Юлски бебчета - 14

• 25 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
За обща поръчка от Амазон бройте и мен.

Фелисити, много се радвам, че най-сетне имате диагноза.  Hug Само не се опъвай за АБ, ако има ушна инфекция си е задължителен, иначе после може да има рецедиви.

Честити месечинки на празнуващите днес бебчета!  Hug

# 331
Добро утро и от нас с Емата. Да ви се оплача, напоследък заспиваме много трудно вечер, будим се, носим се , ама като заспим, поне до 9 часа откарваме  Whistling Thinking Naughty  Като ви чета постовете за бибите се сещам за това, че моята душица така и не иска биба, седи си без нея, като я дам, цока 5 сек. и плюе ..за сметка на това вече слагаме за забавление в устата каквото докопаме...дрънкалки, одеалца, ръце, кърпички и др. Да ви кажа мами, с риск да ми се скарате, ама Ема като стана на 2 седмици си я взехме с тати при нас на спалнята и до днес се радваме на здрав и спокоен сън  Flutter..аз знам, че някой мислят , че няма отучване, но вече няколко пъти я слагаме на креватчето и си спи...просто ми е толкова миличко да се  гушкаме тримата, даже вчера като изпрах кучо, се бъзикам, че ще си я взема и нея при нас, ама татито ме погледна с един недоумяващ поглед докато разбере че се шегувам, кучето като се разтегли Joy hahaha ще заеме цялата спалня...шегувам се де , кучето изобнщо не влиза в спалнята, ама нали сме си глутница ...
Мами, днес пак ще ни лепят пъпчето, писна ми, тая лепка само пада...
Освн това да ви кажа колко съм стюпид....кухненската ми везничка имаше някакво петънце и реших вместо да я забърша да я сложа под чешмата..е вече си няма везничка...даже звъннах на татито да му кажа , да не ми се кара Joy Blush...ПФУУУУУ

# 332
Който го чака ваксина, а не иска да ходи до поликлиниката - спокойно док може да я сложи и вкъщи. Аз също няма да водя Ивчо скоро на консултация, но не заради грипа, а защото скоро няма да се приберем в Пловдив, поне така съм решила засега. За едно претегляне и мерене може и тук да идем при някой, но не ме и интересува особено, детето е добре, доволно и спокойно, явно е пораснало, щом му омаляват дрехите Crazy

А4 - във Вис Виталис има хубави одеяла, както и постелки (макар и някои с различно приложение), които спокойно стават за постелване на пода.
Тан - честита месечинка с пожелание за последна ревлива утрин с колики  bouquet
Зори - питай за люшкането в кошара, в началото бяхме така, не знам дали ще съм ти от полза Hug
Фелисити - радвам се, че си спокойна и си намерила добър лекар. И най-вече, че Калоян е добре, дано оздравее съвсем скоро напълно! Относно кърмата - със сигурност ще има заинтересувани, ако не тук, то в Кърмаческия форум Hug Недей да те е яд, знам какво е, но няма смисъл, минало и заминало, а и нали сега си имаш кърмичка, не му мисли за мъките от тогава Heart Eyes

Относно бънджитата и проходилките - по принцип, като се казва че вредят, няма се предвид че причинята физически увреждания на костната система, а че не позволяват на детето да усеща тялото си реално, да се научи по естествен начин как да пази равновесие, как да пада и става и т.н.

Сега разглеждах бг сайтовете - Касида и Кикиморското царство - сравнявах цените с МайТойс - обаче не всичко има в МайТойс, съптветно не разбрах какви са разликите в цените, но пък установих големи разлики между двата бг сайта, от порядъка на 5 до 30 лв. за едно и също нещо Laughing

# 333
Сърничката, при нас ДК е в отделно крило на поликлиниката и с отделен вход, така че си ходя без притеснения, но ако е в кабинет на личния, заедно с болните пациенти, бих пропуснала Peace
Мами, в чудо се видях, какво е това нещо колики в края на трети месец, като до сега почти не е имала.Имам въпрос към майките с кротки бебета, защото е нормално всяко дете да поплаква по малко.Но на Белослава не й се чува гласчето с дни, случвало се е по 3-4 дена да не заплаче за нищо.А сега, от няколко дена всяка вечер си заспива нормално и към 12 започва да пищи кански.Снощи пищя 15 мин и накрая заспа в мен.Притеснявам се, че нещо явно я боли, а не мога да разбера какво.Пипах ушите, през деня е съвсем спокойна, няма запек.Единствено пръцка и се урига повече,та за това си мисля, че са колики.
Честити месечинки!

# 334
Шайн, капки давате ли?

# 335
  • София
Ооо, чудно гледам заформя се групичка за Амазон.
Стеф как понасяте с Ивчо отсъствието на таткото.
Шайн и на други бебчета тук са се случвали подобни изцепки, явно не е нещо притеснително щом не откриваш друга причина за ревовете, най-вероятно е някаква криза свързана с растежа и развитието на бебка, но ти я наблюдавай все пак.

# 336
Какво ще поръчвате, че може и аз да се включа, ако може де ...и може ли линк?! Само може, може , може hahaha Joy

# 337
  • София
Благодаря за подкрепата момичета  Hug
Сафо, абс права си Peace В момента е втори рецидив  Sad Малчо направи някакво възпаление на ушичките още през септември и тогава педито ни даде капки. Малко след това пак се възпалиха и пак същите капки ни каза да слагаме, сега вече е третия път, явно сериозна е станала работата защото не е лекуван адекватно тогава. Важното е, че най-после обърнаха внимание. Сега ще даваме АБ (не ми се искаше, но не е чак такава болка, все пак  Wink) и ще му мине на мъника.
Стеф, стойте си там на чист въздух, че поне гриповете да избегнете.
Аманитка, 10х за демото- брутално е, но полезно  Laughing идеята ми беше как се справяв с Габко и аспиратора едновременно, яе аз трябва да съм с 10 ръце, за да мога да го удържа Малчо  Laughing
Шайн, възможно е да са колики, да. При нас са такива симптомите им.
Мамбс, радвам се, че Ру е по-добре. Дано не се повтаря тази Т и да не го мъчат много зъбките  Hug

Аз за съжаление трябва да отида до педито  ooooh!, а си представям как е пълно с болни, но няма начин. Бил затрупан с ДП и не може той да дойде. Дано не хванем някой вирус, че възпаленото уше ни стига..
Абе туй дете мойто само спи от два дни newsm78 Надявам се е добър знак, че му минават болежките и за това е спокоен

# 338
Оф Коктейлче, той ти бил объркан подписа пък аз за малко да ти честитя  Crazy Само като видях 4-та седмица и ми се доповръща  Sick
Грация, моята сушилня вади всичко на хармоника, сподели как така не гладиш каква марка е вашата, то ясно че за американския пазар нещата са други, но все пак...

Моята пък е голяма мързеланка и вече почти сме на 4 месеца ама изобщо не се обръща и движи както описвате, за сметка на това набляга на яденето тия дни без грам пропуск... плътно 8 хранения  ooooh! Даже някой път и на 2 часа ми реве от глад, без оглед ден ли е нощ ли е и захапва като мечка стръвница. Снощи си легнах с нея че да мога да се наспя.

И аз ще трябва да измисля нещо за сухата кожа, препоръчайте олио, че ние бяхме със зехтин ама нещо ми се отврати от него и оттогава от чуденка какво да взема си седим така без мазило.  Blush

Нашият масаж не трае хич дълго...

Болните да се оправят, А4, направо ме разби с тези мерки  Crazy

Тани80, напълно възможно е това за 2-та часа след като се ударят - аз обаче я оставих с бибата и я наблюдавах, че си я цока. А и тя подремна има-няма половин час, не я сложих да спи нощния сън без надзор.

