Най-голямата глупост до сега

• 1 622
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мога ли да ви попитам какво е вашето мнение за най-голямата глупост до сега забраната на църковните бракове в събота бил ден на починалите . За мен това е измишльотина , и без това много млади не искат брак, а тези който са се решили трябва да се саобразяват с много други неща като пости, празници , задушници , а сега и това . Наистина немога да ги разбера тези хора.

# 1
  • Варна
Доколкото ми е известно църковният брак не е задължителен. На който не му харесва, да си го спести.

# 2
  • до една звездичка
Здравейте мога ли да ви попитам какво е вашето мнение за най-голямата глупост до сега забраната на църковните бракове в събота бил ден на починалите . За мен това е измишльотина , и без това много млади не искат брак, а тези който са се решили трябва да се саобразяват с много други неща като пости, празници , задушници , а сега и това . Наистина немога да ги разбера тези хора.
За далеч по-големи глупости съм чувала.

А с това съм абсолютно съгласна!
Доколкото ми е известно църковният брак не е задължителен. На който не му харесва, да си го спести.

# 3
Не смятам, че изобщо е глупост, какво остава пък да е "най-голямата"  ooooh!
За вярващите това не е нещо ново - крайно време беше църквата да информира и тези, които влизат там, за да си покажат новите дрехи, без вяра, без желание, а просто защото всички така правят, че има някакви правила. То е като да се сърдим, че не искат да ни отворят да подпишем в 3 през нощта, щото така ни е кеф  Sunglasses

# 4
Втора тема за това???
На някой му е толкова важно да се венчае в събота в църква, в чиито канони не вярва или?

# 5
  • Варна
pasinet,
тази поне е на кирилица Laughing

# 6
  • зад парка
 Sick

# 7
  • Galaxy 13197853088

Никой не те кара да ги разбираш. Или приемаш християнските традиции на църквата в която желаеш да сключих църковен брак или не.
Едва ли на някой от многобройните младоженци му пука особено дали нарушава канона или не, така че спокойно могат да си спестят този ритуал.

# 8
  • The new Earth
=> nai -golqmata glupost do saga

Без глупости вече! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт