Фотография # 41

• 32 461
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Ели,аз и във фликр писах..сесията ти е много хубава  Peace

Да ви покажа моята първа Коледна картичка  Rolling Eyes при мен ФШ е в повече,но като не мога само от снимки да го докарам  Blush (аз май не съм за вашата тема..)

# 706
Сиска картичката ти се е получила много добре Peace

# 707
ELI, EliG, Malenna, Misholina, Гаргамелчо, прекрасни деца и чудни коледни сесии - дори разревани или намръщени, се усеща коледното настроение Peace
На мен обработките на Асол много ми допадат, софистицирани и по-арт. Не мога технически да се обоснова защо, но въздействието върху зрителя е много важно.
ELI, с една молба за машинките за цветя, в София няма Tired Може ли да ми кажеш какви са видовете, колко струват и т.н Може и на лични, ако прецениш, че разводняваме темата.

С нетърпение чакам да видя снимките ви от Коледното предизвикателство. Аз нищо не снимам, бях решила да се упражнявам усилено, дори и без свръх интересен обект, но уви, не ми остава време. Дъщеря ми имаше рожден ден в неделя и лудницата все още е пълна. Още от началото започнах да пробвам на М режима, налучквам, пробвам, гледам, пробвам. Мислех, че е грешно, но виждам, че и някои от вас за започнали така Peace
Навън проблем са ми шапките, винаги лицата са тъмни Tired

# 708
Асол, обработката на повечето ти снимки ми се струва в повече Peace Една мама от отчетната ни пусна нея и детенцето си http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4131484815/in/photostream/

Tired уф...
Надявам се с тази отегчена емотиконка не си мислиш, че се заяждам? Изразих личното си мнение.

# 709
Siska, светни малко детето, много е тъмно за този светък фон. Отражението може да поизтриеш към главата, за по-реалистично. Хубава е картичката Simple Smile

# 710
Асол, обработката на повечето ти снимки ми се струва в повече Peace Една мама от отчетната ни пусна нея и детенцето си http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4131484815/in/photostream/

Tired уф...
Надявам се с тази отегчена емотиконка не си мислиш, че се заяждам? Изразих личното си мнение.
Не, разбира се, Дуци! Аз нали затова моля за критики. Само дето се опитвам да се съобразявам с критиките - те почти всички са за това, че са ми силни обработките (специално за тази фотосесия, последната) - и пипам минимално снимките, но ето че пак изглеждат силни. Затова и си уф-кам ... но не ми обръщайте внимание  Hug
Ели, много е хубаво че ще имаш трето момиченце!!! Hug Hug

Не виждам какво ви е провалено на коледните фотосесии - толкова сполучливи и вдъхновяващи неща сте напускали! Аз имам няколко идеи, но нямам време още да ги реализирам...

Много държа обаче да ви покажа каква снимка е направил фотографа, с който работи яслата, на моето чавенце за календари и картички.

Joy hahaha hahaha

# 711
Ами какво да каже човек... за съжаление  има супер непрофесионално работещи  фотографи и точно те най-се дразнят на хора като нас. Аз в моя град вече не печатам нищо, защото  ме гледат все едно съм им оставила децата без закуска Mr. Green
Печатам онлайн в "снимките ви"  и съм  доволна, има чат - пат фира, но  качеството е съвсем прилично.
Днес ни почва проекта, хем много искам да го изснимам тоя път, хем ме втриса от липсата ми на идеи Embarassed Embarassed Embarassed

# 712
И аз получих същите снимки на моите деца от градината и от училището, тези хора снимат без никакво желание Rolling Eyes даже този път отказах да платя календарите, защото не ми харесаха, но децата си ги поискаха и реших да не правя циркове Rolling EyesМного се вълнувам за коледния проект и само това ми се върти в главата   bouquet Laughing

# 713
http://www.flickr.com/photos/radinabambina/4149187307/ - 1/24

Асол, интересно защо не са му сложили фон поне на детето Rolling Eyes Аз от градинските снимки не мога да се оплача, но примерно от сватбените ни ooooh! Ега ти професионализма.

# 714
асол, преди да прочета поста ти, си помислих, че си сканирала някоя снимка от твоето детство. този фотограф просто е влязъл при децата, нащракал е кое където е застанало и си е тръгнал. а знаете ли какво правеше един фотограф в училището на сестра ми миналата година? минаваше по време на часовете и казваше, че еди-коя си учителка е поръчала да ги снима; прави им групова снимка по време на часа и след един час им носи готовите снимки - няма не искам, няма не ми харесва; снинмали са те и си плащаш. не им е лесно и на тях предполагам, но поне малко повече старание да се вложи.

дуци, браво за ентусиазма. аз още се мисля. Simple Smile

рали, под голяма имах предвид дали няма да ми е много тежка, защото ми се струва, че 900 е по-обемиста от 600.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 14:41 от momo

# 715
Ех, вярно, че днес почваше проекта, ще видим дали ще успея да се включа Confused

# 716
Ами имали са фон, само че Лора явно не е била на кеф. Лелките ми казаха, че фотографа (някой си Веселин Досев) я дебнал много и я снимал, където застанала накрая. Да, ама като не може да се получи снимка да каже - не успях да я снимам, снимката не става, беше разтроена, не мога да ви взема парите или нещо подобно, а не да ми дава календар с полуразплаканото ми дете, който как кажете ми да дам на бабите!!  Tired
Момо, хахах да, само че по моето време снимките бяха черно-бели, а в детската градина идваше да ни снима не кой да е, а Виктор Гилтяй. Такива разкошни снимки имам, просто ще ми завидите...  Flutter  

Дуци, много силно стартираш проекта!

# 717
Да се запиша за коледният проект  Mr. Green Нещо обаче още не ме е завладяла Коледната еуфория и нямам вдъхновение, та да видим дали ще го изкарам до края.

Асол и аз си помислих, че това е снимка от твоето детство  Laughing Много неприятна история. Но пък малката си има мама фотограф, която със сигурност ще и направи хубави коледни снимки  Wink

# 718
аз пък, да ви кажа, хич не ми е дошъл мерака за коледни работи. И като помисля, че за да украсявам къщата, и да слагам елхата, трябва да си разтребя стативите и лампите и фото джаджите....направо може ли да минем на януари?

# 719
Ейййй,  Crazy, не им било коледно сега. Луис, ако отидем на януари, ще прескочим и подаръците, не съм съгласна  Naughty

Предлагам ви едно алтернативно и по-абстрактно тълкуване на темата. Ето таз леля, снимала "благодарности" през ноември (абстрахирайте се от качеството на снимките); хареса ми колко много неща е надиплила и измислила (американска му работа, де, даже войниците в Ирак е включила):
http://www.flickr.com/photos/14756941@N08/4149051700/

Снимайте спомени за изминалата година, пожелания за следващата. Толкова е тъмно и гадно навън (при мен поне), хич не ми се снима, ама смятам да се напъна.

Чакам Лени да си признае от къде ще бъде нейната коледна серия  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт