Черен списък на хотелите в България!

• 408 508
  • 1 894
  •   1
Отговори
# 915
  • оттам, откъдето започва България
Чета, не че не ви вярвам, но недоумявам от такова отношение. Anguished

# 916
  • Франция
И аз недоумявам това отношение! Още повече, че една кърпа полята с кафе, се изпира и то без проблем. Какъв е бил проблемът на камериерката, на управителя, на рецепционистката...? Кому е било нужно да се държат така с клиентите си...и то за една кърпа? Надявам се жалбата ви да помогне и да си възстановите парите от двете нощувки...

# 917
  • Варна
Тази случка ми напомни, че моя приятелка е имала подобно преживяване. Камериерката й крещяла и обиждала, защото уж била изцапала кърпата с боя за коса.

# 918
  • Beyond the Frontiers
Сайта е rezervacia.bg. От там бяха наистина любезни и няколко пъти ми обясниха, че са направили всичко възможно, но повече не могат. НАП, поне за това няма как да бъде сезиран, защото плащането стана по банка. Но за сметка на това в ресторанта не съм видял касова бележка за нито една консумирана от мен бира. Нито по време на обяда, нито на вечеря. Но иначе си ми прибираха по 3 лв. всеки път.
Въпрос: платихте директно към хотела?

# 919
Сайта е rezervacia.bg. От там бяха наистина любезни и няколко пъти ми обясниха, че са направили всичко възможно, но повече не могат. НАП, поне за това няма как да бъде сезиран, защото плащането стана по банка. Но за сметка на това в ресторанта не съм видял касова бележка за нито една консумирана от мен бира. Нито по време на обяда, нито на вечеря. Но иначе си ми прибираха по 3 лв. всеки път.
Въпрос: платихте директно към хотела?

Мисля, че не. По-скоро платихме към сайта, защото при случката говорихме с тях и те ни казаха, че държат парите една седмица и после ги препращат към хотела.

# 920
Здравейте, запис в тема!  Ще следя с интерес! Гледам едно предаване по травел ченъл "Невъзможен хотел". То е американско предаване. Като гледам повечето хотели в България могат да си спечелят подобно прозвище. Почти навсякъде, където съм ходила е имало някакво скрито нещо, отвращаващо, което се вижда като влезеш в стаята. До сега стая не сме сменяли, нито хотел. Аз и ММ сме търпеливи хора, но не ме питайте как сме прекарвали почивка и аз лично съм умирала от гнус с радост съм се прибирала у дома. Не мога да кажа, това за всички хотели в които съм била. Има и изключения, но искам да направя обобщение, че колкото конкуренцията става по-голяма между хотелите, толкова и повече нивото пада, дори и на по-скъпички обекти. Това е лично мое мнение... Anguished

Сега прочетох за кърпата с кафето. Те мразят да се оплакват клиенти, говоря за всички, отмъщават си, дори за едно руло хартия да отидеш. Чувала съм, че ако в заведение например поискаш нова чаша, те плюели в същата чаша , забърсвали я със салфетка и връщали чашата на клиента. Аз например гледам да си нося лична сламка в чантата като ходя на заведение. Знам, че е крайно. Много са гадни наистина. аз винаги отивам с положителна нагласа да почивам, обикновено не ходя да се разправям, защото знам, че няма смисъл да си развалям настроението. И хартия съм си купувала, по -точно винаги си носим в колата по едно руло от вкъщи резерва. И хавлия винаги нося от нас поне една. Знам, че овчото ми поведение не е нормално, но аз така си решавам проблема с лошите хотели. Даже съм си мислела, че бих си носила препарат за чистене и парцал от тук нататък.  Докато чакам за нещо от тях ще ми мине почивката. С управители не ми се разправя. единствено като вляза в стая първо проверявам душа и топлата вода, после отоплението или климатика. Ако всичко е наред оставям си чантите и забравям. Е, докато има такива като мен, те ще се отнасят така с хората, което е жалко. Щом си даваш парите, трябва да получаваш насреща, това за което си платил...

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 10:26 от Billyvd

# 921
Най-тъпото е, че собствениците не виждат по далеч от носа си и вместо да си вземат поука и да се опитат да оправят нещата, те започват да се заяждат с клиентите.
Не е ли по-добре да се даде една духалка примерно, ако това е желанието на клиента, отколкото да се пазарят и обясняват, че "нямало такава практика". Като няма практика, ами въведете я!

# 922
Натали, права си, всичко го приемат като лична обида и перкат с крила като бесни петли, без да си дават сметка, че това е хляба им и че от това зависи бизнеса и работата им. Като фалира хотела, после ще кажат ама защо. Добре, че има места, в които хората споделят, защото ако влезеш в един сайт за резервации например, веднага прочиташ лоши коментари почти за всеки хотел. Сега например, когато видя, че има нещо, което куца малко, я чистота, а захабено или нещо дребно, но хората се стараят да се чувстваш добре, аз просто благодаря за отношението към нас и забравям дреболиите, нямам намерение да се заяждам. Например останал един косъм в банята, е голямо чудо, за какво да го правя на проблем? Като ме посрещат топло, питат ме добре ли съм, харесало ли ми е яденето и т. н. не виждам проблем тогава...

# 923
Рано или късно човек се сблъсква с простотията българска , така и ние решихме да посетим едно красиво кътче в българия.

