Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 57 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Гарбът не ме боли за сега ама ме боли как да го кажа: "вагинално" малко като тежест или нещо подобно немога да го опиша

хм, и аз съм така на моменти...дори ми се стяга корема, горе...и става твърд - според лекарката нищо необичайно newsm78
мами, чудя се за този Магнерич - да си го взема ли да го пия и за какво точно помага...При предишната бременност го пих, но лекарката ми каза вземи го и го пиеш еди как си /не помня как беше/....А онзи ден само вметна - ако искаш го пии,това е хубаво лекарство Rolling Eyes Та, какво му е хубавото и как да го пия - мисля,че беше три пъти на ден или греша...

и аз съм ЗА писането на кирилица и с препинателни знаци...иначе изобщо не чета написаното

Аз пих Магме B6 (май така беше  newsm78)до края.Знам,че подпомага получаването на разкритие,помага да не получаваш схващания,да не получиш преждевременно скъсяване на шийката на матката....д-р ти е казал-ХУБАВО лекарство е това!
Пие се или 2 или 3 пъти по 1 табл.

# 331
здравейте на всички! Моят случей е следният:
цикълът ми е нередовен. 4 години пих противозаатъчни и последно ги пих Юли месеец като тогава последния цикъл с хапчета си беше на 1.08. след тоа цикълът ми дойде на 12.09 и от тогава - нищо. Средата на октомври за около 10 дни имах розово-кафяво течение. между 23-28 с съпругът ми пробвахме за бебе(тогава защото е в командировка от една година в друг град). и преди няколко дена пак имах леко кафяво за един ден. вчера цял ден чувствах някакво напрежение в яйчниците и зърната почнаха да ме болят. Кажете ми от какво може да е. тестовете са отрицателни

zдравейте отново!! Просто искам да кажа, че вчера ходих на лекар и той ми каза, че просто съм имала късна овулация. а кафеникавото течение октомври явно е било цикълът ми. Поне се успокоих, че всичко си е наред с яйчниците ми. И сега остава да продължаваме да пробваме за бебче.

# 332
mistlu успех и стискаме палци скоро да се похвалиш!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

На мен много ми помогнаха тестовете за овулация (освен ако не е било просто късмет) и успяхме да нацелим точния момент от първия опит, така че помисли дали да не опиташ с тях.

# 333
  • София
Мамо Це, вече 5 дена пия Аугментин 650мг по 3 пъти на ден (лекарят ми беше изписал по 2 грама на ден, но не намерих от 500 или от 1000). При мен проблемът бе от възпалени канали на зъб, откъдето болката се бе разпростряла до ухото и ми докара 8 денонощия без сън. След като ми го изписаха се консултирах с 2 АГ специалист и двамата ми го препоръчаха като най-малко вредящ (защото няма безвреден антибиотик).

# 334
мамчета кога може да се разбере пола на бебето?

# 335
  • Варна
Между 12-13 г.с. го разбрах последните два пъти на 4Д.

# 336
На мен ми казаха в двадесета седмица на 4д на феталната морфология. Тук от тогава не са ме гледали изобщо, но към края на този мисля да отида да ме видят и да видим дали са ми познали. Иначе като питах доктора на обикновенните ехографи кога може да се види пола и той каза, че за по-сигурно след двадесета седмица

# 337
  • Пловдив
С обикновен ехограф-първият път в 16-та седмица,а втория в 19-та.

# 338
Ние първо се бяхме настроели за момче, на 4д ни казаха момиче и сега мислим имена за момиче, а ако се роди момче представяте ли си пак на ново. Той затова доктора ми каза, че най-сигурно е в родилното  Wink

# 339
Да са живи и здрави и всичко да е наред пък да е каквото ще, нали?!

# 340
мамчета кога може да се разбере пола на бебето?

21 седмица Laughing. До тогава се криеше.

Да са живи и здрави и всичко да е наред пък да е каквото ще, нали?!

Разбира се, това е най-важното Peace.

# 341
Всеки път ли като отидете на консултация ви гледат на ехограф? Защото мен не ме е гледал от два месеца. Добре, че ходих на 4д в София та там ме успокоиха, че всичко е наред

# 342
  • Пловдив
По принцип по ЗК се полагат само 2 ехографски прегледа.

Някои момичета се уговарят с лекарите си и ги гледат всеки път,но си плащат за това(след като си използват двата безплатни).

Други пък ходят паралелно и на частно.

Аз попаднах на много съвестен гинеколог втория път.Той гледаше всяка родилка всеки път с ехографа и много отговорно следеше всичко ,което трябва и изобщо не караше нещата през пръсти и не взимаше и една стотинка за това.

# 343
...Аз попаднах на много съвестен гинеколог втория път.Той гледаше всяка родилка всеки път с ехографа и много отговорно следеше всичко ,което трябва и изобщо не караше нещата през пръсти и не взимаше и една стотинка за това...

И аз бях така. Първият АГ, при който ходех, ме гледаше абсолютно всеки път. Ходех през седмица. Наложи се да го сменя и от 5-ия месец ходех при друг. Пак ме гледаше всеки път, но вече ходех по-рядко, защото беше в друг град. И двамата работеха със ЗК и не съм плащала нищо.

# 344
благодаря ви много,а след раждането винаги лиу трябва да те шият?

Общи условия

Активация на акаунт