,че тази техника ще ми бъде много полезна.Още същата вечер проведох такъв разговор,по-скоро монолог.Не знам дали го направих както трябва.Като приключих почувствах тежест в гърдите и започнах да кашлям.Това може и да е съвпадение понеже съм малко грипозна,но беше доста по-силно отколкото през другото време,а и вече съм в процес на оздравяване.Въпроса ми е-не получих обаждане ,нито някакъв друг знак,че другата страна ме е усетила.След колко време мога да повторя разговора,има ли вероятност от пренатоварване с енергия и за двете страни?

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 10:40 от lina

# 160
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря ви , че ви срещнах ! Всеки ден с вас се чувствам все по-добре и по-добре!!! Hug

# 161
Дессс, как не даваш да се пипа паячето!? У нас  в едната стая си е направо развъдник за паяци. Не знам, защо са си харесали точно тази стая ( може би защото точно там си държим парите) но ако не ги обера поне един път седмично с прахосмукачката, не ми се мисли в какво ще се превърне стаята.  Laughing То ако е е едно да си го гледам с кеф. Знам че паяк не е хубаво да се убива, та като ги смуча, си казвам че ги прибирам в прахосмукачката , а те какво правят вътре вече не знам  Wink

# 162
Notes,вчера прочетох за пръв път ,,Кристалните деца'',но ще я чета още неведнъж-прекрасно усещане дава!Детето ти се е държало точно като кристалче Heart Eyes
Мисля,че на първа страница от темата е линка-прочети я и ти.Знам от личен опит колко трудно е да се гледа различно дете-индиго,кристал или просто различно,но тяхното време е точно днес и утре и любовта ги води PeaceНие просто трябва да им помагаме и да ги подкрепяме.. Hug

# 163
# 164
включвам се и аз в утрешния час на позитивната сила Peace
Благодаря,Есме Б. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт