Нови придобивки в гардероба - 15

• 76 681
  • 632
  •   1
Отговори
# 555
  • На точното място
Цитат
На зара са и са тoчно такива каквито описваш, плътни -  отвън са като плюш или по-скоро гюдерия Simple Smile , а отвътре са с подплата имаше бежово и сиво, ще снимам сивото тея дни, цвета му е мн як
Благодаря ти за отговора!А някой знае ли дали в Бургас има магазин на ЗАРА?

Има разбира се  bowuu ,но понеже не съм оттам не мога да ти кажа на коя точно улица е ,определено беше някоя от главните. Peace

Зара в Бургас няма!!! Даже и преди сме коментирали в друга тема, че търсиха представители за Бургас, но нищо повече не се чу.

# 556
  • Все на втория етаж
Чудесни продобивки имате дами.  Simple Smile Аз имам само един нов пуловер, но ще го снимам по- натам.

# 557
Сдобих се с едно сако на Andrew, дамската мода, жилетка от Манго и една на ромбоиди, в черно и сиво.

Не мога обаче да си намеря хубави боти за една рокля от Марк & Спенсър, такива боклуци продават, че е ужас.

# 558
Ето и обещаните снимки на рокличката от ВС, която обсъждахте преди няколко страници.

А това е една сатенена пижамка заедно с чехлички към нея - поръчана от моя приятелка.

# 559
Чудех се дали изобщо да пиша, но тъй като именно от тази тема разбрах за чантите на фирма "Лена Велур" Русе и си закупих една точно преди месец, не мога да не споделя, за да не останат и други разочаровани като мен. Не бих желала с това си мнение да предизвикам реакции и да стават дебати, които са извън темата. С две думи - изключително съм недоволна от качеството на чантата! Има-няма на 1 месец е, а вече забелязвам, че се изтрива по ръбовете и отгоре и то при положение, че не нося единствено нея, а въртя още 3-4 други чанти. Имайте го пред вид, ако възнамерявате да си поръчвате от тази фирма. Това е всичко друго, но не и естествена кожа  Naughty
Аз мислех да си поръчвам още една чанта, радвам се, че се въздържах  Laughing

Извинявам се още веднъж, че мнението ми е извън темата  Hug

Пожелавам на всички хубави празници   bouquet

# 560
Jen_Jen рокличката е супер.  newsm10

# 561
  • На точното място
Е, mijjjka, много кофти. А изглеждаше толкова добре. Аз така и не се реших да си поръчам.

Jen-Jen, роклята изглежда страхотно!

Лу, кажи моля те дънките, които си купи от ВС така ли добре изглеждат и на живо, както на снимката?

# 562
  • София
Чудех се дали изобщо да пиша, но тъй като именно от тази тема разбрах за чантите на фирма "Лена Велур" Русе и си закупих една точно преди месец, не мога да не споделя, за да не останат и други разочаровани като мен. Не бих желала с това си мнение да предизвикам реакции и да стават дебати, които са извън темата. С две думи - изключително съм недоволна от качеството на чантата! Има-няма на 1 месец е, а вече забелязвам, че се изтрива по ръбовете и отгоре и то при положение, че не нося единствено нея, а въртя още 3-4 други чанти. Имайте го пред вид, ако възнамерявате да си поръчвате от тази фирма. Това е всичко друго, но не и естествена кожа  Naughty
Аз мислех да си поръчвам още една чанта, радвам се, че се въздържах  Laughing

Извинявам се още веднъж, че мнението ми е извън темата  Hug

Пожелавам на всички хубави празници   bouquet
Каква ти беше чантата?Аз също се чудех дали да поръчам....сега малко се разколебавам newsm78

# 563
Ето, да се самоцитирам:

Ето снимките, които обещах вчера - Чанта-отпред и Чанта-отзад

amorex, видях го в сайта и модела, който ти си си поръчала - разкош е  Heart Eyes
Между другото, Елена ми каза, че през последните дни страшно много индивидуални поръчки е имала на чанти  Laughing

Не бих желала това да прозвучи като анти-реклама и да ви разколебавам, но мисля, че трябва да сте наясно с моя опит, ако решите да си поръчвате. Затова го споделих с вас.

# 564
  • София
Разбира се,не се притеснявай,просто исках да разбера дали не е моделът;който съм си харесала.  bouquet

# 565
  • Belgium

Лу, кажи моля те дънките, които си купи от ВС така ли добре изглеждат и на живо, както на снимката?

de_desto все се каня да ги снимам, обещавам тия дни да надвия мързела  Laughing

На живо много ми допадат, според мен са като на снимката. Единствено платът е тънък, но аз такъв харесвам.

Светла Илиева рекламата е забранена в този форум, прочети правилата.

mijjjka мисля, че много правилно сподели впечаленията си. Още като тръгна това поръчване от Лена Велур се чудех дали да не помоля уговорките да стават на лични, все пак тази тема не е рекламна. Отделно тези чанти на мен ми изглеждат не особено добре, но това ми е лично мнение.

# 566
  • Belgium
de_desto ето ги и обещаните снимки на дънките:

дънки-отпред

дънки-отстрани

# 567
  • На точното място
Е, много са готини, мнооооого мой стил. Жалко , че не обичам да поръчвам от нета, щях да ги копна.
Защо не изманекенства ти със тях  Wink

# 568
  • Belgium
Нямаше кой да ме снима  Blush

И аз преди не обичах поръчки от нета, но там се намират много неща, които няма как да купим в БГ.

Ако се решиш, ще те консултирам за размера  Wink

Днес се сдобих и с чудно потниче с пайети на Vero Moda, после ще пусна снимки.

# 569
  • На точното място
Лу, много ти благодаря, но аз една дреха  докато не я видя на себеси , не се завъртя 26 пъти пред огледалото и не се влюбя в нея - не купувам. Лошото е ,че в Бургас  мнооооого трудно намирам нещо да ме грабне. А ти обличай потника и дънките и довечера любимия да те снима  smile3509

Общи условия

Активация на акаунт