. Всички изглеждате страхотно, много сте свежи и си личи че се забавлявате 
А децата притесниха ли се от костюмите и грима или не им направи особено впечатление? За малките деца питам, батковците явно са също в отбора на "страшните"

Откога не бях виждала Йоанка
И Магито е много пораснала, а очите й са направо неземно сини
Николчо ужасно много прилича на баща си, за Бобо не мога да реша още, нищо чудно, че Белинда чака Яна - може би тя ще й прилича
Бобо има страшни къдри, като херувимчетата от ренесансовите картини е! Злати, неузнаваема си в този грим, отначало наистина се чудих коя е тази мама
(Като Бриджет Джоунс, когато се беше пременила със заешкия костюм
). Всички много ми харесахте, а мъжете много са се постарали с тиквите - истински постижения са!Катче, чакам да минеш преглед и да пиша термин на първа страница

Иве, много е хубав малкият юнак. Красиво бебе

Астарта, този аватар е много хубав, дано късмет ти носи
Много тежко така с раздялата, но нали знаеш, че накрая всичко ще се нареди 
Честито християнче на Мерилум както и нов дом!
И още исках да честитя, ама забравих

МамоИви, след удара веднага ли се разплака? Стоя ли като замаяна, преди да проплаче? Чела съм, че при сътресение обикновено са зашеметени след удара и не се разплакват веднага.
Ра, както си и знаеше - малко ясла и пак болни
За мое съжаление малко се разминавахме в мероприятията с останалите семейства, но какво да се прави ...Следващия път като ходим на спа, ще си водим и някоя баба от време на време да поема щафетата, че нещо не можем да и издържим на темпото на Йоана с мъжа ми. Сега след "спа-то" имам нужда от почивка и релаксиращ масаж.