Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 316
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Добро Утро Grinning
Ние пак станахме в 5ч и аз вече гледам ей тъй Crazy
Сега си изяде попарата и се надявам да и се доспи след малко Grinning
Музе чакаме рецептичките   chef
Да са ти живи и здрави именниците па макар и на патерици Hug
Пуки голям бонбон станал Дани бой Heart Eyes
Я кажи как сте с яденето?Още ли те тормози беболи?

# 106
Честит Рожден Ден на Bebo4ka

# 107

Да почерпя на патерици от съпруга Ангел Heart Eyes

# 108
  • Горна Оряховица
Живи и здрави да са всички именици,макар и на патерица Simple Smile
Аз за сега го слагам след всяко ядене,днес от сутринта го почнах и се представи добре,човека.Само на обяд не се получи сувсем,но тепърва започваме Simple SmileМисля,че ще свикне скоро.

# 109
  • Пловдив
Здравейте, хубавки. Днес съм  #Cussing out Може ли малко да ви се пооплача? Имах записан час за консултация при педиатърката ни. След като висях 30 мин в пълен с болни дечица коридор, с детето на ръце (той не е от леките, нито от мирните), хеле дойде моят ред. Няма "здравей", няма нищо. Влизам и цитирам ви следния разговор:
- Кажи за какво си дошла.
- Ми, имам час за консултация
Следва жест, показващ вратата, демек напусни. Аз  Shocked
- Ти какво си мислиш, че когато ти е удобно, тогава да идваш. Пропускаш консултации (само за протокола, септември тя ми отказа, понеже имала много малки бебенца и ако може ние да пропуснем. Аз проблем нямах. Октомври ми записа час, който ми беше крайно неудобен и я помолих, ако може да го сменим. Нейните думи бяха "Ми като не ти харесва, звънни да си запишеш час за ноември, защото за октомври нямам други свободни". Така и направих), идваш когато си искаш
- Нали съм си записала час, какъв е проблема?
- Днес не е ден за консултация.
И след като ме навика навън ме изгони. Опитах да се защитя, но тя се фръцна, записа ми нов час, удобен за нея, без да ме попита дали ме устройва. От обида плаках като малко дете. Знам, че това не е реакция на възрастен, но разберете, почувствах се като натрапница едва ли не. Знам, че сигурно има много пациенти, особено по това време, но аз да не би да не съм пациент (малкия де). Сори за дългия пост, но просто исках да споделя.

# 110
    Влюбена, евала ти за търпението ooooh! Аз ако бях...какво щеше да стане! Laughing Все забравям че си от Пловдив.От кой квартал си?

Коя ти е лекарката?Сменяй я!Аз ходя в ДКЦ 1, при Велев бях.Той замина извън страната и заместничката му е много приятна жена.Нямам забележки.Сега ще се местя при педиатърката в нашата кооперация.Има си кабинет долу под нас и вече доста пъти го водя Боби.Много съм доволна.Казва се Велева.Преди е била в Тракия.Няма чакане, ходя когато няма хора и затова ще се местя декември при нея.Изследвания всякакви правя само във ВМИ, така че ДКЦ-то не ме устройваше и преди.

# 111
  • Горна Оряховица
Здравейте, хубавки. Днес съм  #Cussing out Може ли малко да ви се пооплача? Имах записан час за консултация при педиатърката ни. След като висях 30 мин в пълен с болни дечица коридор, с детето на ръце (той не е от леките, нито от мирните), хеле дойде моят ред. Няма "здравей", няма нищо. Влизам и цитирам ви следния разговор:
- Кажи за какво си дошла.
- Ми, имам час за консултация
Следва жест, показващ вратата, демек напусни. Аз  Shocked
- Ти какво си мислиш, че когато ти е удобно, тогава да идваш. Пропускаш консултации (само за протокола, септември тя ми отказа, понеже имала много малки бебенца и ако може ние да пропуснем. Аз проблем нямах. Октомври ми записа час, който ми беше крайно неудобен и я помолих, ако може да го сменим. Нейните думи бяха "Ми като не ти харесва, звънни да си запишеш час за ноември, защото за октомври нямам други свободни". Така и направих), идваш когато си искаш
- Нали съм си записала час, какъв е проблема?
- Днес не е ден за консултация.
И след като ме навика навън ме изгони. Опитах да се защитя, но тя се фръцна, записа ми нов час, удобен за нея, без да ме попита дали ме устройва. От обида плаках като малко дете. Знам, че това не е реакция на възрастен, но разберете, почувствах се като натрапница едва ли не. Знам, че сигурно има много пациенти, особено по това време, но аз да не би да не съм пациент (малкия де). Сори за дългия пост, но просто исках да споделя.

