МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 45: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
намин за малко  Whistling Whistling Whistling мерси за яката закуска  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 496
  • СТАНДАРТНО.
Току що видях Джемиловата гроздова на нашето мило Лакунче в Шоу. Кееееф! Радост! Вълнения.
Браво момиче страхотна си! newsm51

добро утро на всички!
ко рече?денсииии,нещо майтап ли си правиш с дедо поп?
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Не е майтап миличко вярно е! Не ми казвай, че не си го видяла. Whistling Във вестник Шоу от Сряда на средните страници има за разните сериали и има твоята гроздова заедно с точно цитирания ти ник. Разбих се от гордост като го видях и то правилно изписан.  smile3501
Дедо попе прочу нашто село. Не само го създаде, но и го прочу! Важиш! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

densi снимай я тая страница и я постни тук, та да видим и ние. Кво друго пише там? Раздуй малко. И ти кат Джемито - пускаш бомбата без подробности  Mr. Green

# 497

Във вестник Шоу от Сряда на средните страници има за разните сериали и има твоята гроздова заедно с точно цитирания ти ник. Разбих се от гордост като го видях и то правилно изписан.  smile3501
Дедо попе прочу нашто село. Не само го създаде, но и го прочу! Важиш! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Браво,Лакун4е,браво!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Ти полуляризираш селото!
Номер Едно си,ето го медалът ти:

# 498
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
искам ТИКВЕН медал hahaha hahaha hahaha
систър е намерила вестника.много ми се накара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 499
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добър ден! Hug Hug Hug Hug Hug

# 500
искам ТИКВЕН медал hahaha hahaha hahaha
систър е намерила вестника.много ми се накара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Заповядай тиквена близалка:

Kaжи на систъра да не се кара,де. Confused Нали като дойде в Джемилово и нея ще я по4ерпим с тази ракийка. Party

# 501
най-много да дойде с багер на село за да го изтрие от лицето на земята.
поствам карето от вестника за да не си го купувате излишно hahaha hahaha hahaha hahaha

НАРОДНА ЛЮБОВ

БГ фенка свари ДЖЕМИЛОВА ГРОЗДАНКА

Актьорът Игит Йозшенер вдъхнови българска фенка на сериала "Мелодията на сърцето" и тя сътвори ракия на името на героя му -Джемил.Нашето момиче,което се представя с псевдонима lacunababe във форум,посветен на сапунката,"произведе" Джемилова гроздова.
На луксозната бутилка грее образът на Игит.

# 502
Как ще ти се кара Лакунчеееее? Вместо да се гордее..... Нищо аз се гордея за трима, че и за повече. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не мога да снимам страницата, защото нещо апарата ми се скапа, иначе вече да съм го направила. То такова чудо пропуска ли се. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снимката е Джемиловата гроздова е прекрасна, голяма, ясна и много готина.

Писали сме заедно.
Ето това е супер нашето момиче. Не е вашето, а е нашето. smile3534 newsm51 newsm44

# 503
да бе и аз се учудих,бая са я оправяли за да излезе за печат
ако знаех щях да я наглася повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сега да си признае този който е писал във вестника newsm78 newsm78 newsm78
имаме агент у село Joy Joy Joy Joy

ох мислех,че повече по вестници няма да ме показват,ама пак се усрах. Sick
със сигурност утре баща ми ще ме заведе на психиатър,а и мъжо се прибира днес hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ся ще има да вика-ето аз се изтрепвам а тя си прави ракийки.дано некой не пусне и кравата да се кипри у пресата,че ще ме затворят със сигурност

# 504
да бе и аз се учудих,бая са я оправяли за да излезе за печат
ако знаех щях да я наглася повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сега да си признае този който е писал във вестника newsm78 newsm78 newsm78
имаме агент у село Joy Joy Joy Joy

ох мислех,че повече по вестници няма да ме показват,ама пак се усрах. Sick
със сигурност утре баща ми ще ме заведе на психиатър,а и мъжо се прибира днес hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ся ще има да вика-ето аз се изтрепвам а тя си прави ракийки.дано некой не пусне и кравата да се кипри у пресата,че ще ме затворят със сигурност

Те тебе оттук нататък могат да те ползват по вестниците като неиз4ерпаем извор на идеи.  Hug Hug Hug
Много се раздвам,4е са ти написали ника,а не са "краднали" лукс бутилката. bowuu
А кравата е уникум,просто умрях като я видях_Джемилка. Joy Joy Joy

# 505
  • СТАНДАРТНО.
lacunababe, хич да не ти пука. Аз като си представя, че някой "журналист" е нахлул в темата и е чел кви лупости сме ръсили  ooooh! ooooh! ooooh! Ами да бяха публикували и трети сезон, дет го сътворихме и стихчетата  Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 13:36 от късметчето

# 506
маричкааа! Hug Hug Hug
ще записваш ли днес?ние с бланка почти оправихме първа серия.сидчето ги пази 3 и 4 -та,ма днес Бубето е възпрепятствана,така че в теб са ни надеждите мило Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бубе,записите са ти много добри Hug Hug Hug Hug
Бургас парамаунт пикчърс е на ниво! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 507
Zdraвейте мацки!
Вече съм по-добре  ooooh!
Лакуна,честито,джанъм.Прочу сА и сега Джеми ще чуе за теб  Twisted Evil ,а ние пак отиваме в девета глуха.Ама си го заслужи де  smile3501 сътвори прекрасни неща  Hug
Синеоч,как си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Марица-оправям се вече-то няма на къде вече Mr. Green
Анубис,закуската ти ми дойде добре
За всички,които не съм споменала  Hug Hug Hug.Емели,мерси за инфото
Ей,ловим виииииииииииииии,цАлучки за всички-отивам да приспивам мушморока  Crazy

# 508
Герииии Hug Hug Hug Hug
радвам се че си по-добре!
На ийт ще му кажа че вървим в пакет,ако ме взима мен значи взима и вас Mr. Green Mr. Green Mr. Green
смее ли да откаже,веднага ще направя подлога с негова снимка hahaha hahaha hahaha hahaha
детето гледа вестника и вика-твойте глупости стигнаха прекалено далеч!повече да не си посмяла!сега остава да дойдат репортери на вратата! rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3532

# 509
маричкааа! Hug Hug Hug
ще записваш ли днес?
Не се притеснявай,Лакунка,снощи с Бубето се разбрахме. Peace
Нема да се плашиш! Hug Hug Hug Hug Hug

geradost,ловим тееее. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам,4е се оправяш,хайде 4акаме те тук с пове4е присъствие. Hug

детето гледа вестника и вика-твойте глупости стигнаха прекалено далеч!повече да не си посмяла!сега остава да дойдат репортери на вратата! rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3532
hahaha hahaha hahaha Оххх,милото... Joy Joy Joy
Еййй,неразбран талант си ти в семейството си. ooooh!
То като мен едно време като рисувах,4е и конкурси пе4елех,баща ми вместо да ми се зарадва,ме критикуваше,4е вси4ки колби в къщи се ползвали за боите.Майка ми е химик,имаше много яки колби.

Общи условия

Активация на акаунт