1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 107

• 40 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Пенда, такъв клип скоро не бях гледала!Какво да напиша-просто нямам думи! newsm51 newsm51 newsm51
Севи, Ани, страхотни сте!Всяка си знае за какво.Безкрайно много ви благодаря, че ни радвате със снимки и с превод, че внасяте такива хубави чувства в душите ни и правите дори и мрачния ден приятен! smile3525 smile3525 smile3525

# 211

Свят ми се зави от толкова много целувки Joy
Пенда, благодаря   bouquet Hug

# 212
ДОБРО УТРО !!!

МИМЕ,благодаря за кафенцето !!! Hug Hug Hug

ЕМЕЛИ и СЕВИ -страхотни сте !!! smile3525 smile3525 smile3525

ПЕНДА и АНИ - newsm10 newsm51

ЛЕК И СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
# 214
# 215
# 216
sevi nil - за превода  smile3501 smile3501 smile3501
anna3com - за статията  smile3501 smile3501 smile3501
Много мислих по какъв начин да изразя това, което чувствам към всички вас мили дами, които давате всичко от себе си за да сме свидетели на продължението на истинската приказка и реших да го направя по един обикновен, но сърдечен начин - с думата БЛАГОДАРЯ и АПЛОДИСМЕНТИ   smile3501 smile3501 smile3501
Така, както го правим за акторите след представление или за музикантите след концерт, когато са се раздали за нас !!!

# 217
# 218
В самата Турция има само един сериал, който може да се мери с рейтинга на Онур и Шехерезада и това е поредицата, направена по сюжета на „Долината на вълците”, един от най-успешните турски филми за последните години, чието действие се развива по време на войната в Ирак.

УХАААААААА  smile3501 smile3501 smile3501 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

цитат от статията

# 219
Нещо казаха май по новините на бтв за 1001 нощи? Thinking
Не можах да разбера ooooh!.Някой чу ли нещо ??? Praynig
Само ми се счу мелодията Grinning или изкрейзвам hahaha newsm78

# 220
Миме,благодаря

много е хубава статията Hug
а в "Долината на вълците" знаете кой участва нали Joy
нашата Берг  bouquet

# 221
  • планетата Земя и по точно до морето

Здравейте геджеманки ! Винаги е най-добре човек да пие вода от извора !
Затова благодаря на
Ани, Севи, Варна, Емили за труда и радостта, която ни дават!  newsm03 newsm10 smile3501   love001 newsm51

Берг е една много щастлива, красива, талантлива и земна жена ! Радвам се, че го сподели с всички фенове !

Пенда клипчето наистина е супер, с най-красивите целувки !   newsm10     love001

# 222
Долината на вълците - Ирак е турски екшън-филм от 2006 г. Филмът е с бюджет 10 200 000 долара и е най-успешният турски филм до тази година. За първите 3 дни прожекции е гледан от 1,2 милиона зрители, което е с 40% над предишния рекорд. Филмът е продължение в стил Рамбо или Гойко Митич на много успешния антимафиотски сериал Долината на вълците. Главен герой е същият както и в сериала - Полат Алемдар (в ролята Неджати Шашмаз). Главната женска роля (Лейля) се изпълнява от турската киноактриса Бергюзар Корел. В ролята на „шейха“ Абдуррахман Халис Керкуки е сирийският киноактьор Гасан Масуд.
Берг итрае в този сериал с майка си и с баща си

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 12:58 от Lilims

# 223
севи, мила, много ти благодаря за превода и аз! newsm51

Много хубаво интервю!  Берг и Халит наистина имат право на това щастие, както самата тя казва, и горещо се моля нищо да не го помрачава. Има толкова зли и завистливи хора.

Берг споменава, че Халит й е направил предложение извън страната, трябва да е било по време на почивката им на остров Пукет. Спомням си, че беше в началото на май. Дори на сайта, където Берг е качила свои снимки има две от острова- едната с огромно сърце, нарисувано върху пясъка на брега на океана. Трябва да е било супер романтично  newsm76,  а може и малкото Халитче (така го нарече веднъж bz, много сладко ми се стори) да е сътворено там. Grinning  

# 224
"От първия ден на връзката ни чувстваме че имаме много нужда един от друг.Всичко преживяваме /преживяхме /заедно,изправяме се заедно срещу трудностите и станахме като едно тяло.Халит ми е най -близкия приятел,най-добрия ми приятел.Без това не ме и оставя  да поискам нещо.Не съм много трудна бременна.Само когато имам болки много мърморя/бърборя.Тъй като съм висока имам/ ..... /. Болят ме краката и гърба.Халит е винаги при мен ,не си спомням момент да не е бил до мен."

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Hug Hug

не и е било лесно на Берг, да преглътне всичката тази помия, но любовта победи злобата и пошлостта  newsm44 newsm44 newsm44
лошото отминава, нищо не трае вечно  Wink, остават хубавите емоции  Grinning

Севи, мила, хиляди благодарности, благословени сме, че си сред нас  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ани, Варна, Дориана, Емели, Тортуга, Мари и всички момичета, които ни радвате с инфо , преводи, снимки Hug  love001 newsm51

Мaри_нк  newsm51 поздравления за стихчето, жалко само, че не са го публикували цялото, може би си пазят останалото за следващия брой  Wink Grinning

Миме  Hug  bouquet ти си нашите очи и уши в бг преса и маке форумите  Wink Crazy. Жалко, че админките им почти веднага изтриха инфото за сериите с бг превод  Rolling Eyes, но това е то, Балкански синдром  Mr. Green

момичета, радвам се, че заедно се наслаждаваме на нашата приказка без край   HugHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ето и  ACI AŞK Fragman   трейлъра на новия филм на Халит , с полазилите го гърли  Crazy Mr. Green

извинявам се, ако е пускан  Peace

Общи условия

Активация на акаунт