Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 57 013
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
diana m, аз съм сигурна че си бременна и аз се чувствах по същия начин като теб, защото го усетих много рано и хукнах по ехографи на които нищо не се чиждаше, даже не ми признаваха кръвния тест, който беше 262.  Дано не ти давам напразни надежди, но моят съвет е да се успокоиш и да имаш ТЪРПЕНИЕ!   bouquet
благодаря ти мила
аз също съм сигурна че съм бременна - просто го усещам
но когато се потвърди официално ще е най прекрасния момент
сутринта си премерих температурата след като станах отново беше 37,3 и лекарката каза че това означава 99 % че съм бременна
но в петък ще видим дали се вижда на видеозона
каза ми да съм спокойна и всичко ще е наред

# 301
  • Варна
Здравейте мили бъдещи мами. Искам да ви питам дали се предпазвате по някакъв начин от този страшен грип, пиете ли нещо, витамини или нещо друго. Аз много се страхувам да не се разболея, защото лекуването става после много тромаво в това състояние.
Ходя с маска на обществени места, витамините за бременни  и цитросепт вземам от някалко дена.

# 302
Здравейте!
Бременна съм в пети месец и имам едно притеснение, което не ми дава мира. Ще съм благодарна, ако някой има идея за следното:
Правихме ремонт в апартамента и паркета трябваше да се изцикли и лакира. Мина повече от месец обаче аз си мисля, че още има някаква миризма от лака, което ме притеснява. Някой би ли ми казал дали има някакъв проблем за бебето, тъй като се налага вече да стоим в тази стая, а даже и да спим.
Много ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет.

# 303
Мисля,че щом е минал повече от месец вече можеш да стоиш в стаята.Миризмата,ако има такава вече трябва да е изключително слаба.Проветрявай за по-дълго време,избърши паркета с някакъв препарат с приятен аромат.
Не се притеснявай толкова.Все пак е минало доста време от лакирането Wink

# 304
И аз смятам, че няма проблем с миризмата Peace. Нормално е да я усещаш, все пак обонянието ти е изострено повече от нормалното. Но наистина е минало много време. Спи спокойно Peace.

# 305
Благодаря Ви момичета!
Наистина ме успокоихте   bouquet

# 306
Здравейте мамчета искам да ви питам дали има някоя от вас да е раждала в град Добрич?

# 307
  • Варна
Здравейте мамчета искам да ви питам дали има някоя от вас да е раждала в град Добрич?

Питай в тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426874.690

# 308
здравейте на всички! Моят случей е следният:
цикълът ми е нередовен. 4 години пих противозаатъчни и последно ги пих Юли месеец като тогава последния цикъл с хапчета си беше на 1.08. след тоа цикълът ми дойде на 12.09 и от тогава - нищо. Средата на октомври за около 10 дни имах розово-кафяво течение. между 23-28 с съпругът ми пробвахме за бебе(тогава защото е в командировка от една година в друг град). и преди няколко дена пак имах леко кафяво за един ден. вчера цял ден чувствах някакво напрежение в яйчниците и зърната почнаха да ме болят. Кажете ми от какво може да е. тестовете са отрицателни

# 309
Ей сега кака Руска ще си извади кристалната топка и ще ти каже дали си бременна.  Laughing

Отиди на гинеколог. Peace

# 310
  • Варна
цикълът ми е нередовен. 4 години пих противозаатъчни и последно ги пих Юли месеец като тогава последния цикъл с хапчета си беше на 1.08. след тоа цикълът ми дойде на 12.09 и от тогава - нищо. Средата на октомври за около 10 дни имах розово-кафяво течение. между 23-28 с съпругът ми пробвахме за бебе(тогава защото е в командировка от една година в друг град). и преди няколко дена пак имах леко кафяво за един ден. вчера цял ден чувствах някакво напрежение в яйчниците и зърната почнаха да ме болят. Кажете ми от какво може да е. тестовете са отрицателни

Вероятно хормонален дисбаланс. Отиди непременно на лекар. Peace

# 311
това ще направя днес, обаче просто исках да видя дали на някой му се е случвало

# 312

на лекар! не сме медиуми и няма как да знаем как се случва с тялото ти  Peace дори и на някой да му се е случвало нещо подобно, това няма никакво значение, твоето състояние е индивидуално.
и не отлагай лекаря, една позната при подобни смущения го отлага с години като все си намираше оправдание и накрая й откриха огромна киста. слава Богу сега всичко е наред, но при подобни проблеми просто веднага на гинеколог за да се избегнат понататъшни усложнения. успех и пиши какво е станало  Peace   bouquet

# 313
Hei mami kak ste?Abe hora dnes vlizam v 25 sedmica i iskah da vi pitam kak ste sas sanq?Kato4eli predi nqmah problemi a sega nemoga da si namerq udobna poza za spane,imam 4uvstvoto,4e kato legna na edna strana i 6te sma4kam beboka.Abe ujas vi kazvam

Dori kogato se obra6tam use6tam nqkakva tapa bolka v korema, pri stavane ot san e sa6toto

----------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 21:33 от AnMary

# 314
Hei mami kak ste?Abe hora dnes vlizam v 25 sedmica i iskah da vi pitam kak ste sas sanq?Kato4eli predi nqmah problemi a sega nemoga da si namerq udobna poza za spane,imam 4uvstvoto,4e kato legna na edna strana i 6te sma4kam beboka.Abe ujas vi kazvam
Сега се почва.Като родиш ще се оправиш  Laughing
Аз бях по същия начин.Бях си намерила една удобна поза.Настрани, като корема опира в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт