Черен списък на хотелите в България!

• 402 754
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 530
Не е ръжда,водата си е бистра.Наслоена мръсотия е.
Кашона за боклук срещу вратите на стаите.

# 1 531
  • There I was on a July morning
То си личи, че тече ръждива вода - по оцветеното улейче, което се образувало.

# 1 532
На 50 метра след Майчин дом,на гърба на Александровска. Чистачката дойде след оплакване към управителя със един Медикс универсал и нищо не можа да изчисти.Купих си Доместос и това е след моето чистене.

То това не бива да се нарича хотел, не знам още как е жив, но явно има хора, щом давате и снимки оттам. Но водата на места в София е такава, аз у дома без Доместос не оставам.....в съседен квартал съм.

# 1 533
Не само,че има хора,пълен е винаги защото е на възлово място в непосредствена близост до 5 болници.

# 1 534
За Армира съм много изненадана. Не съм отсядала там, но винаги по една вечеря или обяд имаме. Синът ми обикновено хапва Спагети Болонезе, на мен една салата ми стига, мъжът ми не помня какво ядеше. Но не ми се видя скъпо или да не е хубаво. Е, на Щастливците е по-евтино, но там обслужването е по-мудно. За тази година ли са впечатленията, защото миналата всичко беше нормално.

В Мини Марица изток има ли свободна консумация, не сме пробвал никога, а всяко лято сме в курорта.

# 1 535
  • София

То това не бива да се нарича хотел, не знам още как е жив, но явно има хора, щом давате и снимки оттам. Но водата на места в София е такава, аз у дома без Доместос не оставам.....в съседен квартал съм.
Не е от водата това, а от тръбите ви. Явно в хотела всичко е от едно време.

# 1 536
Боклука пред вратите от какво ?Мръсните прозорци и пердета?

# 1 537
  • София
То си личи, че тече ръждива вода - по оцветеното улейче, което се образувало.
И аз съм на същото мнение. Имахме такъв проблем вкъщи преди да сменим тръбите.

# 1 538
  • Най-красивата страна
След като гостенката е успяла да изчисти тоалетната чиния,значи можеше и камериерката да го направи.
Без значение ръжда ли е,какво е.
На снимката се виждат и мръсни бели плочки...
Като им се свиди да купят Доместос,една Белина да бяха взели..
Кашонът за боклук е отвратителен.Представям си каква смрад се носи...
Едно кошче можеха да поставят.Срамота!

# 1 539
Че то и след Доместос си е същото.

# 1 540
Ще сложа тук Империал Палас, Слънчев бряг. описанието е от личния ми профил след престой там.

Отпуска. Слънчев Бряг, 2021 год. (известна още като година първа след пандемията). Ол Инклузив.

Една прохладна юнска вечер, моя прекрасен съпруг ми заявява, че в началото на юли отиваме на кратка, но ЛУКСОЗНА почивка, на която само ще ядем и пием и единствения ни проблем ще е на коя страна да легнем на плажа за да изгорим равномерно.

Вече сме в Слънчев Бряг. След като се изгубихме (да, изгубихме се курортен комплекс, който има постоянни жители 800 човека), мъжа ми ни стоварва пред огромен бетонен мавзолей. Бога ми, сигурна съм че по-малко бетон се е излял при строежа на 5-те най-големи стадиона в света! Обаче кво ся, мирише ми на море, има слънце, има любов, живота е прекрасен!

Човек и добре да живее трябва да яде! Нали? Влизам в ресторанта и виждам милиарди хора наредени в индианска нишка, чинно да си чакат храната. Усетих леко напрежение да цари и се зачудих що така тия хора са се напрегнАли на почивката си. Заставам в края на опашката и се опитвам да завържа разговор с един мъж, изглеждащ леко изтерзан:
- Здравейте, колко горе-долу се чака за храна?
- Ами да ви кажа, може и да си остареете тука…
Хм… замислям се. Аз съм на 32 в здрава, фертилна възраст… мога да почакам.
- СМЕНЯМЕТАВИТЕ! някой се изкрясква току в ухото ми. Уплашено хвърлям чинията във въздуха, както и 40 други човека и настава едно ловене на храна във въздуха… една румънка успя да улови 4 кебапчета, порция салата и част от лютеницата, с което наистина ме впечатли!

След като се нахранихме, решаваме че е време да идем на басейна и да изпием по едно и аз като най-пробивна, разбирайте 180 см, 65кг, със здрави шамари на бивша волейболистка се запътвам към опашката. В същия момент една жена започва да пикира във въздуха, плажното ѝ парео се развява драматично и приличайки досущ на ония летящите катерици от Нешънъл Джеографик кацва точно пред мен. Викам си “няма проблем, българите се славим като гостоприемен народ” и ѝ казвам на английски “Не се притеснявайте, че ме настъпихте, минете пред мен, живота и в частност отпуската са твърде кратки за да бързаме!” Падрееееее! Като се развилня тая жена, като почна да нарежда на руски… АБЕ ЕЙ, ГОСПОЖА! ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ЗАПУКАМ НА ТРЪНСКИ, А? Тогава да си мерим езиците и псувните? ЩОТО АЗ НА ТРЪНСКИ СЪМ МНОГО ДОБРА!

Отидох при Борис и му казах:
- Тази почивка се очертава спокойна. Искаш ли да идеш да вземеш две менти от бара?

Извън забавното: мръсно е заради недостиг на персонал, ако има такъв говори само турски и ромски, храната е отвратителна. Само се преработва в някакво друго ядене. Басейните са страшно мръсни. Ходих до рецепция да искам чисти хавлии, защото камериерките били забравили за смяната. Плюсовете са близостта до плажа и гледката от стаята.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 14:31 от ░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░

# 1 541
....поне интересно ти е било, не може да се отрече. Цветущи изрази на различни езици и диалекти научи ли!?!?! Grin

...Преди няколко  години щях да си премеря силите с един брат руснак с нагло чавенце русначе. Е те толкуз ми оставаше....

Много са нагли братята руснаци и ни смятат за по-нисши от тях....

# 1 542
Българо-руската дружба не е това, което беше след като сблъскахме рогИте с мамашата…

# 1 543
В момента съм в същия "курорт". Хотел Поморие сън. Все съм ходила по хотели, дори по такива с много лоши отзиви, но на точно такова нещо не бях попадала. Мръсна стая, добре поне, че е реновирана. Пандемия за тези хора не съществува. Хвърлят едни тави с леща, кюфтета и картофено пюре от прахче. Него го сипват с кофи в тавите, като на прасета. Салатата е тава домати, тава краставици и тава имитация на цедено мляко. Бар няма. Хвърлени 5 бутилки с неизвестна течност и всеки вдига и сипва. Пода лепне, не можеш да вървиш. Няма такъв кошмар, като в лошо скалъпен филм на ужасите съм. На плажа в 9ч няма свободен шезлонг. В морето плуват превръзки. Гняс отвсякъде. Няма ли контролни органи, които да следят тези хотели на прага на 4та вълна. Тук коронавируса ми се струва най-малката заплаха. Наистина бих писала до някоя инстанция. Довечера ще направя снимки, снощи бях много шокирана, че да се сетя.

# 1 544
Направете снимки и пратете на всички възможни инстанции. Цените им високи, протестират срещу мерките, а най-елементарна хигиена не спазват.

Общи условия

Активация на акаунт