КГО 2008 7-ма част

• 36 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
alisson, кажи кое е кремчето, което ползваш, че и Евата май е започнала да се обрива.

Тридерм, кортикостероид е (мисля)  Confused. Наистина я оправи, но побързах да го спра веднага, когато прецених, че се подобрява. За съжаление "леката" медицина не помогна. Повече от 20 дни опитвах какво ли не, преминах от билковите отвари и кремове през обикновените бебешки п/в подсичане до по-леките лечебни - без ефект. Накрая се чешеше до кръв. Време е да махаме памперса, но засега не се получава.

Чудесни снимки на Ева, Радо и Краси! Това с вас Дамян и Барабина (не знам как й е последния псевдоним  Laughing) ли са, или се бъркам  newsm78? Колко са пораснали.........трябва да пусна малко снимки и на моята пораснала рошла, ма кога ще е... Сега бързам да "почивам" в почивния си ден  Simple Smile.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:12 от alisson

# 646
   Честита Баба Марта!Много да са ни здрави дечицата,весели,безгрижни и много игриви!
  Ние сме без памперс и пак се зачерви нещо тия дни.Та май не е причината в памперса.Пак отказва храна,та подозирам долните два кучешки зъба.Започна да пие вода най-накрая,но трябваше да и купя шише с биберон.От всичко пие,но явно от чаша и шише поема големи глътки и почва да я плюе.А с бибероната си изпива по около 100мл за деня.Засега и аз не давам шоколад и бонбони,но незнам докога ще успея да устискам фронта.Хубавото е,че така и батко и ги намали.Успях да убедя бабите,че при дете се идва с плодове,а не с шоколад и зрънчо.Лошото е,че зад блока се събират сигурно 20 деца и всяко нещо мели.И тя съответно като циганче си проси,та лятото май ще се спасявам на село.
 Времето вече е страхотно,прибираме се само за хапване и спинкане,и пак навън.Пожелавам и на вас приятни разходки!

# 647
Честита Баба Марта!

Много да сте здрави и вие и малките калпазани!
Мерси, Алис, май и аз ще опра до по-силни мазила, че с обикновенни хич не се повлиява и явно я сърби... Уви!
Това с вас Дамян и Барабина (не знам как й е последния псевдоним  Laughing) ли са, или се бъркам  newsm78?
Да, това е Дамян. Най-големия хулиган както и да го погледнеш! Mr. Green
Давайте снимки, че изтърваме важни моменти! Wink

# 648
ЧБМ! ДА СА ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ МАЛКИТЕ НИ КАЛПАЗАНИ И НИЕ ПОКРАЙ ТЯХ Simple Smile
Как сте вие момичета? Аз почнах да сдавам багажа лека полека Simple Smile Таткото също... много работа го е налегнала, а всяка свободна минута му намирам занимание  Embarassed Да се похваля, че Алекс вече си има нейна стая... мисля сряда да спи за пръв път там, защото нещо не мога да смогна с подреждането и доизчистването, че ми е забранено да мия прозорците и да пипам пердетата  Embarassed Та таткото на 3-ти март вместо да почива ще е пак по задачи Simple Smile
Шики като гледах Ефата и все едно Алекс ми беше пред очите... Докато сглобяваше Сашо леглото й тя само му подаваше разни инструменти (поискани и непоискани), слагаше винтчета насам натам... помощница голяма е тя Simple Smile Най-голям интерес има към кабели и всякаква техника  Rolling Eyes Фурия голяма ми е тя!
За работа, на мен ми е рано да мисля, сигурно след 2 години шефа няма да ме познае (не, че не се виждаме, но...), тогава ще му мисля... аз на баба й и дядо й, не мога да разчитам, че както само се говори за увеличение на пенсионната възраст нищо чудно да се пенсионират когато Алекс е абитюрентка  hahaha Затова ще драпаме за детска градина Simple Smile
Снимки пак нямам... дадоха ми нов тел, за да съм я била снимала, а и защото моя си е за смяна, колкото и да не искам да го приема  Whistling
На Алекс като й взех най-накрая чаша с твърд накрайник и взе, че ми се ядоса  Laughing Такова сърдене и мятане беше и иска само от нормална чаша да пие Simple Smile Не се полива, освен ако не се е зазяпала пак нанякъде (много е любопитна  ooooh! )
Алекс също по едно време беше с адски обрив, който мазахме с Певизон, кортикостероиден е Sad, изчезна и като спряхме малко след това пак се появиха Sad има пак от време на време, но според мен се появяват ако много се е напишкала, а аз не съм я усетила  Embarassed
Друго при нас няма  newsm78 ако се сетя пак ще подосаждам  Crazy
Целувки и чакам още да се оправи времето и да направим няколко "Борисови" преди да се появи попълнението Simple Smile Макар че и тогава мисля да не се спирам  Crazy Луд умора нЕма!

ПС Ох ама е супер сладка варненската дружинка! Да им изпапкате бузите от мен!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 13:50 от Elichka_mama

# 649
  • в здрача
Честита баба Марта!

Единствената мартеница, която се задържа върху нея е на ръчичката, че там не си я забелязва и съответно не я пипа.

# 650
....че ми е забранено да мия прозорците и да пипам пердетата  Embarassed Та таткото на 3-ти март вместо да почива ще е пак по задачи Simple Smile
Никакви прозорци и пердета! Айде толкоз няма кой да го свърши вместо теб  Naughty. Честита стая на Алексче, и ти си доволна, и тя ще има къде да се вихри.
Мира също може да пие от обикновена чаша, но с моя помощ. Сама - не. Ползваме и чаша с мек накрайник, но служи предимно за игра - натиска накрайника и олива с вода навсякъде  Simple Smile. Казаха ми да я занеса в яслата, да има познати предмети край детето (от понеделник тръгваме Rolling Eyes). Има да бършат лелките след нея  Crazy.
Докъде сте с говоренето? Мирето все по-усърдно опитва да повтаря думички и увеличава репертоара. Най-новото е "папи"-"чорапи". Далеч сме обаче от уменията на една от племенниците ми, дъщеря на моя първа братовчедка. Когато беше на възрастта на Мария правеше изречения от по 3 думички.
Tsv, много ти е красива картичката  Heart Eyes
Утре ще почивам, което е прецедент, шефовете най-обичат да работим по официални празници. Лека почивка и весели разходки на всички!

П.С. Честита баба Марта, на патерица! Да сте бели, с румени бузки!

# 651
  • Варна
Видях, че Trixy има РД и веднага дотичвам да й честитя
ЧРД, Нели, да си жива и здрава, много обичана и много успехи в новата работа    bouquet  Heart Eyes

Днес успяхме да се видим с част от варненската банда. Няма да казвам колко са сладки децата /за майките е ясно  Mr. Green/, отдавна не бяхме се виждали, че все ни се разминават плановете през почивните дни.
Алис, че Мира е много напред с матриала, щом се опитва да повтаря.. Иван все още си е с умния поглед  Laughing и няколко думички. За сметка на това много добре действа с пръста и с вик "ъъъъъ"  hahaha. Добре че не ми е първо дете, че не му се шашкам толкова и не го сравнявам с другите деца. Тайничко ти завиждам за яслата.. нас ще ни огрее най-рано на лято, а дотогава ще се тормозим с тати и баба и най-лошото е, че на Иван не му се обръща много внимание, на нищо не го учат, абе на самотек е човека.. няма песни, няма приказки, само гледат да мине деня и да се прибера..  Rolling Eyes
Еличка, ами то като гледам, не ти остава много време до раждането.. никакви пердета и прозорци, не ти е сега момента  Mr. Green

# 652
Здравейте,
Ние изкарахме една ангина сравнително леко, само два дни температура 38 градуса. Много бързо се възстанови, макар че опищя света и още ме боли главата. Растем, правим бели нищо ново под слънцето.
Алис, Калоян е на ниво боен вик - ааааааааааааааа и това е говоренето. В сравнение с Мария е като бавноразвиващ се.Какви думи, какви изречения Mr. Green Това е набързо от мен.
Честита баба Марта на патерица на всички  bouquet

# 653
  • София
Хеленка, много благодаря за пожеланията! Да ви се връщат стократно!
Влязох в групата на 30годишните и аз  Wink не че се чуствам като на 30 ама.......фактите са си факти. Най - хубавата изненада ми поднесе Рая, каза ми "Мама, ден ден", предполагам няма нужда да ви казвам, че буквално се разтопих. Получих много цветя, подаръци, все хубави и още повече и по - хубави пожелания и безброй телефонни обаждания.
Раята напредва с говоренето, постоянно казва по нещо ново, в повечето случай трябва да превеждам, много ми е интересна...Казва, мама / маме, мами, като ми се подмазва /, тати, баба, деди, бам / батко/, кака, чичи, бебе, дай, пум / като падне/, пъпи / пъп /, казва найното си име Ая, имено на приятелчето си Гого / Гоги, Гоге/, на мен ми казва Нене, на брат ми Тан / той се казва Тони /, има и още ама това се сещам на първо четене.
Научила се е да се прави на мацка, слага си гривни, гердани, фръцка се пред огледалото, слага си парфюм зад ушите, стик под мишниците, маже се ръцете и лицето с крем, като и кажеш, че е хубава си навежда главата и се прави на засрамена. Абе маймуна

# 654
  • Варна
Трикси, Честито! Хубав празник тази вечер! Рая много неща знае, Краси не е разговорлив, но и това ще стане. Пусни малко снимки на фръцлата да я видим.  Wink

Ели (Хеленка), с теб кога ли ще се видим? Само те пиша тук, че не сме се виждали и нищо не правим по въпроса..  Grinning  Гледах снимки, Ванко заприличал много на батко си или по-точно на татко си (и двамата на него Rolling Eyes) нищо, третото ще е момиче и ще прилича само на теб.. хихи!  Wink

Другото Ели (Еличка мама), колко остава до финала? Алито ще ти помага.. представям си я миличката, като малка какичка как се грижи за бебето. Сладурка. С ученето до къде стигна?

# 655
Нели,да си жива и здрава и аз празнувах  годишнина от сватбата та много го обичам този ден!И аз тази година ще ударя 30-те та напълно те разбирам  Hug
Малката Рая както винаги е напред с материала и не се учудвам въобще .Момчи бърбори ама повечето му неща не се разбират,рядко уцелва някоя изкривена дума да каже на място.
Ели,честита ви стая и ние все още се мъчим да спи сам малкия-вечер си заспива без проблем ама посред нощ обикновенно ни посещава като се събуди и види че е сам.Тогава го връщаме и си заспива без проблем в повечето случаи.Но има и дни в които въобще не идва,веднъж даже спа до 10 часа и се наложи да го събудя.
Ааа и да похваля  Ева-страхотни снимки просто е като слънчице!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 656
Здравейте Simple Smile
до финала има още доста... на мен напоследък така ми се вижда Simple Smile Още месец  Rolling Eyes Тежи ми много, а Алекс е в период на "говори си не ми пречиш"... Само бели прави и се чуди как да ме провокира  Shocked Гледа до къде може да стигне, а като й се скарам и тича да се гушка и глезоти  Tired почва да раздава целувки и изведнъж става мноого любвеобвилна  Twisted Evil Дяволче е тя  Wink Дени ще си я търпи Simple Smile
Ели с ученето съм до 2-ри семестър Simple Smile засега уж добре върви, но и то ми отнема доста от енергията... уни е на майната си и пътя до там ми идва в повече напоследък... ама като съм се хванала на хорото ще го играя Simple Smile За помагането от страна на Алекс... май просто ще се опитвам да опазя малкия, че тя само налита да целува бебетата... да не го дръпне много ме е страх... ама ще го мисля като ми дойде на главата Simple Smile
Ради да пуснеш снимки на пораснал Емо  Hug Браво на Момчил, че е посвикнал сам Simple Smile Алекс също тръгва да идва при нас, но аз все на вратата я хващам... спим с бебефона и я чувам като се разшава много Simple Smile Снощи беше слезла от леглото и заспала до него... предполагам, че не е паднала, защото не съм чула плач...  Crazy Но откакто е сама... всъщност 3 дена, спи май по-спокойно... ние с баща й май сме й шумяли,особено аз с постоянното ходене до WC...

Алекс напоследък тренира с "кака" и "Коко", май Коко ще е галенето на наш Константин Simple Smile Това й е последното интересно... по цял ден върви и си говори... "кака", "коко", како, како,коко,кака... между тях вмъква други нейни си приказки... рядко е тишина около мен Simple Smile Не се опитва да повтаря... само ако е нещо на кеф може да каже нещо, което аз съм казала и почва да се хили като зелка Simple Smile Маймуна!  ooooh!

# 657
Здравейте, мами!
Виждам, че повечето от вас успяват да пишат редовно в темата, ама за съжаление при мен не е така.

Трикси, Честит рожден ден! Бъди здрава, бъди обичана и много щастлива!  bouquet

sunny_77
, Мишето отдавна пие от чашки с твърд накрайник и много си ги харесва. Обаче от около месец много настоятелно иска да пие от нашите чаши. Справя се доста добре, дори като й дам да пие сама на първата глътка не успява да се намокри, но после придобива самочувствие и си изсипва цялата вода върху блузата  ooooh!
Обаче изпива много големи количества течности за един ден: около 200-300 мл. вода и по 500-600 мл. чай или сок. Отделно от това е млякото.

Мишето вече доста думички казва. Като започнем със стандартните мама, мами, маме, мамо, тате, тати, бабо, бабе, баби, деде и  минем към мече, мечо, кака, бебе, тота (т.е. торта), бака (ябълка), папи (на памперса), пляпи (чорапи), хля (на хляба), лю-лю (на люлеенето), мля (на млякото), клю (на ключовете), нани, папо (на храната), ам-ам, аки и пики  Blush, маце (на котето), ба (банан), чайче му (на музиката), буй (т.е. обуй) и още звуците, които издават някои животни. На дядо си Ангел казва Ачо, на дядо си Атанас му казва Нако, на вуйчо си Криси казва Иси. Знае имената и на двете кучета - Миси и Меги. Но все още не е включила две думи в изречение.

Еличка, вече ти е време да намалиш работата до колкото е възможно. Трябва да събираш сили и за мъника. Hug

От засега е това, като мога пак ще пиша.

Лека вечер на всички! Hug

# 658
  • на Земята
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ МАМЧЕТА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛюБОВ!  bouquet

# 659
Здравейте
Честит празник!!!
Деа не говори толкова казва бати, тати, мама, кака, баба, там и някакво си нейни измишльотини.Пие сама от аша и от сламка.От биба освен мляко друго не желае.Сега е здравичка та мисля на 12 да бием последния Пентаксим и да правим изследвания за ясла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт