Отговори
# 315
  • някъде тук
Еххх и аз искам море  Flutter   тази година както неможах да го видя  ,а толкова го  обичам Heart Eyes  Ама нали знаете който кавото си няма това иска Laughing

# 316
  • София
Аз съм вече близо 3 кг. отгоре. При първата бременност на този етап съм била с 1 кг. плюс. По този повод се чудя да подпукам ли течния шоколад или не... Joy Добре де, предавам се, ще ям.  Mr. Green

# 317
  • Бургас
Привет, момичета!

В Бургас няма нито сняг, нито дъжд, нито вятър, но не се оплаквам, даже хич.
Въпреки, че много ми хареса пейзажа от прозореца на Бела. Даже сега си пиша с приятелка от Перник по Скайп и тя каза, че от сутринта не е спирал да вали снежец.

При мен нищо ново... Само ме тормозят да ходя с маска, а аз се ослушвам още. Днес смятах да ходя до аптеката да си купя Цитросепт, но не ми се излиза май.

Наистина ли ЖК са отменени?
Смятах да ходя тази седмица, но май ще е другата.

# 318
Ние сме на 3-я етаж, но отдавна не се пробвам да ги качвам. Запъхтявам се, не мога да се сгъвам и още сто неща, но това с отока ми е пресно, пресно, а на другите неща дето се казва не обръщам внимание. Иначе нали миналата седмица бях на консултация, няма проблем при изследванията.
Пухи и мен главата ме боли така. Чудя се дали не е от нерви и преумора и за сега нищо не съм пила.
Стар, браво че си +10, аз миналата седмица бях +11. Казват че последните месеци се качвало най-много , та направо ме е страх да си помисля какво ще стана. А в интерес на истината съм намалила доста яденето, защото нямам тоя апетит като преди, а даже обратното, ям в повечето пъти колкото да не заспя.

# 319
Стар Hug благодаря!
Бръмби ще питам аз доки утре защо е така,може и от ниско кръвно да е newsm78

# 320
  • България/Германия
Ника, аз пък се чудя на едни шоколадови коледни сладки, ама какво им се чудя, като знам, че в крайна сметка ще ги изям!  Twisted Evil

И аз се задъхвам и все гледам да си полегна, когато има възможност. А в коридора съм си сложила една столче, да ми е удобно като тръгна да си обувам ботушите.

При нас миналата година от ноември до края на март имаше толкова много сняг, че сега няма да се разсърдя, ако се позабави малко. Тук правилникът е, ако има натрупан сняг, всеки е задължен да разчисти улицата пред дома си. Confused Аз обичам да е снежно, но да съм си вкъщи на топличко и да гледам през прозореца, а не да рина сняг на улицата Wink Поне тази година съм облагодетелствана и мъжът ми ще трябва самичък да се справя, няма как.

# 321
Бръмби дали не е възможно да вдигаш кръвно , ако имаш възможност измери го ?!

# 322
  • София
То и тук има такъв правилник за почистването на снега /за тротоара иде реч/, но никой не го спазва почти. Добре, че живеем в стар военно-комунистически блок и има ред.  Laughing
Слагат график за почистването на снега по апартаменти още през септември и всеки си гледа задълженията. На мен лично ми е голям кеф да рина сняг и с удоволствие го правя за сметка на някой възрастен съсед, който едва се движи, какво остава да рине. Мъжа ми е ме смята за луда, но наистина ми действа много тонизиращо това.
А за сладките - нападай!  Laughing

# 323
  • Burgas
Мимита,в Бургас са отменени ЖК,по добре не ходи ако не е спешно.

# 324
  • София
Абе, аз имам едно странно главоболие. Не е болка, а като натиск и ми се вие сват. Чудя се дали кръвното не ми играе. Нямам апарат тук  Thinking

# 325
  • България/Германия
Ох, а тук трябва до 7 сутринта в делнични дни да е изринато, а през уикенда - до 9. И така се спазва, че честичко ни звъни някой съсед да ни напомни, понеже цялата улица почистена, само пред нас преспи. Mr. Green Ужас! Аз в 9 през уикендите още си спинкам сладко-сладко, само ми е до ринене на сняг.  Blush

# 326
Аз ако вдигна кръвно то ще вземе да ми стане нормално. Последни стойности 80/50 и това в общи линии ми е нормалното. Но може още да съм го свалила и от това да е, не ми е за пръв път всъщност, аз пък какво ли се чудя...Сега ще изпия една кола. Много съм зажмала и не мога да мисля.

# 327
бръмби и азсъм така-80/40 едвам стоя на работа-колата вече много не ми помага-имам нужда от почивка...При нас вали дъжд и емрачно веченяколко дни-стъмнява се към 4 и си е потискащо-дано имаме сняг по коледа ама надали.

# 328
  • Burgas
За вдигане на кръвното е по добре да пиете,айран със сол със сламка на маки глътки,отколкото кола.

# 329
За кръвно гледам си говорите  и аз съм с ниско кръвно,и още един глас за айран със сол  най помага Peace,зима си е вечее лелее  искам да е декември  Hug да си стоя вкъщи и да спяяяяя да спяяяя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт