Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 53 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мисля да пусна следващата поръчка в сряда. Ако някой иска нещо нека ми пише на лични.

Stryper, писах ЛС.   bouquet

# 451
На обяд пуснах поръчката. Ако се съберем мога да пусна още една следващата седмица. Би трябвало и двете да дойдат със следващия курс на Гив транспорт.
Еми ми показа едни колички за 5 лири, които ги имаше преди Коледа, но свършиха много бързо и не ги поръчах.
Пише, че са метални. Предполагам, че са 6-7 см. Ще видим като ги получим.
Ако някой има момчета, може да погледне:

http://www.marksandspencer.com/Age-3-Boys-Kids-Toys-Games-Kids/b/251123031

# 452
Днес си взех поръчката от Гив, тези бодита са убийствено сладки:

И една термо блузка за дъщеря ми с къс ръкав, много мекичка, очарована съм. Поръчката ми беше пробна и затова съвсем малка, но всичко мина наред с плащането и сега по-редовно ще пазарувам от там.
А тези 2 малки неща бяха в отделни пратки, с 2 тракинг номера и като гледам и са пристигнали на различни дати, направо ме разбиват. ooooh!

# 453
Днес си взех поръчката от Гив, тези бодита са убийствено сладки:

моля те снимай ги да ги видим реални, че и аз им се чудех

# 454
Ето снимки на бодитата, съвсем същите като останалите, с които изгледах сина ми, просто чаках тази разцветка с колите. В комплекта има 2 сини с различна картинка, едно на райета и 2 шарени, като само те са напълно еднакви. цък

# 455
Поръчката ни е шипната към гив на 25ти,другата седмица ще пусна още една ако има желаещи Peace

# 456
Благодаря Ехмея  newsm10

# 457
момичета,до сега не съм поръчвала от този сайт.Може ли да ми кажете ако се включа в обща поръчка с някой от вас /ако може разбира се/колко долу-горе ще ми излезе доставката.

# 458
Ако някой ще пуска поръчка тези дни,моля да ме включите Praynig

# 459
момичета, ако някой е поръчвал обувки от сайта, моля да сподели впечатленията си. дали са качествени и подходящи за 3 годишно дете? харесала съм тези http://www.marksandspencer.com/Younger-Single-Strap-Riptape-Shoe … ;rh=n%3A215426031 но след отвратителното качество на последните адидас на сина ми (купени в дютифри в Будапеща), страх ми е да поръчвам на сляпо. и как върви номерацията? Благодаря!

# 460
Моля ако някой ще пуска скоро поръчка да ми пише на лични, искам един сутиен ако може. Писах на чушливо люте , но и е изчерпан лимита на личните

# 461
Последната поръчка е изпратена. Нямаше липсващи неща.
Искам да пусна поръчка следващата събота или неделя. Ако някой иска да се включи нека ми пише.
Ще мога да отговарям само вечер.

# 462
момичета, ако някой е поръчвал обувки от сайта, моля да сподели впечатленията си. дали са качествени и подходящи за 3 годишно дете? харесала съм тези http://www.marksandspencer.com/Younger-Single-Strap-Riptape-Shoe … ;rh=n%3A215426031 но след отвратителното качество на последните адидас на сина ми (купени в дютифри в Будапеща), страх ми е да поръчвам на сляпо. и как върви номерацията? Благодаря!

По-добре виж www.clarks.co.uk  Имам дамски обувки от Маркс и Спенсър. Не са лоши, но има по-добри марки за същите пари.

# 463
Последната поръчка е изпратена. Нямаше липсващи неща.
Искам да пусна поръчка следващата събота или неделя. Ако някой иска да се включи нека ми пише.
Ще мога да отговарям само вечер.

Здравей.Аз искам да се присъединя към поръчката,но до сега не съм поръчвала неща от сайтове,още повече от Англия.Т.е. не съм наясно с нещата. newsm78 Можеш ли да ми кажеш колко ще ми излезе горе долу доставката. Hug

# 464
При поръчката си разпределяме разходите. Транспорта до Англия е 1 лира, а след това е 1 лира на килограм. Нещата може да се вземат от Лозенец.  Това е.

Общи условия

Активация на акаунт