ренде Вьорнер

• 114 425
  • 601
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе/София
Пробвах го и на разни салами-получава се

# 91
Знам, че е само за зеленчуци, но някой пробвал ли е за колбаси, луканка, шунка на слайс за сандвичи? Мисля, да го пробвам, но малко ме е страх да не повредя ножа, макар, че какво пък би му станало. Някой пробвал ли е и какво мислите по въпроса?
Става,става.....Действай смело  Hug

# 92
Мерси, и аз така си мислех, ще си го ползвам и за колбаси.

# 93
  • Марс
Та разбрах разликата между V4 и V5, а сега ако може да споделите и струва ли си разликата в парите т.е. да дам повече и да взема 5-цата или да си купя 4-ката, като се има впредвид, че не съм кой знае каква кулинарна принцеса, но пък салатки доста правя и картофи пържа, ще бъда благодарна ако си кажете мнението, чевече над месец се чудя newsm78

# 94
Според мен не си заслужава

# 95
Пробвах това ренде преди 2 -3 години и от тогава имам незабравим спомен от него - липсва ми малко от кутрето на дясната ръка.Не държах правилно зелето сигурно и не усетих как ножовете ме резнаха.Хубаво е да го имаш ,но да се внимава   bouquet

# 96
Ами да шапката се използва задължително иначе си е опасно.

# 97
И аз го имам от скоро, но съм супер доволна! Е,вярно имам 2 порязвания, но то е от невнимание.

# 98
аз реших да си взема 5 Peaceи сега какво излиза-това за решетки и ваничката отделно да ги поръчам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

juspar,съжалявам мила Hugама много гадно,значи викаш първо да видя какво ми дава куриера Peace

момичета сега видях,имало и V6 Peace

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 20:27 от nahodkata

# 99
Само положителни отзиви. Купих го от Техномаркет-имат постоянен щанд. Ползвам всяка от приставките- за колбаси,за краставици и моркови на жулиени, купих и допълнителната за пържени картофи-малко по едри резенчета. Използвам шапката за по-финни продукти и засега нямам порязвания. Много ми е полезно и ефектно.

# 100
  • София
От вчера и аз съм собственик на едно ренде V5.За момента съм доволна.Ще следя темата за евентуални идейки,които не са ми хрумнали.

# 101
Страхотна тема ще я следя с интерес.  bouquet

# 102
Само положителни отзиви. Купих го от Техномаркет-имат постоянен щанд. Ползвам всяка от приставките- за колбаси,за краставици и моркови на жулиени, купих и допълнителната за пържени картофи-малко по едри резенчета. Използвам шапката за по-финни продукти и засега нямам порязвания. Много ми е полезно и ефектно.

ами в нашия Техномаркет няма такъв щанд,иначе аз до сега да съм си купила newsm78

# 103
  • София
Вчера се опитах да нарежа една луканка,дали прекалих? Нещо не успях да се справя,беше мека и не стана добре. Някой дали е пробвал да реже newsm78

# 104
Вчера се опитах да нарежа една луканка,дали прекалих? Нещо не успях да се справя,беше мека и не стана добре. Някой дали е пробвал да реже newsm78

може да е била мека,защо преди това не пробваш малко да постои във фризера Peace

Общи условия

Активация на акаунт