Новата частна клиника във Ветрен (Бургас) -2

• 134 114
  • 2 811
  •   1
Отговори
# 2 640
Честит празник на всички в Дева Мария, пожелавам им здраве и щастие в личен план, и успех в професионален план!   bouquet

# 2 641
  • Бургас
Хъгси ако имаш възможност мини и виж Душчето като ще ходиш там, пък и кажи колко се радваме за нея и я  Hug.
Мислех си го аз ама незнам дали ще сколасам да стигна за свиждането.
Абе момичета кой месец се избистряха очичките на малките?  newsm78

# 2 642
здравейте! искам да честитя празника на целия персонал на Дева Мария!!! пожелавам им да се все така отзивчиви към пациентите си,пациентите им да ги уважават и да уценят труга им и много бебчета да се родят през тази и следващите години!

незнам какво стана с моето раждане.бебчето си седи на топличко още.довечера в 19:30 съм във Ветрен на тонове и преглед та да видим дали ще се прибера

# 2 643
  • Бургас
Хъгси ако имаш възможност мини и виж Душчето като ще ходиш там, пък и кажи колко се радваме за нея и я  Hug.
Мислех си го аз ама незнам дали ще сколасам да стигна за свиждането.
Абе момичета кой месец се избистряха очичките на малките?  newsm78

ПО-книга - в края на 1-та годинка окончателно:-)
ЛаДидке, много ти завиждааааам! Искам и аз в Лондон Sad

# 2 644
Честит празник на целия персонал в "Дева Мария"!
Да сте ни живи и здрави, и много професионални успехи.

# 2 645
  • Бургас
Може би не е правилно, но благодаря от името на целия персонал на МБАЛ "Дева Мария" Hug

# 2 646
  • Бургас
На 21.01. Семир кани всички родили при нас да дойдат на Бабин ден в болницата от 9.00ч. Чувствайте се поканени!

# 2 647
На 21.01. Семир кани всички родили при нас да дойдат на Бабин ден в болницата от 9.00ч. Чувствайте се поканени!

Безспорни адмирации към Семир Абумелих, за това че не пропуска празник, на който да не уважи родилките на Дева Мария! 
 За съжаления аз не го познавам, но по думите на psychology и останалите мами ми се струва човек с голямо сърце smile3525

# 2 648
Честит празник на всички в болницата!
 newsm51
Аз ще гледам на 21-ви, когато е по новому Бабинден, да им честитя и лично  wavey
Наистина Семир заслужава адмирации за всичко, което е направил и продължава да прави. newsm10

# 2 649
  • Бургас
Честито на страхотния персонал в Дева Мария!  Hug

И аз ще се пробвам да дойда, но да видим:-) Peace

# 2 650

newsm10 А ако родилите нямат на кого да оставят родените, могат ли да ги вземат? Simple Smile

# 2 651
  • Бургас

newsm10 А ако родилите нямат на кого да оставят родените, могат ли да ги вземат? Simple Smile

Естественно! Simple Smile

# 2 652
  • Бургас

сууупер, значи и аз ще съм с дечкото тогава...Simple Smile Може да си нанемем едно мини бусче да ни закара сите заедно, с челядта до Ветрен:-) hahaha

# 2 653

сууупер, значи и аз ще съм с дечкото тогава...Simple Smile Може да си нанемем едно мини бусче да ни закара сите заедно, с челядта до Ветрен:-) hahaha

newsm10

# 2 654
  • Бургас

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт