1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 107

• 40 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Наздраве да полеем новият филм на Берг!

# 196
# 197
Севи, имаше едно време един филм "Най-добрият човек когото познавам". За мен това си ти тук в тази тема. А интервюто ми достави такова огромно удоволствие все едно нашата приказка никога не е свършвала. Такава любов е кармична и много красива. Дано винаги са толкова щастливи и любовта между тях никога да не угасне  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=rqZNm9cZ5hg

# 198
Някой може ли да каже за какво става дума. около 7 мин. дават Халит и Берг....

Bizdem kacmaz Dan Tokat Gibi Cevap! [Ceyda Duvenci Berguzar Korel Halit Ergenc Tardu Flordun] Hem magazinsiz yapamıyorlar hem de magazini protesto ediyorlar...
http://www.youtube.com/watch?v=1VILXVJyP9U

Анни преди няколко дена беше поместила снимки  от това предаване . Халит и Берг  бяха номер 5и 6 .За кой път го гледам това  и ми става гадно.Не знам кой крив ,кой прав, но журналистите на жълтините прекаляват .
Това е един известен артист или актьор /Тимучин Есен/ ,бил е пиян и се е подразнил, че го снимат ,посегнал на журналистите ,после се намесва и полицията .Но вместо да спрат да снимат с  камерите и да оставят полицаите да си свършат тяхната работа ,всъщност за да не се стигне до по-голямо сбиване ,полицаите   искат да го приберат ,но той се съпротивлява и го влачат.След тези кадри имаше изказвания ,но които само виждаха терора над артиста, а е трябвало да се видят и кадрите, в които артиста посяга .И после  има протести  от страна на артисти  и др. известни имена .Казват че има терор от страна на журналистите над тях,популярните личности,че все ги дебнат,кой къде ,какво ,с кого и т.н.
 А сега журналистите питат, а това не е ли терор над самите тях.
Та имената на Халит и  Берг бяха сред тези известни личности ,за които казват че първо сами говорят пред  микрофоните и камерите ,а после ги обвиняват.

Не знам всичко , само превеждам доколкото съм  разбрала.

Пост 189

Плануват премиерата на филма ''Урока ни Ататюрк '' да се състои в гр.Чанаккале на 18 Март 2010 г.
Само това е новото.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 05:22 от sevi_nil

# 199
Сърдечно ти благодаря! Любопитството ни е отново задоволено. Другите неща явно не са толкова важни но за интервюто с Берг отново  newsm51  love001

# 200
Информация за шоуто на Бейаз където Берг ще е гостенка на 06.11.2009

00:30               Kanal D Tv             Beyaz Show
Hande Yener, Bergüzar Korel ve Tolga Sayışman bu gece Beyaz Showda !

link
http://www.kanald.com.tr/Canli/

# 201
МИЛА СЕВИ,БЕЗЦЕННА СЕВИ newsm51 smile3525 smile3501  love001

и 1001 букети и 1001 благопожелания и 1001 благодарности не са достатъчни да разкрият нашата благодарност,нашата признателност и нашата обич към теб Hug  bouquet

Ти не надникна да прочетеш за себе си и да си кажеш" и утре е ден" ти си подари нощния покой на НАС,трудолюбива и добричка,
права е АНИ за "Най-добрия човек когото познавам"
Каквото и да пишем малко е,не можем да ти се отплатим за всеотдайността,трудолюбието и обичта с които ни даряваш

smile3501 smile3525  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 202
А за интервюто- какво,ние си я знаем Берг,не е болна от звездомания,казва че била обикновен артист и това е.  bouquet
Но много нови неща поне за мен има в това интервю...за тия пари,които й дал Халит на заем, аз не съм в час. newsm78
И как така ще се чудят че е бременна все едно от Марс са паднали Joy
И да не знаят за предпазни мерки Joy Joy Да ,бе ,как не Joy
Но щом не е планувано...ле ле ле с каква любов и страст са се любили,до самозабрава, Joyта да мислят за предпазни мерки newsm78
Сладките,те, ...е това ако не е любов...  bouquet

Още в началото ,когато прочетох ,че пускат на бебето музика се разревах... newsm45

Пречох го 5 или 6 пъти,но....
Ще го чета още 5 или 6 хиляди пъти...
Нямам думи,нито коментар

АНИ АДМИРАЦИИ и за теб, за статията, клипчета,инфо и снимки
БЕЗЦЕННИ И ОБИЧАНИ ,добре че ви има

Какво сме без вас? newsm78

# 203
Добро утро! Hug
Колко е хубаво да станеш сутрин и да си пиеш кафето с удоволствие!
СЕВИ, МИЛИЧКА, ТИ СИ СЪКРОВИЩЕ!

# 204
Хайде и кафенцето:

# 205
Добро утро, мили момичета. Толкова е приятно когато човек се събуди и седне пред компа, да намери пак нови и интересни неща за нашите любимци. И как човек да не благодари за това на неуморните ни приятелки. anna3com пак е открила нови неща от турската преса, а sevi_nil, тази невроятна млада жена, лишавайки се от почивката си през нощта, е превела всичко, за да ни направи утрото по-топло и весело.
 mimata67, благодарности за вкусното кафенце.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:02 от hiacint

# 206
  • Варна и...духом на Босфора
Heart EyesДобро утро и от мен! Колко е хубаво утрото с такива чудесни  и благородни хора,като Севи ,която отделя време както винаги за нас ,за да ни поднесе това чудесно интервю,което ще препрочитам и аз отново! Севи,благодарим ти мила! newsm51 newsm51  love001 Целувки и на Ани,Мар Томова ,Дориана,на всички!  Heart Eyes Heart EyesАз ви черпя с чайче,но сега  ще пия  кафенце със съседката ми ,че я извиках да гледа Берг и Халит колко са хубави и щастливи! Дано при тях любовта никога да не каже сбогом! Да пожелая и аз успех на Мари за конкурса и аз също смятам да пратя нешо свое. Да ви кажа на Берг много и отива да е бременна! Grinning Hug Hug

# 207
Севи, хиляди благодарности за всичко което правиш за нас newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51 smile3525 Интервюто с Берг е много хубаво, личи си, че се радва на малките неща, а не се е вживяла в ролята на звезда smile3521

# 208
  • Атлантис, Галактика Пегас
Севи!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • Plovdiv

СЕВИ,        Една силна прегръдка от мен !
 newsm20 За всички , които превеждат и се грижат за актуалността и
красотата на темата ни smile3525 newsm51 smile3525
Ани , ти си папарак 
Не зная с какво да те почерпя , но един натурален сок  ще ти дойде добре! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт