Черен списък на хотелите в България!

• 407 037
  • 1 894
  •   1
Отговори
# 1 590
„Гранд хотел Свети Влас“, „Гранд хотел Банско“ и „Роял спа“ са 4 звезди, не 5.
Не разбирам каква е целта на тази дезинформация, ама тя си знае...
Като има човек оплакване от конкретен хотел, излага си впечатленията, без да прави обобщения за цялата верига и без да оплюва хотели, в които дори не е стъпвал.

# 1 591
  • BG
Още колко време ще спамите темата?

# 1 592
  • София
Винпалас - Арбанаси.
Бях с нощувки събота и неделя. През двата дни имаше : 2 сватби, 1 кръщене и частен рожден ден на басейна с 33 госта, от които 11 деца.
Лудница! Нито при резервацията, нито при настаняване бяхме предупредени, че ще има мероприятия. Ресторантът не можеше да се ползва, а в неделя освен рождения ден се оказа, че допускат и външни посетители срещу заплащане. Нямаше места за нас и на мен вече чашата ми преля, когато ми казаха да си платя входа за басейна, пък когато се освободят шезлонги - ще ги ползвам. Тогава вече извиках управител на хотела, защото наистина ми дойде в повече. В крайна сметка платихме цена на нощувка, която включваше басейн. Ако не исках да го ползвам - щях да избера друго място. Управител нямаше, две момчета от подръжката донесоха два шезлонга отнякъде, позабърсаха ги само и само да съм доволна. Беше ужасно мръсно и в хотелската част и в "спа центъра". Няма да повторя никога повече. Да не говорим, че е най-недружелюбния хотел към инвалиди и хора със затруднено придвижване. Но това е моя грешка, че не го разгледах обстойно преди да тръгнем. Понеже целия двор е в лози - осите бяха милиони. Закуската се превръщаше в ад.

# 1 593
Като цяло Арбанаси не е това, което беше. Високи цени - ниско качество. Май само за Севастократор съм чела положителни мнения.
Преди няколко години бяхме в един хотел, но за съжаление не помня името. Добре че бяхме само за две вечери, но все пак си беше доста компромисно за цената. Беше  и с басейн с ледена вода, дори не може да се потопиш.

# 1 594
Не знам какво толкова му харесват на Арбанаси - село в гора, на хълм, без места за разходка. Бях там през юли на служебно събитие и бяхме в Парк Хотел Арбанаси. Храната - бедна, безвкусна, сервиране в една ниша, където се бутахме, да си сипем, защото след свършването ѝ, трябва да ходиш, да се молиш да сложат отново, независимо, че е договорено. Освен нас имаше още 6 гости в хотела с ваучери с включена вечеря. Нямаха опция за избор на храна. Тръгнаха си, като оставиха пълни чиниите си. Бях настанена в стая на последния етаж, с изглед към короните на 2 дървета, с 2 прозорчета 50/50 см, ТВ до?! леглото, скъсана калъфка и кърпа в банята. В стаята имаше един единствен контакт до вратата. Нощем не можах да си отворя прозореца, защото до него минава аспирацията на хотела и шуми. Колегите бяха в доста по - хубаво стаи. Предвид празния хотел попитах за стая. Не можело. Точно тези били платени и понеже съм отишла по - рано само тази била готова за настаняване. А можеше да ми кажат, не съм бързала да ме настанят,и без това имаше време до началото на събитието и се мотах. Вечерта решихме да се разходим. Няма къде от коли спрели върху тротоарите. Повече не бих стъпила в това село.

# 1 595
Определено лежи на стари лаври Арбанаси и повечето хотели там.
Че те още канализация нямат.
Чистят тоалетните с кола ” л..ка”.
Винпалас беше от хубавите хотели, жалко.
Бившата резиденция и нея я съсипаха- мръсно, скъпо. Ако все още работи, че скоро не съм се качвала.

# 1 596
Бившата резиденция и нея я съсипаха- мръсно, скъпо. Ако все още работи, че скоро не съм се качвала.
На живо изглежда като не работещ мавзолей, но вчера една дама във ФБ каза, че работи, което ме учуди. През юли имаше 1 паркирана кола отпред и вечер нито една стая не светеше.

# 1 597
  • Stuck in a moment
Голяма част от Арбанаси даже не е в гора. И така го презастроиха, че скриха гледките.

# 1 598
Лонг Бийч Апартхотел и Al Rial Beach Apartments Шкорпиловци
От 8 до 14 август бяхме в Лонг Бийч като запазихме седмица напред. Уговорката беше че ще бъдем в сградата до улицата. При настаняване бяхме в сграда 10, в която бяхме миналата година и която е всъщност Al Rial.
За 6 нощувки не беше влизано нито веднъж в апартамента - никакво чистене, зареждане на тоалетни принадлежности, хвърляне на боклука или смяна на кърпи. На терасата пластмасовите столове и маса бяха черни и незнайно от кога непочиствени, не сме ги ползвали; ръждясал сушилник за дрехи. В банята бойлерът течеше, долу душ кабината беше пробита и водата се изливаще в цялата баня, като едвам се отичаше. Паяжини по стените, напукана и олющена мазилка. В никакъв случай не бих препоръчала, цената за нощувка е неоправдано висока.
https://photos.app.goo.gl/hiynubV3h3KfFy2B9

# 1 599
  • гр.София
Не знам как да опиша мизерията на която попаднах... За нищо на света не ходете в къща за гости Генови,Созопол. Условията са постесаващи,всъщност,условия няма! Няма климатик,няма комарници,поради което е пълно с насекоми,мирише лошо.Банята е обща и смърди на канал,цялата е в насекоми и паяжини,обзавеждането е от преди 20-30 години.Стайте,които се предлагат за двойни,са по 2кв м. С един креват,който е персон и половина... Телевизор уж има,но на практика няма,терасата пък е просто един парапет... И още много,но трябва да изпиша цял роман.Тази вечер ще се опитам да пренощувам тук,защото нямам друг избор,но утре се надявам да ми върнат парите,и да намеря по-нормално място. 😱😰 Прилагам снимка на банята... 🤮

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 02:53 от bubu_Jane

# 1 600
Не е ли описано, че баните са общи?

Разтърсих се, защото отдавна не съм попадала на такива непреустроени къщи.
Намерих информация:
Пише изрично за климатиците, че: "Климатиците са по желание и се заплащат допълнително.", като изрично е посочено кои точно стаи имат такива:
https://www.rooms.bg/kvartiri-sozopol-genovi.html
Пише и за една стая, която е "със собствен санитарен възел" - значи останалите нямат такъв.

"Стаите с три легла имат собствен санитарен възел. Едната има климатик, възможност за допълнително легло и е опасана от двете страни с тераса. Две от двойните стаи са обособени като самостоятелен апартамент, със собствен коридор, климатик и баня. Другите две двойни стаи са с обща и за двете баня. Климатиците са по желание и се заплащат допълнително. "
https://bghotelite.com/rooms-genovi.6111_bg
Явно сте били в една от тези стаи, с общата баня.

Четете добре обявите. Да не попадате на нежелани условия. Да, този е евтин, но по описанията личи, че е обикновена къща, в която просто стопаните са решили да дават и стаи под наем.

Иначе на снимката не личи някаква потресаваща мизерия. Баня някаква просто.

# 1 601
Мизерия в банята и аз не виждам. Подобни места за настаняване се избират заради ниската цена. Хубаво е когато оплюваме даден хотел да пишем и колко сме платили за него.

# 1 602
Мизерия в банята и аз не виждам. Подобни места за настаняване се избират заради ниската цена. Хубаво е когато оплюваме даден хотел да пишем и колко сме платили за него.

Четох за 15.00 лв. на нощувка, май в първия линк, който съм дала. Няма как да очаквам нещо кой- знае какво срещу тая цена.
Но пък и пише, че има стаи с обща баня. Пише и за климатиците.
Много трябва да се внимава при обявяване на ниски цени.

# 1 603
  • софия
Не е ли описано, че баните са общи?

Разтърсих се, защото отдавна не съм попадала на такива непреустроени къщи.
Намерих информация:
Пише изрично за климатиците, че: "Климатиците са по желание и се заплащат допълнително.", като изрично е посочено кои точно стаи имат такива:
Пише и за една стая, която е "със собствен санитарен възел" - значи останалите нямат такъв.

"Стаите с три легла имат собствен санитарен възел. Едната има климатик, възможност за допълнително легло и е опасана от двете страни с тераса. Две от двойните стаи са обособени като самостоятелен апартамент, със собствен коридор, климатик и баня. Другите две двойни стаи са с обща и за двете баня. Климатиците са по желание и се заплащат допълнително. "
Явно сте били в една от тези стаи, с общата баня.

Четете добре обявите. Да не попадате на нежелани условия. Да, този е евтин, но по описанията личи, че е обикновена къща, в която просто стопаните са решили да дават и стаи под наем.

Иначе на снимката не личи някаква потресаваща мизерия. Баня някаква просто.
На двете места описанията не са еднакви.
За мен е супер некоректно да даваш добор описание. Било без да искаш или нарочно. Подвеждащо за клиентите е.
Цитат
Разполагаме с апартамент за 4 човека (състоящ се от коридор, 2 отделни, двойни стаи, баня и климатик), още 2 двойни и 2 тройни стаи. Едната тройна стая има климатик, възможност за допълнително легло и е опасана от двете страни с тераса. Всяка стая има балкон, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, интернет и WC.
А на другото място е по-различно
Цитат
Разполагаме с 5 двойни и 2 тройни стаи. Всяка стая има балкон, хладилник, телевизор с кабелна телевизия и интернет (Wi-Fi).
Стаите с три легла имат собствен санитарен възел. Едната има климатик, възможност за допълнително легло и е опасана от двете страни с тераса. Две от двойните стаи са обособени като самостоятелен апартамент, със собствен коридор, климатик и баня. Другите две двойни стаи са с обща и за двете баня.

# 1 604
Още повече би ме светнало да потърся друго място - като е посочено че климатик се плаща допълнително /преди 20 години беше така, отдавна не съм го срещала това/, както и посочването на коя точно стая имало баня и кои две били с обща - значи най-вероятно ако не съм в тая, за която пише изрично, че има сервизно /дето не е ясно баня ли е или само тоалетна, впрочем/, ще ме наврат там, където няма такова. Обща баня и по хижи дори не обичам да ползвам. Даже някои хижи въведоха баня към повечето си стаи.
Най-малкото ще завъртя телефон, ако ми се разминава информацията.
Не упреквам жената, която се оплаква, но от дадените описания /а има и още линкове - не съм ги отваряла всичките/ личи, че има такива ... особености.

Общи условия

Активация на акаунт