От приемането на документите,какво се случва?Колко време след това започва операцията?Кога след операцията може да се видим с мъжа ми?Той да чака ли или да си ходи след моето приемане...какво става.Искам да знам предварително.Ако може?

С мъжа ти можеш да се видиш два часа след операцията. Тези часове ги престояваш в следродилна зала. Таткото чака с мен в кафето, а после като се роди бебето го качвам на 4 етаж за да види мъника и те чака докъто не те свалят във стаята.
.

Как си? Стискай още малко, че смятам да си взема отпуска за 2-3 дни. Да не вземеш да родиш, като Мели ДЖи, докъто ме няма

Как си? Стискай още малко, че смятам да си взема отпуска за 2-3 дни. Да не вземеш да родиш, като Мели ДЖи, докъто ме няма
.
) и от там - през терасата пак. Да ви кажа, ченгетата и те се изненадоха - ние сме на 2-ри етаж ( 1-ви жилищен) и си е високо. Гадът се е покатерил по водосточната тръба
Катерачът пасти да яде! Един от инспекторите разпрява за някакъв индивид, дето се катерил като котка до 10-ти етаж!!!! Арестуван е над 7 пъти и все излежава по една годинка и после пак на свобода да вършее 

, мятат ти едно зелено чардже, слагат ти упойка и после...се събуждаш с ок. 10-на кила по-лека и майка на прекрасно бебче
Всичко ще е ок!да добавя само - аз бях с пълна упойка.
четем си мислите! Тази сутрин писах до модераторите, с въпросче къде бихме могли да си букнем тема за нашето Ветренско клубче...П.п. докато се обясня и ЛаДида вече заформила темата;-) Данке, мацко
четем си мислите! Тази сутрин писах до модераторите, с въпросче къде бихме могли да си букнем тема за нашето Ветренско клубче
.
Препоръчани теми