# 339
  • София
Мама Мише заповядай:
http://www.amazon.co.uk/Baby-Strollers-Bedding-Clothing/b/ref=to … amp;node=59624031
Пак набрах инерция с постовете, ама бебка как заспа чак ме учуди, повече от час и половина спи в статичната люлка. Спирам.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 12:23 от cveten prashec

# 340
  • София
Здравейте отново,
Честита месечинка на бебоците!  bouquet
Моята девойка днес такива усмивки раздава, че не мога да се отлепя от нея.  Heart Eyes
Аманита, Късмет, имам Стийм моп от една година (от както купихме апартамента). Използвам го за почистване на ламинат, килим и плочките в банята. Чисти страхотно, пода лъсва след почистване. Едва сега (след 1 година) ми се налага да купувам нова микрофибърна подложка (продават го в комплект с две). Еднократните подложки са пълни боклуци, сигурно за това ги дават като подарък, когато чистя с тях ламината остава на петна (от парата). С него се чисти без препарати и от тази гледна точка е много икономичен, не че не чистя и с препарат веднъж на 10 дни с парцалчето. Пропуснах да спомена, преди това задължително трябва да се почисти с прахосмукачката, в противен случай се разнасят едни черни пухчета (не знам дали го обясних както трябва). За мен е полезна инвестиция.
Фелисити, радвам ес че сте открили добър специалист, аз посещавам същия детски център.  Hug
Относно детските консултации и ваксини, аз не мисля да водя малката сега, въпреки че има отделен вход и кабинет за децата. Така ме посъветва и педиатърката.
И аз съм ЗА поръчка от Амазон.

# 341
Емчо - и Ивайло не е от най-активните, ти да видиш Криско на Вики какво е червейче, не стои в количката за секунда Grinning Дават го едва към 5 месец да има обръщане от корем по гръб, а към 4 - от гръб по корем - четох сутринта една статия за физическото развитие на бебето. Мостове и кълчене при нас липсва тотално, така че споко. Знаеш, че всяко бебе си е различно и като му дойде времето, си прави номерата както си му е редът Hug Иначе, и аз като видях линийката, се сетих за повръщане и направо изтръпнах Crazy
Коктейл - мислех си за теб онзи ден, като някой писа, че си нямаме много мами от чужбина. Как сте вие? Не разбрах какво точно искаш да направиш с подписа или аватара си, та не знам какъв съвет да ти дам.
Цветен прашец - с липсата на таткото се оправяме засега, на Ивчо не му се отразява никак, а на мен почти добре Crazy

# 342
Емили-и аз мажех със зехтин по препоръка на педиатърката,но кожата си беше направо грапава-та сега от няколкото дни с А-Дермата ми се струва по-добре+ЛинолаФет олиото за баня-това ми предписаха-сега е по-влажна,но я мажа 5 пъти на ден-пак доки каза така.
Фелисити-най-после свестен лекар-браво!
МамаДиди-къде е

# 343
  • Кърджали
БРей, това дете и капризи проявява вече.
От няколко дни ако не и висиш на главата настъпва малък ад, който после преминава в голям ад.  Види ли обаче, че и висиш на главата вече, и грейва слънцето...  Хич не преувеличавам.... Докато прибера едни дрехи в гардероба и просна други, остана без дъх да реве. Седнах до нея и хоп усмивка... Сега ме е страх, как ще отида да оправя спалнята.... Пък за магазина да отида, не ми се мисли... Нищо, че не съм яла от снощи, нея кво я интересува... Тя иска да си до нея и да я люлееш в люлката....
Честита месечинка на всички бебчета днес. Да са живи и здрави, усмихнати и послушни....
Марулка, със закъснеине и честита месечинка на Нева! Да е сладка като тортата.
И всички болни бебчета да се оправят!
Аз да видя тая ревличка какво пак и иска главичката умна....

# 344
  • Видин
Пък за магазина да отида, не ми се мисли...
Сама ли я оставяш докато ходиш в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт