Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 57 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Hei mami kak ste?Abe hora dnes vlizam v 25 sedmica i iskah da vi pitam kak ste sas sanq?Kato4eli predi nqmah problemi a sega nemoga da si namerq udobna poza za spane,imam 4uvstvoto,4e kato legna na edna strana i 6te sma4kam beboka.Abe ujas vi kazvam

слагай възглавница между бедрата и под корема когато спиш на една страна. аз също имам проблем със съня, но откакто ползвам възглавницата се преродих, най-малкото не усещам дискомфорт в корема  Peace

# 316
Sno6ti probvah ama kato se zavartq i tq ostane nqkade si.Blagodarq za saveta.Na vsi4koto otgore i beboka nespira da rita,kolko 4esto go use6tate no6tem

# 317
Sno6ti probvah ama kato se zavartq i tq ostane nqkade si.Blagodarq za saveta.Na vsi4koto otgore i beboka nespira da rita,kolko 4esto go use6tate no6tem

ами завърташ се заедно с възглавницата разбира се.  Peace относно ритането - при всеки е индивидуално, при някои повече при други по-малко, твоето бебе си има собствен ритъм, моя рита когато му скимне  Wink
моля те пиши на кирилица!

# 318
Оххх,и на мен ми е трудно спането вече (26 г.с  съм).А и сутрин как ме боли гърба не е истина  ooooh!

# 319
Гарбът не ме боли за сега ама ме боли как да го кажа: "вагинално" малко като тежест или нещо подобно немога да го опиша

# 320
Ако тежестта се увеличи, тичай на лекар. Тези вагиналните болки приличат на разкритие.

# 321
ми когато му казах какво чуствам каза че е нормално защото и матката се уголемява и бебето почва да натежава да не се притеснявам
пък и това е само когато ставам иначе после нямам проблеми

# 322
  • София
ми когато му казах какво чуствам каза че е нормално защото и матката се уголемява и бебето почва да натежава да не се притеснявам
пък и това е само когато ставам иначе после нямам проблеми
Мацка, в българският език има и препинателни знаци. Ползвай ги, че по-лесно да ти следим мисълта. Така и повече отговори ще получаваш. Peace

# 323
Не ми се пуска нова тема, дано има мами, които да ми помогнат и тук:

Заради това,че системно ми става лошо сутрин ми изписаха Дузодрил. Имам въпрос - някой пил ли го е? И какви са отзивите.....

И друго - имам болното ми ухо, което се оказа възпалена сливица. И то сериозно възпалена сливица. Снощи не съм спала от болка. Днес също не мога да си намеря място. Заради нея съм вече на АБ - Аугментин. Увериха ме докторите - и гинеколожката, и УНГ,че е най-малко вреден за бебето. И тук задавам същия въпрос - пил ли е някой Аугментин по време на бременност?

# 324
  • София
Не ми се пуска нова тема, дано има мами, които да ми помогнат и тук:

Заради това,че системно ми става лошо сутрин ми изписаха Дузодрил. Имам въпрос - някой пил ли го е? И какви са отзивите.....

И друго - имам болното ми ухо, което се оказа възпалена сливица. И то сериозно възпалена сливица. Снощи не съм спала от болка. Днес също не мога да си намеря място. Заради нея съм вече на АБ - Аугментин. Увериха ме докторите - и гинеколожката, и УНГ,че е най-малко вреден за бебето. И тук задавам същия въпрос - пил ли е някой Аугментин по време на бременност?

Маме, не съм пила никакви АБ по време на бременността си, но си в такъв стадий от нея, че органогенезата е отдавна приключила и рискът от пиенето на АБ е далеч по-малък от вредите, които биха станали, ако не го пиеш.  Hug Hug Hug

# 325
  • Mediterraneo

За Дузодрила ти отговорих в януарската тема.

# 326

За Дузодрила ти отговорих в януарската тема.

Hug Hug Hug

Нана, дано......  bouquet

# 327
  • Пловдив
Маминко, аз пих Аугментин в 11 г.с. Според лекарката ми не било опасно, макар че все още не е била завършила органогенезата. Бързо оздравяване ти желая Hug

# 328
Маме, как пиеш АБ? През колко часа и колко мл? Питам, защото го изписаха на сина ми преди 1 седмица. Все си мисля, че щом са го изписали на /все още/ бебе, не е чак толкова опасен. Пък и по думите на педиатърката това е възможно най-лекият АБ. Дано съм те успокоила малко Peace.

# 329
Гарбът не ме боли за сега ама ме боли как да го кажа: "вагинално" малко като тежест или нещо подобно немога да го опиша

хм, и аз съм така на моменти...дори ми се стяга корема, горе...и става твърд - според лекарката нищо необичайно newsm78
мами, чудя се за този Магнерич - да си го взема ли да го пия и за какво точно помага...При предишната бременност го пих, но лекарката ми каза вземи го и го пиеш еди как си /не помня как беше/....А онзи ден само вметна - ако искаш го пии,това е хубаво лекарство Rolling Eyes Та, какво му е хубавото и как да го пия - мисля,че беше три пъти на ден или греша...

и аз съм ЗА писането на кирилица и с препинателни знаци...иначе изобщо не чета написаното

Общи условия

Активация на акаунт