ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Само наминавам да се похваля,че на днешния ден преди 18 години се влюбих в моя мъж!Аз на 14,той на 15 години,но оттогава сме гаджета!Глася празнична вечеря,нямам време,но е абсурд да не ви кажа колко ми е хубаво тази вечер Hug!
Бети,и заради твоя случай също влязох,видях,отчела си се,задоволила си любопитството ни!Радвам се,че така добре е минало!Разбирам те,и аз харесвам нашата учителка от занималнята,нищо,че е твърде взискателна.Хайде,че ще ми изгорят пържолките Wink!

# 406
Деси, честит празник! Пожелавам ви много, много здраве и все така влюбени да бъдете!  bouquet

# 407
  • най-шареното място
Бети, радвам се, че всичко е наред!

Деси, честит празник и все така да го чувстваш и него и всеки ден още мноооого години! Как пък и датата помниш! Simple Smile

# 408
  • по пътя на светлината
Момичета,някой има ли информация за руската паралелка в 18то , за дисциплината и атмосферата при началните класове?

# 409
desi_max,  още много години съвместен живот ви пожелавам и да не отминава онази първата тръпка.  Wink

Betty L., важното е, че хлапето се чувства добре и дано учителката наистина да има желание за промяна.

# 410
  • Sofia
 desi_max бъдете така влюбени дълги години още!  bouquet
Днес Марти е била на театър в училище. Върна се много доволна. Харесало и е много особенно защото са я избрали да участва в някъква игра с думички на английски и е спечелила купон за меню в Макдоналдс. Аз хич не го тача този Макдоналдс, но ще го посетим няма как Mr. Green
В часовете по писане правят диктовка на думички и елементарни изречения. Детето се справя добре- има все 6 и е много горда. По четене няма проблеми чете, даже се мъчи изразително да го докарва. Laughing С домашни не се занимавам, Марти ходи на занималня и там си ги пише. Вкъщи не я карам да пише нищо. В събота и неделя се занимаваме с писане и смятане. Сега е решила да се записва и на шах към ЦСКА. Та да видим как ще се справяме. Скоро разбрах, че ходела и на компютри преди занималнята един път седмично. Добре, че плуването е събота и неделя, че трябва иначе да напусна работа за да я развеждам по кръжоци. Оставям я сама да се натовари и да избере това, което наистина и харесва а другото сама ще го зареже според мен. Тия дни купих книжката "патиланци", започна да я чете, но и е трудно. Обаче не се отказва, защото и е много забавна. Определено книжките с приказки и хубави картинки я привличат повече. Тази книжка я стресира като види само букви и нищо повече. Добре, че историите са късички.
 Betty L. радвам се, че положението с учителката се подобрило. Дано всичко вече е наред и щом детето ти се чувства добре, значи наистина няма за какво да се притесняваш повече.

# 411
Само наминавам да се похваля,че на днешния ден преди 18 години се влюбих в моя мъж!...

Деси, честито!!!
Ако знаеш, колко мило ми стана като го прочетох това.Желая ви дълги години съвместно щастие.

# 412
лелеееее от кога не съм наминавалааааааа  Embarassed ooooh!

# 413
Синеоч, не се брои! Naughty  Как сте, какво правите? Hug

# 414
Синеоч,наистина,не е честноо!Само ей така да се покажеш без думи!Освен това Рио в подписа ти ме кара да се размечтая...

# 415
  • до реката
Привет на всички, и аз не пиша редовно в темата но ви следя.За нас ваканцията приключва днес и от утре на училище.Предният петък г-та ми се обади да ни каже че няма да са на училище и да даде домашни допълнително.Трябва да реши задачите с осмицата да напише и деветката и задачите с деветката, това по мат. а по български да напише голямо м,малко н и голямо н както и съпътстващите ги срички и да се упражняваме в четене.Не знам при вас как е но при Папи по мат. и бъл. има поне по 5,6 дори и седем тетрадки в които се пише и в всичките почти едно и също, така че представете си колко домашно имаше детето.Иначе всичко е наред, здрави сме.Страхотни идеи давате за тези коледни календари .Браво на вас.

# 416
Ния е добре, беше болна преди ваканцията, но устискахме, не сме пили АБ. Лекувах я само с чайчета и хомеопатия и успяхме да се излекуваме. Сега и беше 2-рия прием от Бронховаксома и пием всяка сутрин и вечер правен от билкар имуностимулатор плюс 5 перлички рибено масло и 3 драженца вит Ц. В у-ще се справя добре, с френския също - даже перфектно, иска да се запише на рисуване всеки вторник и е безплатно, чак не мога да повярвам.
Аз не влизам често, защото започнах работа.
Десиииии на мен Рио ми е мечтата, искам да отида и ще отида, може и като стана пенсионерка, но ще отида пък  Crossing Arms

# 417
  • Sofia
Синеоч не даваш ли много неща наведнъж? Аз давам само цитрпосепт и наблягам на плодовете и зеленчуците. Без салата и плодове денят не минава. Давам задължително по 4 различни плода на ден.

# 418
  • София
Синеоч , рисуването от училището ли е организирано? Rolling Eyes И мойта дъщеря обича много да рисува и издирвам къде да я запиша. Thinking

# 419
И на мен ми се стори ,че Синеоч дава доста неща наведнъж.Аз рибеното масло го давам март,април а до тогава правя курса с респивакс,почива и примерно ехинацея давам около месец.в момента наблягаме на мандарини,банани и ябълки.аз чух за някаква програма спонсорирана от държавата за извънкласни занимания с рисуване,природата ичовека,театрални занимания и т.н. и можеш да си избереш от тях като не заплащаш нищо.В четвъртък имаме родителска среща и ще говорят за тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт