Звездни компромати - 52 част

• 55 810
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
И даже по-конкретно май зъбите си нещо не харесвала (за В.Б.), ееей колко се палех по спайските едно време Grinning

# 331
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2337932/suri-cruise-r … tics-squirrel-06/
Така и не можах да си обясня защо звездните родителите ходят така топло облечени, а децата им със съвсем тънки дрешки Rolling Eyes.

# 332
Интервю с Джена в "Станция Нова" - http://vbox7.com/play:8d544d93

# 333
Виктория, напускайки фитнеса
 Кам Гигандет и фамилия
Пиърс и Кели
Мики Рурк
Жизел
 Дженифър с децата

# 334
# 335
И даже по-конкретно май зъбите си нещо не харесвала (за В.Б.), ееей колко се палех по спайските едно време Grinning

Точно. И аз бях запалена като малка, и имам и книгата за тях.  ooooh! Та там тя обяснява, че не се усмихва, защото е имала проблем със зъбите, и по точно горните предни два зъба, са били отдалечени един от друг. И от там навика да не се усмихва, дори и след като ги е поправила вече. Crazy

# 336
е ,  човек се засмива инстинктивно , това не се поръчва , Бъкъмова си е като скумрия - и външно , и като държане , усмивките й винаги са театрални , какво общо имат зъбите ?
тя споменаваше , че никога не е чела книга , зад големия блясък на скъпите дрехи не знам какво се крие ...

# 337
е ,  човек се засмива инстинктивно , това не се поръчва , Бъкъмова си е като скумрия - и външно , и като държане , усмивките й винаги са театрални , какво общо имат зъбите ?
тя споменаваше , че никога не е чела книга , зад големия блясък на скъпите дрехи не знам какво се крие ...
не съм съгласна.Колкото и интитивно да е ти като не си харесваш зъбите се сдържаш или се усмихваш с  затворена уста.Интуитивно се усмихваш когато някой те разсмее , а медиите или репортерите какво да я засмеят, че да се усмихне толкова .

# 338
tuk e от времето на Спайс гърлс - какво й е на зъбите - нищо ! и пак й е изкуствена усмивката
а и тя си е от милионерско семейство , много е суетна , зъбите на Запад се оправят за един ден , та ако е имало нещо го е оправила отдавна

# 339
Тук е доста далеч от времето с момичетата. Мисля, че снимката е на не повече от година.

# 340
# 341
# 342
tuk e от времето на Спайс гърлс - какво й е на зъбите - нищо ! и пак й е изкуствена усмивката
а и тя си е от милионерско семейство , много е суетна , зъбите на Запад се оправят за един ден , та ако е имало нещо го е оправила отдавна

Понеже спориш,  ето ти цитат от книгата:
"По снимките от тези първи вълнуващи дни на младата изпълнителка  (пояснявам, че става дума за снимки от пиеси балетното училище в което е от 8-годишна) личи, че Виктория се държи естествено пред фотообектива и че с удоволствие изпълнява ролите си. Има само една разлика между сладкото малко момиченце и сериозната и пораснала вече изискана Виктория- очарователната усмивка. Непринудената малка Виктория се усмихва с готовност, без да обръща внимание на разстоянието между предните зъби, което започва да я безпокои като тийнейджърка, и я кара да застава пред обективите със стиснати устни. Дори и след като коригира този недостатък, тя никога не се усмихва. Типичното изражение на лицето й- нейна запазена марка е сериозно, със стиснати устни. "
И тук книгата продължава с разни проблеми в училище и подигравки от страна на съучениците, и разни такива неща.

# 343
  • На погрешната планета
Малко Виктория Бекъм от старите ленти  Wink

Снимка2

На тази снимка ми харесва много Simple Smile

# 344
  • София
Малко Виктория Бекъм от старите ленти  Wink

Снимка2

На тази снимка ми харесва много Simple Smile

И на мен  Peace

Общи условия