Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 161 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 375

Непукистка, към коя точно здравно осигурителна компания имаш договор? Ако си към ОЗОК (Общинска), пиши ми на лични, мога да ти дам пълна информация. Аз неотдавна правих ЯМР от тази каса. Става много лесно и бързо. Ако си осигурена към друга, попитай там, ще ти обяснят.

Честит Рожден Ден  MTV !

# 376
Благодаря ви за честитките Hug
Няма да показвам виртуални почерпки, че ще ми се карат Blush
Желая ви хубав и усмихнат ден! Heart Eyes

# 377
MTV  bdbaloni
пожелавам ти running
и сбъдване на всички желания! babydust7

# 378
MTV Честит Рожден Ден!   newsm51
Пожелавам ти да намериш в живота това,което искаш, да го разпознаеш, когато го видиш, да имаш щастието да го получиш... и най-вече да го запазиш!

# 379
Добро утро!
Хора, вие какво правите посред нощ пред компа???

Крият се от нас, ама ще сложим и ноща смяна  Joy

Безсъние, деца, безсъние някъде от около 2 месеца...   Weary
Хич не слагайте нощна смяна, ами гледайте хубаво да се наспивате, та да сте здравички и бодрички на другия ден  newsm53

# 380
 newsm59

MTV, и аз ти пожелавам това:   running

А също  newsm03  и   family  и много  txtloves  !!!

# 381
Иглотерапията помага за възстановяване на увредени нерви. Тя ги активира да започнат да се съживяват. Предизвиква им дразнене, като по този начин те отново функционират както трябва. Преди 10 години бях с много силна пареза - кракът ми беше започнал да изсъхва и се кривех страшно като ходя.
Казват, че нерва продължава да се съживява дори и след като минат процедурите. За една година се възстановява по 7 см. от нерва.
Сега изобщо не ми личи, че съм имала такъв проблем.

По-добре от това, и доктор не може да го обясни   Hug

И звучи страшно оптимистично   newsm18

# 382
Здравейте,

Моля ви ако някой е информиран за безкръвните операции. Чухме за един италиански проф. Рафаели, който е извършил такива операции в Св. Марина-Варна и Св. София-София. В св.София ми казаха, че д-р Мазнейков и д-р Михов извършват такива операции.
Моля за повече подробности и мнения.

Благодаря предварително!

# 383
Здравейте,

Моля ви ако някой е информиран за безкръвните операции. Чухме за един италиански проф. Рафаели, който е извършил такива операции в Св. Марина-Варна и Св. София-София. В св.София ми казаха, че д-р Мазнейков и д-р Михов извършват такива операции.
Моля за повече подробности и мнения.

Благодаря предварително!

Здравей  Hug По назад в темата се писа по въпроса, но никой от нас не знае повече от това което се изписа във вестниците, разгледай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440438.300

# 384
В тези статии ясно пише, че операциите са демонстративни!!!
По принцип вече всички интервенции се казват безкръвни.

# 385
  • Димитровград
Здравейте,записах си час за д-р Михов от "Света София",на 8.12.Той е един от последователите на италианеца проф.Рафаели.Едва ми дадоха час за вторник бил страшно зает и постоянно оперирал.Дадоха ми последния час в 18.00 ч.Така че чакайте новини от мен и ми стискайте палци. Hug
Обичам ви всички,надявам се че сте добре! Hug

# 386
  • София
Бубе, успех и стискаме палци!
Дръж ни в течение!  Hug

# 387
Здравейте,записах си час за д-р Михов от "Света София",на 8.12.Той е един от последователите на италианеца проф.Рафаели.Едва ми дадоха час за вторник бил страшно зает и постоянно оперирал.Дадоха ми последния час в 18.00 ч.Така че чакайте новини от мен и ми стискайте палци. Hug
Обичам ви всички,надявам се че сте добре! Hug

И ние те обичаме  Hug ,и много искаме да се оправиш  Praynig
Разучи как стоят нещата с този метод,  Peace аз много съм навит за него  Outta Joint Laughing

# 388
Стискаме ти палци и дано всичко да е наред. Hug
Ще чакаме информация.
tishoo, липсваш ни в ФБ. newsm45

# 389
  • Димитровград
Благодаря,благодаря! Hug
Абе хора знаете ли сега като чета за тия нови операции се оказва май че,този д-р Михов бил родом от Варна и си е завършил там,но от 4 години работил в София,само че тия операции ги е правел във Варна,та сега немога да схвана къде ще е процедурата,понеже са правили демонстрация и в София,но дали е било само еднократно или и там ще се правят незнам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт