ренде Вьорнер

• 114 471
  • 601
  •   1
Отговори
# 15
шапка се продава отделно,даже новите модели са по-хубави,защото са по-дълбоки /един по-дребен домат напр.влиза целия вътре/ ,цената е 10 лв.

# 16
  • France
Решихте дилемата ми за коледен подарък. Исках да си купя нов грил-тиган, но се разубедих. Рендето ще е!

# 17
  • в страната на абсурдите
да,много съм доволна.имам го от доста години.

# 18
  • на брега на морето

Особено за червеното няма грешка. Обмислям да си купя по-нов модел, старото ми е на почти 18 години. Много съм доволна. Но и грил тиганът  е отличен подарък.

# 19
аз също съм доволна Peace препоръчвам го

# 20
  • София
Моля, който има ренде Вьорнер да ми даде съвет ползвате ли го? Заслужава ли си? Доволни ли сте? Предварително ви благодаря.

Това е може би едно от най-удачните неща, които има в моята кухня. Заслужава си сто процента. Ползвам такова сигурно от 5-6 години поне.

# 21
  • Пловдив
Аз също съм мераклийка да си купя това ренде. И сега спорим с мъжо- той не вярва, че само с едно движение еднопосочно могат да се получат кубчета / било в противоречие на всичките му знания по физика  Mr. Green/. Бавно се справяме например с рязане на картофи за мусака.
Предварително ли се разрязва картофа с нож и след това на рендето, за да се получи кубче или се получава от раз на рендето?

# 22
  • В сърцето на живота!
.
Предварително ли се разрязва картофа с нож и след това на рендето, за да се получи кубче или се получава от раз на рендето?
Да,предварително Peace

# 23
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз мисля да си взема такова ренде, още повече като четох всички отзиви тук
тук в София, в Халите има един щанд, който май е на ВС Телешоп, дали ще го има и рендето там?

# 24
  • на брега на морето
тук в София, в Халите има един щанд, който май е на ВС Телешоп, дали ще го има и рендето там?

В Халите май всичко е по-скъпо. Купете си рендетата, изобщо няма да съжалявате. Може да режете моркови и тиквички както са цели под наклон и се получават лентички нито къси, нито дълги, готови за супа, за ястие. Ориентирайте се към новите модели с повече приставки, защото могат да режат картофи и краставици на вълнообразни крлъгчета. Аз например режа бялото зеле на приставката с едри зъби и се получава много бързо и ситничко. Режа и сурови чушки.

# 25
Аз си го поръчах от фирмата ,която го рекламира по телевизията. Получих го в къщи,но бях разочарована,защото няма всички джаджи. Аз ли не съм му свикнала,но кубчетата не ми се получават ,а и винаги една част от продукта не се нарязва и остава в шапчицата. Ако бъркам някъде,моля дайте съвет. Освен това ,някой знае ли от къде да си взема и други приставки. аз имам основното ренде,две допълнителни,прикъчени отзад и шапчицата. Вие имате ли друго и струва ли си да търся. Абе, в общи линии нещо не ми е любимо.

# 26
  • на брега на морето
В шапчицата винаги остава парче от продукта, но може допълнително да го нарежеш с нож. Аз съм такъв майстор, че го дорязвам на рендето без шапчицата, порязвала съм се няколко пъти. Но не си струва да се вглеждаш в парченце картоф или домат. Лукът например се обелва до "брадата", тя не се реже, набожда се на шишовете, правят се нарези и се реже. След това си го дорязваш ако искаш на дъска с нож. За допълнителните приставки предполагам, че може и да не съвпаднат с рендето, ако се купуват отделно. Най-сигурно е цял комплект. Чушчице, 18 години ползвам рендето от най-първите модели, много съм доволна и не бих го оставила. С това, че остава малко от продукта в шапчицата се свиква, и аз бях малко разочарована отначало. Режа на него всичко, дори сурово червено цвекло за салата. Предварително го нарязвам с нож на парчета и след това на рендето, праз на филийки за готвене, на ситните зъби за салата. Всичко минавава под рендето Joy

# 27
  • София
Сигурно има щом е на ВС Телешоп, но със сигурност го има в магазина на ВС Телешоп, който е на кръстовището на Хр. Ботев и Стамболийски, мъжо ми купи ново от там преди 2 седмици, защото старото му бях взела душата вече.

# 28
Заслужава ли си да се купува ваничката, която е 15 лева и допълнителни приставки.

# 29
Моля, който има ренде Вьорнер да ми даде съвет ползвате ли го? Заслужава ли си? Доволни ли сте? Предварително ви благодаря.

Страшно съм доволна, ползвам го редовно. Ваничката е доста удобна, защото така лесно събираш всичко, което нарязваш. Ако ти се инвистират, обаче 200 лева, можеш да си вземеш не лош кухненски робот,който да съчетае рендето и други кухненски уреди.
Ползвам го за домати, краставици, моркови, зеле, чушки. Преди и за лук, но сега си го режа в чопъра. А за картофи е НЕЗАМЕНИМО:)

Лично на мен нищо не ми остава в шапчицата вече, въпрос на замах е може би и свикване.

Общи условия

Активация на акаунт