ренде Вьорнер

• 114 317
  • 601
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Приставката за пържени картофи се купува допълнително струва 7,50 и мисля, че дебелината на пръчиците беше около 0.8-1см. Правила съм пържени картофи с нея стават добри, макар че не бяха пържени във фритюрник
Благодаря ви момичета!   bouquet Определено  я нямам тази голяма приставка в комплекта. Трябва да проверя в магазина им дали я имат   Crossing Arms

# 121
Мириам,какво да правя миличка като тука в Техомаркета няма техен щанд Wink

Ирра,моля те като я си купиш да попиташ дали мога да си поръчам тази приставка,че в нета наистина не видях да има такава newsm78

# 122
  • Бургас
nahodkata , ще питам...  Само че сигурно ще отида до магазина им чак другата седмица  ooooh! Дано да я имат Simple Smile

# 123
Мириам,какво да правя миличка като тука в Техомаркета няма техен щанд Wink

Ирра,моля те като я си купиш да попиташ дали мога да си поръчам тази приставка,че в нета наистина не видях да има такава newsm78
Пробвай да я поръчаш като пуснеш поръчката по телефонът не по интернет

# 124
Електра,ще пробвам и така Peace

ама да попитам с тези другите приставки за пръчици не може ли пак да се режат картофи за пържене newsm78

# 125
  • София
ама да попитам с тези другите приставки за пръчици не може ли пак да се режат картофи за пържене newsm78
Стандартната приставка в комплекта прави картофки тип Макдоналдс,така обичат да се изразяват,а тази допълнителната ги реже по-едри.

# 126
мишле,мерси мила Hugа бе като пристигне след 100 дена Joy ще снимам как се получава и ще кача снимките Peace

# 127
  • София
Моето ренде Бьорнер е от 20-на години и съм много доволна.
Не си купувам ново - въпреки, че искам новичко - защото старото ми все още се справя блестящо.
Откакво съм го взела го ползвам през ден.
Напр. зеле не мога да нарежа, ако не е с него  Grinning

ПП. Никога не съм рязала лук с него /той похабява ножовете/

# 128
Моето ренде Бьорнер е от 20-на години и съм много доволна.

ПП. Никога не съм рязала лук с него /той похабява ножовете/

че защо така,уж лука е по-мек от зелето и  морковите например newsm78/пък аз искам най-вече да се отърва от рязането на лук ooooh!/

# 129
  • България
ее,и аз вече съм с ренде.... Grinning....не е за разправяне как,но важното е че си го взех (целия комплект-ваничка,V5,белачка,ренде за мрежички и стъргалото.. а и стойката за приставките за пръчици)..не е това което очаквах..за режене-режи,но едрите кубчета са доста дребни (за мусаката примерно),а пържените картови са като солети (по нашите изисквания)..който си е взел по-едрата приставка да даде описание колко по-едра е от едрата в комплекта..леле какво изречение,дано се разбра  Laughing

# 130
С по- едрата приствка картофите стават горе долу като в Мак Доналдс малко по дебели, може би по скоро с дебелината на бланшираните картофи

# 131
Жуспар,честито,със здраве да си го ползваш Peaceаз също се сдобих тези дни, моят прекрасен мъж ме зарадва с V4,ваничка и декостар Peaceмного съм доволна,но картофи за сега не съм рязала,ще споделя какво ми е впечатлението,като пробвам Peace

# 132
  • USA
Здравейте  Heart Eyes.
Днес също си получих моето ренде, което е V3.Аз не знаех,че има и други,но нищо.Имам 3 приставки.
Днес бях малко разочарована от това,че остава парче, но ще свикна  Simple Smile.Аз също искам да на кубчета за мусака,но не знам как  newsm78.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:21 от maimun77

# 133
маймун,разгледеай указанието коя приставка е за кубчета Peaceа също може да видиш картинките на всяка приставка,най-отгоре има нещо като картинка на всяка позиция какви форми реже Peace/ама как го обясних ooooh! Laughing/

# 134
В кой сайт намирате приставките?Аз имам от по старото,дали ще стават новите приставки,ако нямам някоя и реша да си закупя?

Общи условия

Активация на акаунт