ренде Вьорнер

• 114 365
  • 601
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вчера се опитах да нарежа една луканка,дали прекалих? Нещо не успях да се справя,беше мека и не стана добре. Някой дали е пробвал да реже newsm78

може да е била мека,защо преди това не пробваш малко да постои във фризера Peace
Беше мека-да,и си мислех ,че май тожа ми е проблема,но грам не се сетих да я изстудя.Мерси много за идеята,следващия път ще о направя.

# 106
Само положителни отзиви. Купих го от Техномаркет-имат постоянен щанд. Ползвам всяка от приставките- за колбаси,за краставици и моркови на жулиени, купих и допълнителната за пържени картофи-малко по едри резенчета. Използвам шапката за по-финни продукти и засега нямам порязвания. Много ми е полезно и ефектно.

Би ли казала колко струва това ренде,че и аз се запалих да си го купя.

# 107
Само положителни отзиви. Купих го от Техномаркет-имат постоянен щанд. Ползвам всяка от приставките- за колбаси,за краставици и моркови на жулиени, купих и допълнителната за пържени картофи-малко по едри резенчета. Използвам шапката за по-финни продукти и засега нямам порязвания. Много ми е полезно и ефектно.

Би ли казала колко струва това ренде,че и аз се запалих да си го купя.

Цената беше 50 лв. , а допълнителната приствка за пържени картофи-10 лв. Заслужава си...

# 108
  • София
В Кауфланд ,Дружба 1,София допълнителната приставка казаха ,че е 7,50лв.

# 109
Беше мека-да,и си мислех ,че май тожа ми е проблема,но грам не се сетих да я изстудя.Мерси много за идеята,следващия път ще о направя.

моля,моля Grinning

Lynette  ,ти кое си взе-V4 ли newsm78ама каква разлика в цената на приставката #Cussing outв сайта е 15 лева #Cussing out

# 110
Мисля, че V4... Аз пък видях цена в i-net 40, а аз го купих за 50...

# 111
Мисля, че V4... Аз пък видях цена в i-net 40, а аз го купих за 50...

хм,ти ме озадачи,винаги съм мислела,че в нета са по-скъпи newsm78

# 112
да взема да попитам-кой го беше поръчвал от нета newsm78аз поръчах,изписа че ще ми се обадят,ама никой не ми звънна newsm78

# 113
  • Бургас
Ще може ли картинка/снимка на тази приставка за пържени картофи? Имам V4 от две години. То е с три приставки, но дори и най-едрата ми се струва дребна за пържени картофи  newsm78 Ето това е.

# 114
Ирра,аз мисля,приставката за която говорихме запържени картофи е тази,която реже на тънките ленти,ти трябва да я имаш в комплекта Peaceа другата която обсъждахме е тази,която прави картофите на мрежички Peace

# 115
Приставката за пържени картофи се купува допълнително струва 7,50 и мисля, че дебелината на пръчиците беше около 0.8-1см. Правила съм пържени картофи с нея стават добри, макар че не бяха пържени във фритюрник

# 116
  • София
Има още една приставка за картофи която се продава отделно,на нас ни казаха цена за нея 7,50. Тя прави по-големи резени картофи от стандартната приставка за картофи. Не мога да я открия в нета.Ако успея ще сложа линк.

# 117
Точно за нея става на въпрос в нет я няма търсете я в магазини MORE на алабин или в Централни хали питайте за допълнителната приставка за причици към V4.

# 118
ееееееееееееееее,като я няма в нета,аз как ще си я взема Crossing Armsако някоя научи къд има,айде да пусне линк Peace

аз да се оплача.....

вчера си пуснах поръчка за рендето,ваната и декостар-а Peaceи писаха да чакам обаждане Winkчакам,чакам и викам днеска ще звъня Winkзвъннах,те ме прехвърляха от текефон на телефон Wink #2gunfireи накра ми казаха да си издиктувам поръчката по телефона Shockedи най-любезно накрая казаха-готово,до 10-11 дена ще пристигне и може да го потърсите в пощенската станция #Crazy #Crazy

е,по-тъпо и несериозно обслужване не бях виждала #Cussing out

# 119
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз чух, че е такова обслужването при поръчки от интернет - в началото на темата някой беше споменал, и за това направо отидох до Централни хали и си взех на място

Общи условия

Активация на акаунт