Принцеси ???

  • 2 749
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 19 148
И я кажете не се ли свиват като ги печете.
За целта си топвам ръката във вода и омазвам, по-скоро омокрям отгоре намазаната филия, само за влажност  chef

Така правя и аз!

Иначе най-обичам принцеса, направена от размазано в/у филията готово кюфте или кебапче и метната на скарата. Мммм - вкусотия, ама калорична  #Cussing out

# 16
  • София
  • Мнения: 722
Здравейте! За първи път се включвам във форума,но чета от доста време темите. По въпроса за принцесите : аз също ги правя само с кайма и кашкавал /без вода или подправки/. Дори не мажа филията,защото ми става доста тежко после. Когато е готово поръсвам с шарена сол.

# 17
  • Мнения: 940
Охххх ще ми извините бременния мозък ама съвсем забравих да рапортувам и да се похваля че принцесите ми стават страхотни Hug.
Ползвах телешка кайма и я подправих със сол и черен пипер,добавих 1 яйце и малко настърган кашкавал ,намазах филийките които бяха от доста пресен хляб (нямах стар) и размазах малко масълце по края им.
Станаха страхотни ,някои от тях ги ядох със лютеница отгоре ,но и без лютеница са направо върха.
Много благодаря на всички ви за помощта   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт