МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 45: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
 lacunabae, ти си нашата гордост!  hahaha hahahaНАРОДНА ЛЮБОВ , Joy Joy  Момичета,след като смехът заглъхна вярвайте ми изтръпнах ,като си помислих какви глупости си ръсим и как някой външен ги чете  Sick А бе, важното е да е весело ! Hug

# 511
Лакунче, е това е - след труда дойде и признанието. Скоро и до Джеми ще стигне и за Джемиловата, и за Джемилкьой, пък тогава как ще се червим... Не е истина! Гордея се с теб  Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета, чели са ни през пръсти, слава богу! Журналистът пише, че името на ракията е "Джемил" - откъде да знае защо ракията е Джемилова ГРОЗДОВА!!! Ама няма да му ги обясняваме ние тези работи, я!

Бубе, Марица, много ви благодаря за това, че се ангажирахте да записвате!
Аззазелче - как мина рождения ден? Видях ти и второто предложение. Ще го имам предвид. Благодаря ти, че мислиш за мен. Чакам с нетърпение да се насъберат кадрите да видя какво ще излезе от тях...

Аз съм малко назад с материала, но се боря с чичко ГРИП.

# 512

Момичета, чели са ни през пръсти, слава богу! Журналистът пише, че името на ракията е "Джемил" - откъде да знае защо ракията е Джемилова ГРОЗДОВА!!! Ама няма да му ги обясняваме ние тези работи, я!!

Аззазелче - как мина рождения ден?
Последните годинки се отказах да празнувам.Нещо много взеха да стават  Wink
 Журналистът пише, че името на героя е Джемил,а ракийцата правилно я е писал Джемилова. Ти остави,в първия момент помислих,че става въпрос за телевизията ШОУ (турската).Направо се бях  Shocked ,че после  smile3532

# 513
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Смейте се вие! Embarassed Embarassed Embarassed
азазела а питаш ли ме мен като видях поста на денси как се дзверех в монитора и се чудех кво е па тва ШОУ. hahaha hahaha hahaha hahaha
и като видях вестника с поправена снимка(все едно ми казаха е така се прави),пак срам.аз си знам де ама тука си ги шляпам е така за бъзика,не се втилясвам много по качеството..........а тя ква стана Mr. Green Mr. Green Mr. Green
да си бях писала стихчета и оди да ми е мирна главата rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 514
 Мани,мани ,ще видим ний стихчета и оди някой ден публикувани я в ТВ сага,я в ТЕЛЕНОВЕЛА,пък може и в ТРУД  Whistling Ти гледай да не ни изтепосат в Пълна лудница или някой друг резил  Laughing

# 515
Чакайте ме, и аз се заселвам в Джемилкьой  Mr. Green
Лакунче, гордея се с тебе, джанъм.  Hug Hug

# 516
направих две гифчета с първа серия
ето:

# 517
огромни благодарности на Бубето,сид13,Марица,Бланка и на всички останали мацки от любимата тема,които не спират да ме подкрепят.Наистина ме трогнахте много с вашата подкрепа!
Обещавам още по-големи глупости да сътворя Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С Бланка работим усилено и обещаваме радост за душата!

Момичета с една дума-Лоооооовяяяя вииии! newsm51 newsm51 newsm51

искам да си кажете мнението за качеството на картината,моля ви!Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 17:23 от lacunababe

# 518
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Ех,колко се обичат Джемил и Кенан на първия гиф.Голяма лобоФ Crazy
Лакунче, и ние много теее лооооооовииииим  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:09 от syd_13

# 519
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее ама как не знаете какво е Шоу? Вие хич не четете жълта преса. Mr. Green
Какво както ни четат чужди? Да видят талант какво е. Mr. Green Обаче ето затова не се слагат снимки и лична информаця, не се знае кой, какво и за какво.
Аз също се боря с Грипа и само вие и детето сте ми смеха. Hug  bouquet

# 520
 Много ми харесват и двата гифа  Peace По отношение на качеството на картината- малко е като снимка от вестник.Не знам дали ще ме разберш какво имам предвид.

# 521
Много ми харесват и двата гифа  Peace По отношение на качеството на картината- малко е като снимка от вестник.Не знам дали ще ме разберш какво имам предвид.

уцелила си много точно! Hug .картината е зърнеста знам,ама това сътворихме с бланка и бубето.ще го преработвам пак.сиде,стискай зъби,мило да не ти се изчака чакалото Heart Eyes

# 522
Гифовете са страхотни. Hug

# 523
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее ама как не знаете какво е Шоу? Вие хич не четете жълта преса. Mr. Green
Какво както ни четат чужди? Да видят талант какво е. Mr. Green Обаче ето затова не се слагат снимки и лична информаця, не се знае кой, какво и за какво.
Аз също се боря с Грипа и само вие и детето сте ми смеха. Hug  bouquet

Денсии,оздравявай бързо мила! Hug Hug Hug Hug
по отношение на смеха,ти си тази,която днес ни го предостави в големи дози hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 524
lacunababe, са, много ми харесва как се прегръщат 2мата w първия hahaha hahaha
за качеството - харесва ми да са такива (не ярки и зърнести), и супер за вестника - днес в. Шоу, утре Show tv((( Simple Smile))  да види той и да се сети да намине!

Да оздравявате бързо всички - и големи, и мънички:)

Общи условия

Активация на акаунт