Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Севи, благодарности и от мен за превода newsm51

Бечолина, макар че не си пикала към мен, утре серията трябва да е ТОП

# 376

Аз все очаквах, че в интервюто ще се спомене и Мурат, но не би. Все пак и това е достатъчно.

# 377
За Мурат  сега прочетох в страница от фен клуб във фейсбук
Съпругата му последно в един репортаж с нея е казала че искат да играят заедно в една театрална постановка -комедия ,превеждали я от английски в момента.  /но това вярно ли е или от кога е новината  ?/
намерих го    http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/12680548.asp?top=1

''От една година насам дрехите ми ги купува мъжа ми .Много ми е приятно,за пръв път в живота си виждам такъв човек'',и с голяма усмивка на лицето си добавя ''и всичко което ми купува много ми отива , той дори и на себе си не купува толкова дрехи ,колкото на мен .А  аз от една година насам освен козметика за себе си не ми остава да  пазарувам нищо друго.Не можем често да пазаруваме заедно ,а когато го правим двамата бързо ни омръзва и сядаме някъде на вечеря.Какво по- хубаво от това щом мъжа ми е харесал нещо за мен и ми го е купил''.  В  ежедневието си известната артистка се облича спортно и удобно,но когато става дума за официална вечеря  предпочита моделите на Йозлем Кайа.Като аксесоар не може без часовник,''Много харесвам часовниците ,и другия аксесоар от който никога не се отказвам и не свалям от 2 години освен по време на снимки  е халката ми.Не харесвала деколтетата и червения цвят,и'' В никакъв случай не бих си сложила чевено червило''.Когато е много изморена си отпочивала в SPA център,била зодия риби и много обичала водата и там си почивала добре.
Tова последно, което е казала за проект през новия сезон -театрална постановка -комедия от Лондон ,планували заедно със съпруга си да играят в нея,в момента я превеждали на тр.език и чакали с нетърпение да започнат пробите/репетициите.

ще го видя по-подробно

Другото което на мен никак не ми харесва е че партньорката му в новия сериал на TMC  със работно заглавие Истанбул-Бодрум ще е Нургюл Йешилчай /това и Кати беше го писала преди време/
ето я   http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&am … 151356&PAGE=2

Нургюл Йешилчай  имала споразумение с друга филмова къща ,която и е платила предварително 500 хил.тр.лири за 10 серии,тя сама ги е поискала предварително ,предложили и няколко сценария ,но все не ги харесвала.после дошло предложението от TMC  и приела тяхното.Много харесала проекта им в кйто главната мъжка роля ще се играе от Мурат Йълдъръм.Веднага започнала да се подготвя ,много и харесала ролята -на момиче от източната част на Турция,която ще си отмъщава на мъжа с когото е била за пръв път.
Предишната филмова къща си поискала парите,тя казала че не може в момента да ги върне,поканили я отново да разговарят и ако не се разберат ще си търсят правата по правен път.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 20:46 от sevi_nil

# 378
След като сме свикнали да го виждаве с Туба , жена с такова чисто и нежно излъчване , сигурно няма да може да го възприемем до жена с такова перверзно изражение ,като тази Нергюл.

# 379
Севи, благодарности и от мен за превода newsm51

Бечолина, макар че не си пикала към мен, утре серията трябва да е ТОП
Искам да кажа , като знам какво ни чака  Hug

# 380
  • между морето и небето
О, и аз веднага се допитах до чичо google относно Нургюл Йешилчай. Но не мога да си я представя до Мурат. Сексапилността и като че ли е на ръба с ...

# 381
  • София
Другото което на мен никак не ми харесва е че партньорката му в новия сериал на TMC  със работно заглавие Истанбул-Бодрум ще е Нургюл Йешилчай /това и Кати беше го писала преди време/
ето я   http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&am … 151356&PAGE=2

Севи, и аз не я одобрявам много Нургюл, но дано да се лъжа, макар и да се явява кака на Мурат дано да са добра екранна двойка! newsm78

На тази снимка са в Беяз шоу на новогодишно представление!

# 382
# 383
Нека му е на Муратчо като не оцени нашата Туба , на му сега таз "кака"

# 384
За съжаление , според мен е фотомонтож . Двамата заедно снимани почти ги няма , като ги дебне оная лудата #2gunfire

# 385
  • София

Още една снимка от Беяз шоу!

# 386
Севи, и аз не я одобрявам много Нургюл, но дано да се лъжа, макар и да се явява кака на Мурат дано да са добра екранна двойка! newsm78

http://store.picbg.net/pubpic/1D/CD/ba1048a428171dcd.jpg
Ми тя не кат кака,ами направо кат леля му е на нашто момче. dohПък и нещо много тупузеста ми се струва. #Crazy

# 387

http://store.picbg.net/pubpic/1D/CD/ba1048a428171dcd.jpg
Ми тя не кат кака,ами направо кат леля му е на нашто момче. dohПък и нещо много тупузеста ми се струва. #Crazy
Някой беше качил една снимка от същото това шоу , да ви кажа наш Мурат как се беше загледал по новата му партньорка  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

# 388
  • София
Не мога да не публикувам тази страстна целувка Hug

# 389
  • между морето и небето
Много харесала проекта им в кйто главната мъжка роля ще се играе от Мурат Йълдъръм.Веднага започнала да се подготвя ,много и харесала ролята -на момиче от източната част на Турция,която ще си отмъщава на мъжа с когото е била за пръв път.

Да не е харесала проекта заради наш Мурат? И да играе роля на момиче?

Общи условия

Активация на акаунт