Велико търново красив и старинен, но не и изкарването ще ни остане обеца за цял живот. Голяма грешка Славянска душа

1.Както винаги настаняването е прекрасно,и ето цял ден разходки вечерта ще си лягаме вадим си възглавница от раклата и
 какво да видим ДЪРВЕНИЦИ при което изпадаме в паника какво да правим късно е 23:00 часа.
Обадихме се на господина които ни настани споделихме нашия проблем и :сега ще пратя някой. Идва бащата на господина и започва да
души като хрътка къде са да ги видя искам да ги видя показваме му снимки на петна на матрака от дървеници и яйцата им останки от една две размазани
обаче не трябвало да му ги покажем къде са . Господине ако се виждат на рояци значи нямаше отдавна да сме при вас.
Явно се правеше на луд че не знае какво са дървеници или как изглеждат.
2.Още с влизането винаги си пускам ТВ. да ама не няма батерий (всъщност има но стари изтекли без ток в тах)
явно бяхме първи за годината ли незнам, и двете дистанциони с изтекли батерий за двата ТВ. не ми се вярва.
Така в 23:00 се изнесохме да търсим друго място без да ни предложат друга стая,без да ни върнат една стотинка!
3.Отиваме на другия ден с нагласата че поне за останалите 2 нощувки ще получим нещо ама не греда.
Сега било сезон,ако се заемат стаите ще ви върнем за всяка заета вечер.
4.Както и да е викам си. така е то България е така. на другия ден гледам в боокинг няма свободни места в СЛАВЯНСКА ДУША е рекох ще станат нещата.
да ама не обадихме се да видим дали да минаваме за пари като си тръгнем : ами да можем да ви върнем само една вечер ако искате, една ли защо една попитахме
защото само една вечер било заето студиото.
ОК та се разрових и стигнах до извода че където и да тръгне човек в България на почивка да не плаща никога цялата сума онлайн или на ръка.
Да види къде ще спи на какво защото дървениците са страшна напаст пият кръв и са ужас.

Та на кратко отвратени сме от отношението и мястото наречено СЛАВЯНСКА ДУША което се намира в стария град Велико търново.
звъняхме и в защита на потребителя те казаха само по съдебен път. да живее България си викам аз!!!

# 924
Ако имате снимки и квитанция/кас. бележка за платената сума, може да се обърнете към КЗП.

То това "Славянска душа" не е и хотел, май е нещо като квартира. newsm78

# 925
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Рано или късно човек се сблъсква с простотията българска , така и ние решихме да посетим едно красиво кътче в българия.

Велико търново красив и старинен, но не и изкарването ще ни остане обеца за цял живот. Голяма грешка Славянска душа

1.Както винаги настаняването е прекрасно,и ето цял ден разходки вечерта ще си лягаме вадим си възглавница от раклата и
 какво да видим ДЪРВЕНИЦИ при което изпадаме в паника какво да правим късно е 23:00 часа.
Обадихме се на господина които ни настани споделихме нашия проблем и :сега ще пратя някой. Идва бащата на господина и започва да
души като хрътка къде са да ги видя искам да ги видя показваме му снимки на петна на матрака от дървеници и яйцата им останки от една две размазани
обаче не трябвало да му ги покажем къде са . Господине ако се виждат на рояци значи нямаше отдавна да сме при вас.
2.Още с влизането винаги си пускам ТВ. да ама не няма батерий (всъщност има но стари изтекли без ток в тах)
явно бяхме първи за годината ли незнам, и двете дистанциони с изтекли батерий за двата ТВ. не ми се вярва.
Така в 23:00 се изнесохме да търсим друго място без да ни предложат друга стая,без да ни върнат една стотинка!
3.Отиваме на другия ден с нагласата че поне за останалите 2 нощувки ще получим нещо ама не греда.
4.Както и да е викам си. така е то България е така. на другия ден гледам в боокинг няма свободни места в СЛАВЯНСКА ДУША е рекох ще станат нещата.
да ама не обадихме се да видим дали да минаваме за пари като си тръгнем : ами да можем да ви върнем само една вечер ако искате, една ли защо една попитахме
ОК та се разрових и стигнах до извода че където и да тръгне човек в България на почивка да не плаща никога цялата сума онлайн или на ръка.
Да види къде ще спи на какво защото дървениците са страшна напаст пият кръв и са ужас.

Та на кратко отвратени сме от отношението и мястото наречено СЛАВЯНСКА ДУША което се намира в стария град Велико търново.
звъняхме и в защита на потребителя те казаха само по съдебен път. да живее България си викам аз!!!

Какво е "батерий"?  newsm78

# 926
Скрит текст:

Какво е "батерий"?  newsm78
Има едно правило, че формите за множествено число никога не завършват на "й", което е хубаво да се припомня от време на време на пишещите по форумите.

# 927
То направо в началото на форума трябва да се сложи....то не бяха резерваций, линий, бой / в смисъл за боядисване/, стай и какви ли не простотиЙ.

# 928
  • Франция
За съжаление съм забелязала, че тези, които пишат така не обръщат внимание на правилата...дори да им се напомнят...Особено за и/й просто е достатъчно да си го прочете човек и е очевидно как трябва да се напише.

# 929
Вече като прочета правилно изписана дума, завършваща на "и" ми се струва, че има нещо нередно, толкова съм свикнала на "й"-кането. Да не променят правописа, както направиха със социализЪма и капитализЪма, щото бай Тошо така говореше.

Общи условия

Активация на акаунт