Май-чета и Май-ки

• 26 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
мисля, че това е точното място, където да дарим! едно от най-искрените места! имат дечица от бебета до 16-годишни! много ем радва, че и майктие са с тях!

http://www.svetinikolai.org/dariteli.php

http://galinabg.blog.bg/politika/2009/11/11/den-sled-10-ti-po-dy … ym-priiuta.434302

малко ме е срам,че сто пъти сте писали,но някоя лесна рецепта за меденки имате ли? те трябваше ли да престояват?

# 151
  • Варна
Ето тези правих наскоро, станаха много меки, и не се наложи да ги чакам да престоят:

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1715.msg28859

# 152
да, отец иван е пич. познавам го от преди, когато мноого, много време работех за една благотворителна фондация на по-височка длъжност, отколкото ми беше удобно. надали ме помни, но аз го помня. добре е, че ми напомни за него. има разни трески, дето не ме кефят, но той наистина е пич и като цяло идеите му са съвършено добросърдечни  Peace

# 153
Снощи за втора поредна вечер гледахме "Колите"...до към 12  Tired
hahaha Радвам се, че не сме сами  Hug
Стискам палци на Станела ако е дошъл момента Praynig Днес е роден племeнникът ми...преди 5 години. Сега отиваме да празнуваме.
Черпя:

# 154
  • Варна
Къде сте бе мацки?
Днес мъжа ми изяви инициатива да гледа малката и са навън от 10.30, та ми така хубаво и спокойно Grinning

# 155
И ние доста време бяхме навън по разходки. Сега децата спят изморени. Днес времето тук беше чудно  Laughing

# 156
Мацки аз на дърти години оглупях-фермерствам във фейсбук Mr. Green
С хай вече сме комшита,ако има още фермерки,идвайте насааам Grinning

# 157
Феникс, на мен ми мина тая болест, егати загубата на време е Mr. Green

Андрей беше болен миналата седмица, сополи и кашлица. От понеделник си отива в яслата да му берат грижата, обаче  Mr. Green

# 158
  • Варна

И аз съм там- Румяна Лефтерова, моля някой да ме добави към компанията Mr. Green

# 159

И аз съм там- Румяна Лефтерова, моля някой да ме добави към компанията Mr. Green

веднага  Peace това за фермата вярно е голяма загуба, но и зарибявка...да видим колко ще издържа...

# 160
аз така не успях да му хвана смисъла. понеже всички говориха за това, и аз влязох да видя за какво иде реч. намятах там няк'ви семена, на другия ден пак влязох и май до там бях. и като цяло впрочем, фейсбукът е супер ако ти седи цял ден отворен и ти цъкаш ли цъкаш. тъй като аз имам само 1 час (полу-нощем) за цъкане, просто не виждам смисъл да го правя. но идеята за социална мрежа твърдо е кефи - намерихме се с разни колеги и съученици, дето съм им загубила спатиите от десетилетие време, и това е повече от добре  Peace

# 161
Охххх и аз съм от фермерките  Embarassed
Супермама, това с работата отдавна го използва и то доста рационално, след "егати кефа" сега ме пита всеки ден " ти нали си ми пиятелка"

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 23:16 от Mamma

# 162
Аз яко цъкам във фермата yes (от 3 месеца насам)...и съм 33 ниво? А вие Stuck Out Tongue Winking Eye ? Първата седмица не разбрах смисъла на играта, но после така се зарибих....И да, намерих всичките съученици, с повечето не съм се виждала от 10 ггодини, та сега разбрах кой накъде е и с по колко деца  Mr. Green, интересно ми е.

# 163
Момичета, здравейте:)))
Не съм родила още, пропуснах хубавия петък 13, а и днес след гинекологичния птреглед ми казаха, че нямало да е скоро - никакво разкритие и никакви признаци.....тъй че, сега ще се радвам да не пренося.Simple Smile))
МОят акаунт във фейсбук е Alexandra Chonkova, но не играя игрите там.Simple Smile))

# 164
  • Варна
Фермирки, комшийки сме вече Mr. Green. Полезната работа от всичко е , че Мирела учи животните  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт