Черен списък на хотелите в България!

• 402 721
  • 1 882
  •   4
Отговори
# 1 545
Като чета и направо ми се изправя косата. Ама ще излезе довечера Ковид Варварина (сиреч Ричард от Рафи) и ще реве за мерките...

Туризмо, Туризмо, а накрая кюфте от язовец и пюре от дюшеме...

# 1 546
И обещаните снимки. Втори ден, това е асортимента за обяд и вечеря. Пак пиша -хотел Поморие сън- Слънчев бряг

# 1 547
Има ли еднократни ръкавици за общите лъжици за сервиране?

# 1 548
  • близо до Кресненското дефиле
И обещаните снимки. Втори ден, това е асортимента за обяд и вечеря. Пак пиша -хотел Поморие сън- Слънчев бряг

Евакуирайте се! Тези кашоляци са опасни за здравето Ви!

# 1 549
И без коронавирус подобни изпълнения са гавра и недопустими. Аман от пишман бизнесмени

# 1 550
Ужас, ужас.....

След поредната почивка с разправии за малко местенце на плажа, хора, които ти стъпват по главата, за да идат до водата и такива, които си забиват чадъра на 5 см. от главата ти, тълпи от хора по улицата, некачествена и скъпа храна.....май Гърция си остава мястото за почивка. Дано догодина коронакризата да е преминала и да се почива спокойно там.

# 1 551
И двата хотела явно не напразно са с оценка в букинг около 6.

# 1 552
  • Най-красивата страна
Това е по-зле от заведение за бързо хранене.

# 1 553
Съдействаха ни за промяна на резрвацията от All на ВВ. Ще ни върнат парите без разправии. Бях се приготвила за война, но бяха много отзивчиви и от хотела, и от фирмата, през която резервирахме.

# 1 554
Сякаш е масово явление ниското качество на ол инклузивните " луксозни" хотели. Дали е само това лято или по принцип - не знам - не бях почивала досега  на такова място.
И аз се учудвам, че въпреки всички мерки за подкрепа в условията на пандемия положението е плачевно. Някой не си е свършил работата, но не е ясно кой. Имам подозрението, че собствениците имат желанието да си изкарат същата печалба като в добрите години, а уж все реват, че са на ръба и едва ли не на загуба работят. Липсата на персонал и ниската квалификация и нулеви обноски на наличния такъв е очевадна и за мен лично това е най-сериозният проблем. Сори, но и най-некадърното правителство не може да понесе отговорност за това - то си е решение на управата на хотела.

# 1 555
Грешка.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 12:20 от slan4ize_76

# 1 556
  • от Луната
Мнение за Бест Уестърн в Слънчев бряг да дам Храна посредствена, беден асортимент,само закуската що годе става.Мерките са ползване от нас на ръкавици при вземане на храна, от страна на персонала 2-3 видях с маски.Стаята е хубава с централна климатична инсталация,като си регулираш температурата. До плажа ходиш около 10 минути.
И заради липсата на маски на персонала решихте да сложите хотела в черния списък? Само питам не съм го посещавала, но само за мнения и отзиви за хотели мисля, че има друга тема Wink

# 1 557
Храната също не става,освен закуската,също е проблем липсата на маски и мерки срещу ковид ,но пък стаята ми харесва,така че има и нещо положително.       Не е за черния списък,обърках темите!

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 12:38 от slan4ize_76

# 1 558
Веднъж съм била на ол инклузив. На Албена, Ралица Примасол. Еми беше топ, храната беше в изобилие и много разнообразна. Явно зависи от хотел, курорт, управител.

# 1 559
Липсата на маски си е точно за черния списък.
Нито шум, нито бавно обслужване, нито лоша храна могат да се сравняват с това показнО, че не им пука за здравето и живота на клиентите.

Общи условия

Активация на акаунт