МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 45: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 804
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Лека нощ!

# 451
Азазелке, честит ти рожден ден, скъпа! Да си жива и здрава и все така с въображение!

# 452
Добро утро!  Hug Hug Hug

# 453
Здравейте!
Честито на патерица на азазелка   bouquet  Hug Пожелавам ти здраве и сбъдване на мечтите ти  Hug
Как сте мацки?
Искам да питам нещо-имаме канал евро Д или нещо такова.Дали там мога да видя "Езел"?

# 454
  • 221B Baker Street
Добро утро и от мен   bouquet

# 455
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet

Писали сте доста за това отивам да ви чета
smile3529

# 456
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добър ден! Hug Hug Hug Hug Hug

Искам да питам нещо-имаме канал евро Д или нещо такова.Дали там мога да видя "Езел"?
За този канал незнам,но мисля че дават "Езел" по ShowTv,канала по който са давали и Мелодията

# 457
Добър ден и от мен. Отдавна не бях имала възможност да ви чета, но сега ще наваксам. Wink
Днес докато се рових из нета попаднах на лоша новина за феновете на Джавидан.
В турската преса от 2 дни се върти новината за развода между Öngel Tansel и Özge Ozder. Като причина е изтъкнато съжителството от разстояние - Йозге в Истанбул , а Йонгел  Тансел в Трабзон.

# 458
  • КиТ
Добър ден и от мен. Отдавна не бях имала възможност да ви чета, но сега ще наваксам. Wink
Днес докато се рових из нета попаднах на лоша новина за феновете на Джавидан.
В турската преса от 2 дни се върти новината за развода между Öngel Tansel и Özge Ozder. Като причина е изтъкнато съжителството от разстояние - Йозге в Истанбул , а Йонгел  Тансел в Трабзон.

Тоя ли е мажът й newsm78 или се бъркам Rolling Eyes

# 459
# 460
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета,как сте.
Не съм писала от много време в темата ама сега гледам,че повтарят Мелодията по диема фемили.
Как я карате,как вървят нещата?

# 461
  • КиТ
Здравейте момичета,как сте.
Не съм писала от много време в темата ама сега гледам,че повтарят Мелодията по диема фемили.
Как я карате,как вървят нещата?

Сътворихме едно китно малко селце,за всички почитатели на Мелодията Peace

# 462
  • КиТ
Туко що разглеждах първата страница и исках да си дръпна песните...на компютъра,аз иначе имам линкове във vbox7, но искам да ги имам и иначе Rolling Eyes

Ще може ли да ми дадете други линкове щот тез нещо не вършат работа newsm78 или на лични може също да ми ги пратите Praynig

# 463
Здравейте от мен . Grinning

# 464
 Здравейте   Hug
 Днес май всички са градска  Wink  Гледам , селото полупразно  newsm78

Кръчмаря,лудия и бръснаря,скрития да му мисли.Какво ще заварите не е ясно.

http://www.vbox7.com/play:94f909ea&start=439  Хихихи,Ийт като малък.Мамин сладък.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 18:01 от azzazzell

Общи условия

Активация на акаунт