ренде Вьорнер

• 114 456
  • 601
  •   1
Отговори
# 75
Juspar приставките му са 3 една гладка и две със зъбци, едните по дребни,другите по едри. Стават ми за кубчета, за филийки,за шайби, за пръчици,дебели и тънки за всичко.

Как режете на кубчета....аз нещо немога да се справя....мерси

Веднъж прекарваш продукта надолу,после завърташ и пак прекарваш.....Малее как да го обясня.Ха,сега де!

Веднъж се реже надолу,завърташ наляво или надясно и пак режеш.Падат кубчета.

Я виж тук...изрових разни филмчета
http://video.google.com/videosearch?hl=bg&source=hp&q=bo … ;ved=0CB4QqwQwAw#

# 76
  • В града на хумора...
TheNMaster...много ти благодаря ...разбрах ....за теб   bouquet

# 77
Душко,май ще се спра на твоето,заедно с купата,защото много го искам Peace

# 78
Бих ти го препорачала,голямо улеснение е в домакинството и сега предлагат ваничка за него и тя няма да ти е излишна.Режа лук,картофи,зеле,моркови,домати,краставички всичко и става много бьрзо и лесно Grinning

# 79
Къде в София мога да закупя такова ренде?

# 80
iletovp, аз си го взех от Техномаркет на Цариградско шосе.

# 81
iletovp, аз си го взех от Техномаркет на Цариградско шосе.

На каква цена?

# 82
Ами имаше различни комбинации, аз си взех рендето V5, струваше 49,80. Ваничката струва 12 и нещо, ще я взема и нея другия път. Има сега някакъв голям комплект, рекламират го по ТВ за 80 или 90 лв непомня.

http://www.teleshop.bg/detail.php?item=%20174 ето това е моето, може да разгледаш и другите.

# 83
  • България
Хриса 82 благодаря за отговора  Simple SmileЗа всички като мен дето се чудят V4 или V5 -разликата е че V5 има още една степен на рязане-демек режи 4 размера+ една защитна позиция (за това V5),а V4-три степени на рязане и една защитна позиция..Да се оплача от обслужването.Поръчах си го на 17 декември (V5+Деко стар),идва днес (30 декември)-обаче V4 +деко стар със цена за V5...много много съм разочарована  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire...върнах го и сега ми е много криво.Моля ви кажете в кой магазини го има да си го взема.

# 84
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз си взех V5 от магазина в Централни хали пак за същата цена като на другите места

# 85
Има го във всички магазини MORE в Халите, на Алабин и на бул Хр. Ботев

# 86
И аз имам вече такова ренде. Ще пробвам дали ще се справя с кубчетата картофи за мусака.

# 87
  • При елфите ...
И аз си взех вчера рендето модел V 5 със специалната купа, още не съм го използвала, но се надявам да остана също толкова възхитена от него, както повечето момичета тук.

# 88
  • България
Най-накрая и аз си получих рендето..ще тренирам за кубчетата,че и на мен не ми се получават  Mr. Green

# 89
Здравейте, момичета. Отскоро и аз имам рендето  и пробвах досега с картофи на кубчета за мусака, на тънки кръгчета за тортиля и пръчици  пържене. Рязах зеле, стъргах моркови и червено цвекло. Определено е голям помощник в кухнята, но ми се иска да мога за повече неща да го ползвам. Знам, че е само за зеленчуци, но някой пробвал ли е за колбаси, луканка, шунка на слайс за сандвичи? Мисля, да го пробвам, но малко ме е страх да не повредя ножа, макар, че какво пък би му станало. Някой пробвал ли е и какво мислите по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт