ренде Вьорнер

• 114 314
  • 601
  •   1
Отговори
# 225
  • 1st floor
Момичета,благодарение на вашите коментари се навих да си закупя такова ренде,затова просто се чувствам длъжна да ви осведомя.В момента в магазините на телешоп има промоция на V3.ако върнеш някакво старо ренде ,без значение какво цената му е 25лв.Аз се възползвах вече.
да, и аз си купих ...зарибих и още трима човека около мен - струва си рендето...ако не ви се рови за някое старо ръждясало просто доплащате един лев и влизате в промоцията за 25 Grinning/става въпрос за Халите/

# 226
Момичета, искам да взема такова на майка ми. Може ли да ме посъветвате от къде е най-добре? Чух, че в Техномаркет имало, но в сайта им не го откривам...

# 227
Защо никой не иска да ми помогне  Tired

# 228
В сайта им го няма има го в някои от магазините им където има щандове за тигани, тенжери или иначе казано такива на които правят демонстрации. Друг вариан е да го купиш или поръчаш директно от сайта на телешопа.

# 229
Момичета,благодарение на вашите коментари се навих да си закупя такова ренде,затова просто се чувствам длъжна да ви осведомя.В момента в магазините на телешоп има промоция на V3.ако върнеш някакво старо ренде ,без значение какво цената му е 25лв.Аз се възползвах вече.
Дали вссе още важи тази промоция Embarassed Май доста време е минало от този пост.....

# 230
В сайта им го няма има го в някои от магазините им където има щандове за тигани, тенжери или иначе казано такива на които правят демонстрации. Друг вариан е да го купиш или поръчаш директно от сайта на телешопа.

Благодаря  Peace Аз открих къде е магазина им в София и мисля директно там да ида... Simple Smile

# 231
Може ли някой да ми каже в кои магазини на Техномаркет в София го има?

# 232
Става дума за технополис не за техномаркет. В технополис само съм виждала да има тигани и тенджери и демонстрации

# 233
ул. "Княз Борис I" № 113A
(метростанция Сердика, изход ул. "Княз Борис I")

бул. Витоша 96
(вход от Скобелев)

бул. Христо Ботев 50

ж.к. Младост 3,
ул. "Филип Аврамов" № 3
(хипермаркет Кауфланд)

кв. Дружба, ул. "Хайделберг" № 1
(хипермаркет Кауфланд)

бул. Евлоги Георгиев 40

бул. Цариградско шосе 115, Ниво -2

На тези адреси има Топ Шоп, а в него - рендета  Mr. Green

# 234
ул. "Княз Борис I" № 113A
(метростанция Сердика, изход ул. "Княз Борис I")

бул. Витоша 96
(вход от Скобелев)

бул. Христо Ботев 50

ж.к. Младост 3,
ул. "Филип Аврамов" № 3
(хипермаркет Кауфланд)

кв. Дружба, ул. "Хайделберг" № 1
(хипермаркет Кауфланд)

бул. Евлоги Георгиев 40

бул. Цариградско шосе 115, Ниво -2

На тези адреси има Топ Шоп, а в него - рендета  Mr. Green

Както и в магазините MORE на Алабин малко преди Витоша а също и в Централните хали ги има

# 235
  • 1st floor
Дали вссе още важи тази промоция Embarassed Май доста време е минало от този пост.....
до 30 септември е...

# 236
абе, да ви питам. защо всички упорито му викате на това ренде Вьорнер, след като е Бьорнер.
инак, хубаво е ренденцето. аз съм с две ръце ЗА.

# 237
  • 1st floor
много лесно се почистват рендетата/без значение дали са метални или пластмасови(има едни гръцки такива)/ с помощта на четка за зъби,ползвам орал-би за деца защото е по малка и е по-удобна.
а аз го чистя с четката за бебешки шишета... Simple Smile

# 238
Рендето трябва да е от старите модели на Бьорнер или???
Отдавна съм му се навила Simple Smile

# 239
Абе и аз това се чудех,ама реших че каквото и да е старо ренде значи наистина каквото и да е ренде Wink Дано някой потвърди или отрече Grinning
Непокорна,благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт