До кога мазахте бебетата си с олио?

• 3 215
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Аз олиото много не го харесвам, но свекърва ми му е голям фен  Mr. Green Когато дъщеричката се роди още живеехме при свекитата и тя мажеше с олио Кари след баня. До към 10тия месец сме ползвали олио. После с лосион  Peace

# 46
  • София
Дъщеря ми съм я мазала почти до годинката, но тя беше с доста суха кожа.
Сина се роди лятото и за него ползвах тоалетно мляко на Бюбхен до към 3-тия месец. Първо пропусках 1-2 дни - видях, че няма нужда от мазането и съвсем спрях.

# 47
  • София
С олио много малко сме го мазали-само в началото,но и досега си го мажа всяка вечер след баня с мляко...

# 48
до колкото разбрах зимните бебета ги мажете с олио  Rolling Eyes,
понеже чакам бебчо да се появи декември да знам към какво да се ориентирам,
и кое е е по добро

# 49
Не съм мазала изобщо,нито с олио,нито с каквото и да било...Според,ако кожата не е суха е излишно мазането...

# 50
Изобщо не съм я мазала с олио.

# 51
Мазах със студенопресован зехтин точно една седмица, след това минах на Мустела, която ползвам и до днес - дъщеря ми е почти на 3 г.

"Олиото" цапаше всичко, освен това не попиваше бързо, детето доста се затопляше от него и плачеше

# 52
ии аз лятото спрях да я мажа, замених със мляко. то сега и аз се мажа с олио, не мисля че може да навреди дори да не спра да я мажа, особено сега в студовете..

# 53
Мажех с преварен студенопресован зехтин до към лятото, после спрях, че стана много топло. С олио не съм мазала  Peace

# 54
Винаги ми е било интересно защо се маже бебето с такова олио и кога-само по време на масаж ли?

# 55
Не съм ползвала олио,ползвам лосион.Олиото е твърде тежко и мазно и "запушва" порите на кожата.

# 56
до към 8-9мес. Peace

# 57
  • до една звездичка
До първото и лято. Т.е., беше на 6 - 7 месеца.

# 58
Не съм ползвала олио, само мляко или рядко лосион.Мажа всеки ден и до сега!

Общи условия

Активация на акаунт