Звездни компромати - 52 част

• 55 728
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Лявото или дясното око на Деми беше изкуствено???

# 572
Така като я гледам, нейни са си очите  newsm78

# 573
аз не знам тя да има изкуствени очи

# 574
Според едно скорошно интервю на фолк-певицата Мария-няма рокля на Преслава,няма рокля на Анелия или Галена.Всички са първо нейни рокли.Тя си ги купувала още когато излезе колекцията на тези дизайнери.И така правела от много години.Ама нищо.Тя не се сърдела на колежките.Нека се учели на мода.Тя щяля да мине на други марки.

Laughing Laughing Туй моме от Стара Загора, много се е взело насериозно.

# 575
И аз знам, че едното и е изкуствено, но пишат, че има heterochromia, както Дейвид Бауи, с различен цвят на ирисите на очите е. Кое е вярно,незнам.

а за изказването на Мария- роклите не са ли първо на самите дизайнери? Ако аз си я купя това роклята на Мария ли ще е пак или собствеността се дискутира само между фолкзвездите?

# 576
Д.Бауи има изкуствено око - по време на концерт някакъв фен го замеря с кутия ( цигари , мисля , че беше ) и му изважда окото ..за нея нищо не знам , а и нищо не й личи , но е възможно ..

# 577
  • София
Не бях чувала Деми Мур да има изкуствено око и провокирана от изказванията тук, се поразрових. Оказа се, че наистина от седемгодишна е с протеза на едното око. Ето: http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=5471 Колкото и да я гледам, никога не бих се досетила сама... Очевидно залага на добри специалисти!  Peace

# 578
  • София
В Уикипедия във връзка с окото на Деми пише, че има операция на лявото око и е носела превръзка. Но за изкуствено не се говори  Peace
Operations on her left eye during childhood caused her to wear a patch.
patch = тъмна превръзка за око

Сега видях, че сме писали заедно със sise_to.
Не знам каква е истината, но пък и няма голямо значение.

# 579
това и аз го видях , но пък на английски пише други работи - че има очи с различни цветове -Demi Moore has heterochromia; she has one green eye, and the other hazel.

# 580
Въобще ни й личи дори и да има нещо на очите.

# 581
  • София
това и аз го видях , но пък на английски пише други работи - че има очи с различни цветове -Demi Moore has heterochromia; she has one green eye, and the other hazel.
Т.е., ако едното й око беше изкуствено, то поне можеха до го догодят с цвят като на истинското й  newsm78   Grinning

звездите от Новолуние
Риана в парижко радио
Мегън Фокс обяснава в статия, че не е ку*ва. Имала си постоянна връзка от 18-годишна.
Мадона в Сао Пауло
Уитни Хюстън

# 582
ей Мадона какви жили и вени има

# 583
Това за Мария, аз гледах интервюто... Тука е доста свободно преразказано и на думите й са придадени други нюанси, каквито нямаше от нейната уста.  Каза, че е харесвала и купувала дрехи от дизайнери, от които нейните колежки не са купували преди. Сега са започнали да купуват няколко нейни колежки от същите марки и затова са се получили повторения. Каза, че ще смени марките, за да избегне това.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт