Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
не си струва да се комент  с хора не чели и не видяли - елин  пелин йовков или може би любов като в крадеца на праскови

# 421

И сценаристите и артистите трябва да са изключително доволни от сензацията, която предизвиква този филм. Щом ние зрителите запленени от тяхната игра искаме главните герои да бъдат спътници и в реалния живот. Ще ми липсва, когато свърши Cry.

# 422
и една радостна новина....вижте Демирчо изпраща жена си някъде.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

http://img131.imageshack.us/i/dsc43211ka9sj2.jpg/?a=V&ci=0&rt=3

Дано  билета и да е еднопосочен.... Joy Joy hahaha

# 423
Абе хора аз ви пускам снимки на наш Демир и да се усетите че тук е темата точно за филма Гордата Аси и тук се обсъждат тези герои. Хайде да не говорим за странични неща... newsm12 smile3511 Нямам впредвид че трябва на моите идиотщини да отговаряте но тук няма място да се караме взаимно. На когото му е приятно да чете на когото не - да чете и нищо да не пише!

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:01 от jasemin

# 424
а мурат е лика прилика на димитър туджаров- шкумбата. сори шкумба. заварихте в МЕИ  и там те оставих. та и мурат 9 год. не стана инж. успех и в двете поприща - кино и професия.
smile3513 newsm11 smile3515  АЙДЕ КИБИЦИТЕ

# 425
Здравейте момичета, аз за втори път скромно се включвам в темата, първия път зададох един доста очевиден въпрос, благодаря на galina malina за отговора  Hug
Много съм разочарована от новия имидж на Демир  Close, и мустаците и прическата, направо го развалиха и го обърнаха на някакъв чичка.
Иначе хубавото е, че най- накрая се хванаха с Аси след такава дълга гонитба, нямам търпение за сватбата  Crazy

# 426
Здравейте момичета, аз за втори път скромно се включвам в темата, първия път зададох един доста очевиден въпрос, благодаря на galina malina за отговора  Hug
Много съм разочарована от новия имидж на Демир  Close, и мустаците и прическата, направо го развалиха и го обърнаха на някакъв чичка.
Иначе хубавото е, че най- накрая се хванаха с Аси след такава дълга гонитба, нямам търпение за сватбата  Crazy
Това е ,за да отпаднат малко ханъмки от клона  Hug потърпи малко и пак ще е неотразим Embarassed

# 427
# 428
Тинче, прочетох най-накрая последната глава. Пак си се справила много добре   bouquet Много са ми сладки двамата като се държат като куче и коте. Ама пусни ни малко аванта, не ни мъчи като турците да гледаме филма почти месец и чак тогава целувка  Joy hahaha

И аз да се включа малко със снимките от т.нар. "аграрен" филм и участниците в него

# 429
# 430
# 431
Много хубави снимки, благодаря   bouquet
Ама аз сега не разбрах, опитах се да попрочета малко назад, ама вие пишете със скоростта на светлината, та...
Туба е бременна, така ли?
А тази Бурчин много семпла девойка ми се вижда, ако я сложат рамо до рамо с Туба, ще изглежда още по-обикновена.

# 432
А това е специално за всички, които го предпочитат и искат мокър и в черно

# 433
А това е специално за всички, които го предпочитат и искат мокър и в черно

Моля те , имай милост все пак утре е понеделник  .. работа ни чака а ти  smile3534

# 434

Много хубави снимки, благодаря   bouquet
Ама аз сега не разбрах, опитах се да попрочета малко назад, ама вие пишете със скоростта на светлината, та...
Туба е бременна, така ли?
А тази Бурчин много семпла девойка ми се вижда, ако я сложат рамо до рамо с Туба, ще изглежда още по-обикновена.

В реалния живот НЕ, а във филма ББ: забременява, но заради смъртта на Мелек се разделят с Демир и той разбира за детенце чак след 5 год.

Общи условия

Активация на акаунт