Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро и от мен Hug

Гледам, разни гости в темата, които са добре дошли, но само при условие, че пишат по нея. Явно е обаче, че те българския език никак не го владеят. Ни глаголи, ни съществителни, ни прилагателни ни жестомимика ни дяволи  ooooh! ooooh! ooooh!

Calico, добре ми идва рецептата, която ми даде  Hug

Нериман беше много любезна с тоя Али, добре че не се съгласи да му продаде земите веднага, иначе голяма глупост щеше да сътвори. Дафнето много ми харесва такава разярена като бик на червен цвят  hahaha hahaha hahaha

mimata67
, Аси на млади години си е същата, кой няма да я познае  Mr. Green

# 481
Вие не гласувате ли

# 482

Гласувах в събота и вчера.

# 483
  • между морето и небето
Добро утро ! Приятна седмица на всички!

Снимките ви са супер за добро начало на седмицата!
Изпращам ви едно слънчево утро, за да разсее студа.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:02 от Gabie

# 484
Ау,господин Иксан как живна този епизод.Чак показа лют нрав. tooth

# 485
  • София
да бе, сетил се че трябва възпитание smile3555

а Сюхейлято и тя майка - орлица Mr. Green

"Аслан, не противоречи на баща си......" Crazy Crazy Crazy мама и тати, наливат акъл на бездарното синче hahaha hahaha hahaha

# 486
здравейте. не разбрах какво харесахте в туба и ви подразни в берг. корел беше оценена от един прекрасен мъж  за сексапила и чара си и очакваме скоро да стане майка. като актриса има предложения дори бременна. и тя се справя блестящо.

Мдаа... що ми се струва, че Туба е оценена от повече от един мъж... newsm78

# 487
  • В тъмната гора.
До тук беше, не съм искала никаква благодарност от никой, а просто съфорумско уважение, но такова не получих истински, а лицемерно. Още щом пуснах темата за "Аси" някои потребители влязоха и писаха, че "1001 нощ" е по-добрия сериал и тем подобни.
Добре, всеки мисли със своята глава, те може да смятат така, но аз не... и си пиша това, което чувствам. Не съм чела или чула някой в този форум да забранява личното мнение.
И никога няма да забравя, когато подготвяхме другия форум, как именно хора от този форум, бивши ласкатели сигнализираха и ми докараха последно предупреждение и временен БАН.
Така, че отдавна съм наясно какво отношение да очаквам, това не е за сефте, но ще е за последно.
Сега ще правя само това, което ме вдъхновява и харесва и нямам намерение да се съобразявам с другите.

# 488
  • В тъмната гора.

Не съм гласувала вчера, Туба има кой да я подкрепи,  няма нужда насила да я правим №1, турците са я оценили отдавна.

# 489
  • София
До тук беше, не съм искала никаква благодарност от никой, а просто съфорумско уважение, но такова не получих истински, а лицемерно. Още щом пуснах темата за "Аси" някои потребители влязоха и писаха, че "1001 нощ" е по-добрия сериал и тем подобни.
Добре, всеки мисли със своята глава, те може да смятат така, но аз не... и си пиша това, което чувствам. Не съм чела или чула някой в този форум да забранява личното мнение.
И никога няма да забравя, когато подготвяхме другия форум, как именно хора от този форум, бивши ласкатели сигнализираха и ми докараха последно предупреждение и временен БАН.
Така, че отдавна съм наясно какво отношение да очаквам, това не е за сефте, но ще е за последно.
Сега ще правя само това, което ме вдъхновява и харесва и нямам намерение да се съобразявам с другите.

Мишелка сложи едно на ум, и не се ядосвай......ние всички уважаваме твоя труд и ти го знаеш, продължавай да ни радваш   bouquet
а относно тази форумка дето разбуни духовете, тези камъни са в мойта градина.... аз си изказах мнението за Бергюзар по-назад в темата, та явно това я накара да се намъкне тук и да пише глупост след глупост....

но за простотията няма почивен ден, така че не се изнервяйте, въпреки че и аз се издразних много, просто съжалявам че не влезнах снощи във форума, но то от време на време се появяват такива индивиди, та все си мисля, че ще мога да се поправя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 490
  • В тъмната гора.
Едва ли  е само заради теб Морганче, тези работи си имат предистория и все ще е така.

А сега за сериала, който ни събира тук.
Съмишленици идват тежки времена, тази седмица май ще гледаме на нокти.
И аз си мисля как така тези сценаристи са ги избрали всички едни цънцари, 2 серии релакс, 6-7 ужас.

# 491
Мишел, аз не съм много съгласна с това, което си написала и ще се обоснова защо:
Първо никой не може да избяга от себе си - без значение дали представяш себе си виртуално или не. Рано или късно истината излиза на яве и реалността ни шамаросва така, както сме си заслужили. Ти имаш пълното право да си ядосана, бясна и т.н, но никога не забравяй, че дори и виртуално има хора, които са те почувствали, разбрали и оценили. Ти трябва да решиш към кои да насочиш вниманието си! Всички виждаме усилията ти, отношението ти, разбираме какъв човек си, а смятам това може само да те радва. Преобразувай негативната енергия в положителна и не спирай да даряваш щастие, защото няма нищо по- хубаво на този свят ако видиш една усмивка на някое лице, породената от твоите действия. А в този форум, усмивките породени от твоите действия са много.
Ние сме с теб, подкрепяме те и те обичаме.Всяка една от нас дава частица от себе си, за да живее тази тема, а без твоята - нещата няма да са същите.
Сега се усмихни, вземи бидона с "майната му" и започни да гребеш с черпака Joy Joy Joy Joy

# 492
Мешел, оценявам това което си направила и продължаваш да правиш.
Горе главата момиче не си образувай нерви.

# 493
  • София
и предистория да имат, все тая, не им обръщай внимание, щото не знам въпросната колко книги е изчела, но съм сигурна, че тук има хора дето са чели два - пъти повече от нея...

а както се казва никога не е късно да станеш за кашмер - и тя го доказа

няма смисъл да си разваляш настроението заради такива като нея, на нас си ни е добре тук, говорим си, всеки уважава чуждото мнение, и ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ТАКОВА, та си изказвай мнението както досега, без предубеждения,
поне аз мисля да си продължа в същия дух, без да се притеснявам, че на някой няма да му хареса  Hug Hug Hug

# 494
  • между морето и небето
MIshel,

Току що прочетох поста ти и направо подскочих.
Не си го слагай на сърце, моля те, некоректното отношение на провокаторите по форумите. Аз преди известно време получих на ЛС намекващо писмо, на което отговорих с въжможно най–добър тон. Аз съм от тези, които искрено ти благодаря за труда.

Общи условия

Активация на акаунт