ренде Вьорнер

• 114 271
  • 601
  •   1
Отговори
# 150
В Пловдив имат на Отец Паисий и на Гладстон. Аз от там си го купих.

# 151
Хайде и аз тук с новото ми ренде. newsm44Снимката е ужасна, но не се сетих да го снимам преди да го измия понеже нямах търпение да го пробвам.Рязах картофи за пържене  и много ни харесаха, а за зелето просто нямам думи.Благодаря ви,защото преди да попадна на темата ви нямах намерение за подобна покупка. Hug

# 152
ееееее,Ан,така се радвам мила,честито Hugсъс здраве да си го ползваш Peaceтака като гледам е 5-цата Peace,заради цвета Peace

не е честно,твоето защо е цветно,искам и аз Crossing Arms Laughing

а ти приствка за пържени картофи купи ли си,отделно ли я плати newsm78

# 153
Благодаря. Hug
И да петица е.Много го харесах заради цвета.Пък и сега е на промоция- от 55 на 50лв. и ти подаряват един държач за съхранение на ножовете(него забравих да го снимам), който иначе се продава отделно( маи за 12лв.).
Отделна приставка за картофи несъм купувала.Правих ги на едрите пръчици и много ни харесаха(ама ние обичаме да са ни тънко нарязани).

# 154
  • Ст.Загора
Хайде и аз тук с новото ми ренде. newsm44Снимката е ужасна, но не се сетих да го снимам преди да го измия понеже нямах търпение да го пробвам.Рязах картофи за пържене  и много ни харесаха, а за зелето просто нямам думи.Благодаря ви,защото преди да попадна на темата ви нямах намерение за подобна покупка. Hug

И аз да се похваля, вчера ходих до София по работа и се отбихме в централни хали , е най после и аз си купих мечтаното ренде.  АН моето е същото , днес го пробвах рязох моркови , картофи , гъби и лук, доволна сам много, само картофите за пържене стават наистина като солетки . Дори успях и кубчета да направя  Grinning

# 155
  • Пловдив
Момичета, кажете ми опасно ли е рендето. Чувам страховити истории за порязване. Имам голям страх от ножове и остриета и само заради това се колебая да си купя рендето. Безопасно ли е ако се ползва със тази защитна шапчица или не е за разсеяни хора като мен   Embarassed

# 156
Момичета, кажете ми опасно ли е рендето. Чувам страховити истории за порязване. Имам голям страх от ножове и остриета и само заради това се колебая да си купя рендето. Безопасно ли е ако се ползва със тази защитна шапчица или не е за разсеяни хора като мен   Embarassed
Можеш да се порежеш само ,ако не ползваш шапката.Ако режеш с нея няма как да се порежеш.  Hug

# 157
С шапката няма как да се порежеш  Peace

# 158
  • София
Момичета, кажете ми опасно ли е рендето. Чувам страховити истории за порязване. Имам голям страх от ножове и остриета и само заради това се колебая да си купя рендето. Безопасно ли е ако се ползва със тази защитна шапчица или не е за разсеяни хора като мен   Embarassed

По-добре свикни с шапката,ножовете са толкова остри ,че аз само от леко докосване,мислех,че нищо ми нямаше,а се оказах с порязан пръст.

# 159
От няколко дни го имам и аз. Купих го от Техномаркет. Правих си с него салатка от морковчета и стана много добре. Тези дни ще пробвам и другите приставки.

# 160
mimeto 555, evak със здраве или по-скоро със здрави пръсти да си го ползвате!!! Wink

Linkata опасно е и то доста.Аз зелето започнах да го режа без шапката, защото така ми е по-удобно и онзи ден така си отрязах част от кутрето че.............. newsm45.И много време ми кървеше та се видях в чудо докато го спра.Ама пак продължавам да режа така.До кога ли?

# 161
линката,ами ако ползваш шапката/те и другите са казали/,няма да се порежеш Peaceа имай в предвид,че аз съм олям заплес и се справям Peace

честито на мимето555 за нейната придобивка Peace

аз утре ще звъня на сайта да видя дали може да си поръчам приставка за пържени картофи newsm78

# 162
  • Ст.Загора
nahodkata, моля те ако разберш нещо за тази приставка пиши. В къщи обичат на по дебели резани пържените картофки. Да ви питам и друго, как успявате да задържите зеленчуците с шапката, аз като трябва да ги избутам напред ми изкачат изведнаж и после пак нагласям ,  все ми се иска с ръка да опитам но пусти страх  ooooh! .
 Благодаря на всички за пожеланията  bouquet

# 163
Тази седмица определено влезе в употреа новата придобивка.
Обаче моето е без ваничка. Дали се продава отделно ваничката или има някой,който не ползва неговата и би искал да ми я продаде?

# 164
  • Русе/София
Ванички се продават и отделно.

Общи условия

Активация на акаунт