ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 428
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Честит празник на всички Ани.
...
        Снощи имахме род. среща и естествено събирахме пари за Коледа. Има обаче една майка, която никога не присъства и не дава пари. Така за първия учебен ден ние поехме подаръка на детето й,обаче вече ми идва в повече. Аз имам две деца, на една заплата сме и не ми е приятно такива родители едва ли не да мислят останалите за балъци! Изразих мнение,че предпочитам да вземем на това дете нещо по-евтино(напр. 1 шоколадче). Някои се съгласиха, някои не! Знам, че детенцето няма вина, но пък и моите деца също!
   Вие как мислите?
Аз мисля, че детето не бива да се дели от останалите поне в първи клас.

# 646
  • у дома
Дребното е болно и влизам набързо само...
Условието на задачата с елхичките е кои от подаръците може да се сложат на елхата ,като на елхата може да се слагат(със стрелки се свързва) само подаръци,които след пресмятане дават 9...така тези двата,които коментирате отпадат ,защото няма как от по-малко чисол да се извади и да се получи по-голямо...малко объркано ви го обясних,ама съм сигурна че ме разбрахте  Embarassed
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на АНКА на АНДА!!!!

# 647
Честит празник на всички именници!

# 648
  • най-шареното място
OO, забравих..

Честит празник на всички именици и празнуващи!
Да са живи и здрави, весели и щастливи именниците и висчки покрай тях!!!!

ПС познала съм за елхата макар и от втори опит..Ура! Wink

# 649
Е аз пък не съм познала за елхичката...  Confused Светле, благодаря!!!!!!!!!!!!!

И от мен честито на именниците, да бъдат мнооого здрави, весели и късметлии!

# 650
Да, така е.
Не става и верижка...
Друг вариант
Пише си произволни задачи до 9 и свързва тези с отговор 9 с елхата...

Този учебник е просто велик!!! Аз не им се вързвам просто...
Какъв е този учебник? Интересен ми изглежда

# 651
~Честит имен ден на Анка!Страхотно име,страхотно момиче със страхотна майка,разбира се Hug!
Лина,искам сега да си по-редовна,липсваше ни!Надявам се,че всичко вече е наред при вас!
  Тази вечер съвсем малко ни ошушкаха,само 6 лв за коледно тържество!Ще бъде в актовата зала на училището,за всяко дете ще има торбичка с лакомства и това е.Класната предложи,ако имаме желание,да направим още едно малко тържество в класната стая,но никой не беше въодушевен от тази идея и си остана само празника,предвиден от директора.Иначе много ни похвали децата,няма проблеми с децата,с дисциплината,изобщо с нищо.За половин час бяхме готови.Не съм имала досега допир с родителите на Максимовите съученици,всички до един ми изглеждат свестни.Дано да са такива,че 7 години са си бая време!
В училището е създадена организация,който иска,да си заведе детето на математическото състезание.5-6 дечица от класа ще ходят,Макси няма желание и не съм го насилвала.
Тъжно ми стана за това детенце,за което разказа кикито!Аз самата бих дала с удоволствие пари за подаръка(и не само),стига наистина семейството да е бедно!Но ако става въпрос за някаква нагла майка,която иска да живее на чужд гръб,простооо-не е познала!
Светла,бързо да оздравява мъника!

# 652
  • у дома
Да, така е.
Не става и верижка...
Друг вариант

Това е учебна тетрадка номер 2 към учебника по математика на изд.Просвета.
desi_max ,мерси за пожеланията,той вече трета седмица си е в къщи и честно казано вече ми омръзна това боледуване...за сметка на това първокласника удържа фронта...
Само да те светна,че на детето ти тези учители ще предават само до 4 кл,после по всеки пердмет си е различен учител...
В класа на моето дете вчера и днес са били 6 от общо 21 деца,другите са болни,а когато беше грипната ваканция нямаха нито едно болно детенце  #Cussing out,това за мен не е нормално ,ама какво да се прави...При вас има ли болни,дано да няма и всички дечица да си ходят редовно на училище  Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:28 от svetlaem

# 653
  • най-шареното място
Да, така е.
Не става и верижка...
Друг вариант

Просвета, тетрадката, но аз имах предвид цялата система - много глупаво нещо...
Ако се интересуваш от неудачни решения за поднасяне на задачи - без текст, без обяснения, ни в помагалата, ни в пособието за учителя... Това е което трябва да видиш!

Много съм и набрала още като видях нескопосания графичен дизайн, После умнотията допълнително ме плени Simple Smile

Светле, бързо оздравяване!!!

# 654
  • у дома
За началан степен нямах представа за математиките на издателство Просвета(вече почнах да добивам де),но от 5 клас нагоре не са им добри учебниците,поне аз не ги харесвам...

арт мама ,мерси и на теб за пожеланията,ние даже бяхме за един ден и в блоница,защото имаше съмнения за пневмония,но слава богу не е и си ин пуснаха с един куп лекарства да се лекуваме в къщи...
Тези които ще ходят на Коледното математическо състезание в събота,може да си направят една петъчна тренировка с тези задачи http://bglog.net/nachobrazovanie/35404  Grinning

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:28 от svetlaem

# 655
А, тия днес си ги изтеглих.  Wink Но в петък ще се тренираме, как...  Party

# 656
Благодаря на всички за поздравленията!
Виртуална почерпка от нас - не, не сме ги правили ние, нашите не изтраяха до украса (мистериозно изчезнаха междувременно) Simple Smile

Иначе днес си изгори ръчичката момата - по случай празника в пицарията, та завършихме деня с мехури Sad

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:43 от Анда

# 657
  • Sofia
Анда МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Еее не е трябвало да завършва така хубавият ден, но станалото станало. Дано бързо да мине ръчичката.

svetlaem
бързо да се оправя и твоят юнак. Hug Благодаря за линка, утре ще направим една тренировка. Марти много бърза като решава задачи и понякога не доглежда условията и прави грешки- вчера решава една задача в условието е дадено +, -, =, а тя слагала по- голямо и по- малко ooooh!. Ама каквото такова... записала съм я за събота  все пак, дано да не бърза тогава. Светле благодаря за линка, ще потренираме в петък.

Да ви се похвалим от тази вечер имаме домашен любимец- бяло малко зайче. Голямо вълнение падна, чак си поплака от емоция детенце. Laughing

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 23:40 от ivben

# 658
Честит имен ден на Ането ! Нека е жива и здрава, и да се слави името й !  bouquet
Дано се оправи бързо ръчичката ! Hug

# 659
Да ви се похвалим от тази вечер имаме домашен любимец- бяло малко зайче. Голямо вълнение падна, чак си поплака от емоция детенце. Laughing

Да ви е честит таралежа в гащите. Желая ви да носи много положителни емоции и по-малко поразии.  moresmile

Общи условия

Активация на акаунт