Много се дразня от такива доктори,които се правят на голямата работа.Първата ни педиатърка я смених именно защото си позволи да ме нарече лъжкиня пред майка ми-излъга,че не съм я търсила по телефона,а тя майка ми беше с мен,когато й звъних.Не си вдигаше редовно телефона и то когато спешно ми е трябвала,а и на всичкото отгоре на 2 пъти не приложи и комнпетентно мнение,та се наложи второ мнение.От мен  Hug и се успокой,не си заслужава да се тревожиш заради такива хора  Peace

# 112
Здравейте сладурки  bouquet
Нинче, като ги чета тези неща и косата ми настръхва.С какви боклуци се тъпчем само ooooh! А най-лошото е, че почти(с изключение на бебешките) да не кажа съвсем на пазара няма продукт без Е-та #Cussing out А колко майки дават от тях на децата си...За сега много внимавам какмо давам, ами като порасне? И иска чипс и т.н. и т.н......как да му обясня, като гледа другите деца как ядат? ThinkingСложно... А, и да не забравя да те питам(пишеш да се внимава с дването на хомеопатия, ако се прекали, можело да се получи криза.Сори за тъпото ми обяснение) тази криза в какво се изразява? newsm78Никъде не можах да открия... EmbarassedИ аз пуснах едно смс-че. Дано по-бързо се съберат паричките и се оправи това хубаво момиче Praynig
Да ви питам, давате ли Имунокинд? По колко и за колоко време?Че и моята лекарка не бе от най- разговорливите.
Влюбена, Hug Горкичката ти. Лекарката ти е направо за съд #Cussing outНе стига , че си чакала толкова време , но да те и и згони, това е меко казано безобразие.Мой съвет сменяй я. Peace Много съм разочарована напоследък от "така наречената" "здравна система" #Cussing out
Бебълс, да ти кажа , че и намен ми предложиха вместо фосфорика, флоурика...  ooooh!И аз не мога да намеря фосфориката Thinking
Имаме си ново зъбче Wink
Пуки, навестявай ни по-често Hug За работата най-късно пролетта ще почвам.
И Стефано непрестанно бръщолеви и всичко разбира, носи ми разни неща, като го пратя някъде ходи и т.н. Само НЕ- то му е много смешно. Хич не се впечатлява, знае, че не трябва, но ме издебва и пак неговото си прави Mr. Green
А с гърнето нямаме никъкъв напредък.Като беше по-малък всеки ден си ходеше, а сега само става и не иска да седи. Имаме си три гърненца и нъц Thinking
И да ви се оплача, трябваше в събота да ходим със Стефано на рожден ден на октомврийчетата, толкова исках да отидем, но той като му удари един сън, събуди се чак в 4 без 15...така като си правя сметката без кръчмаря Mr. Green
Кога е крайният срок за пускане не сничица за колажа?
Целувам ви всички, и извинявайте за дългият и определено объркан пост!  bouquet

# 113
  • Пловдив
Вишничке, д-р Джарова се казва, то досега на няколко пъти съм се дразнела, но нали не съм конфликтна личност, а и да чукна на дърво не се е налагало нещо по-сериозно, и затова не съм се вързвала. Но днес ви казвам....... Аз че ще я сменям, ще я сменям, но нямам представа с кого. Около мен няма майки, че да ми препоръчат някой. И сега се ровя в нета. Ако някой знае добър педиатър в район централен, ще съм му благодарна. Оф, още ми е криво. А иначе изследванията правя в една частна лаборатория, защото са много внимателни там, та това не ме притеснява.

# 114
Влюбена, преди да я смениш, кажи и няколко "хубави" думички Naughty Crossing Arms

Значи, Спасчо седна на гърнето, даже много сериозно помисли че трябва да седи щото и по играчките се навеждаше и се протягаше без да стане LaughingНо, нищо не направи Crossing Arms При вас така ли беше в началото?Както и да е, ще го слагам почестичко на гърнето, та може и да се уцелим.

Иначе да се похваля, от днеска сме с твърдо ако Praynig

# 115
  • Горна Оряховица
Влюбена, преди да я смениш, кажи и няколко "хубави" думички Naughty Crossing Arms

Значи, Спасчо седна на гърнето, даже много сериозно помисли че трябва да седи щото и по играчките се навеждаше и се протягаше без да стане LaughingНо, нищо не направи Crossing Arms При вас така ли беше в началото?Както и да е, ще го слагам почестичко на гърнето, та може и да се уцелим.

Иначе да се похваля, от днеска сме с твърдо ако Praynig

Аз на Иво му пускам музика и му давам дистанционното на тв-то докато си върши работата  Laughing Опитах се да го сложа за пръв път на 10 месеца,но много ревеше.На 11 месеца и нещо пак пробвах,но безуспешно.Вчера вече ударих джакпота  Laughing,а днес цял ден го слагам на гърнето след ядене и мисля,че вече има някаква идея за какво служи това чудо  Joy Общо взето му харесва вече,седи мирен и не тръгва да става да си ходи.Де да можеше и да си обажда вече  Joy

# 116
Крисси, благодаря и на мен Алекс много ми харесва на тази снимка  Heart Eyes Тясъщо разбира и изпълнява всичко каквото й кажа, бърбори по цял ден, но общо взето не се различава нищо друго освен нещо като "Айде" и "Дай", но не губя надежда - и ние скоро ще започнем да говорим смислени думички Simple Smile
Нея от банята немога да я изкарам, иска да си седи вътре, на кого ли прилича  Rolling Eyes Надявам се скоро и на гърне да се научи. Ако ли не то ще я пробвам вече на тоалетната чиния  Peace
galq_j82, радвам се, че обувкката се е намерила  Peace
Честито на всички, празнуващи!
Vlubena, Боже мой какво е това отношение!!! Чак аз се ядосах...  Naughty

# 117
  • Варна
Цитат
Пуки  голям бонбон станал Дани бой Love
Я кажи как сте с яденето?Още ли те тормози беболи?

Тормози не, ами и по-лош става. Laughing Ама Бейби Айнщайн още спасява положението.
Между другото скоро видях че има сериите и в Ютуб. Така че който иска да ги пробва, ето линка. http://www.youtube.com/results?search_query=Baby+Einstein&se … ch_type=&aq=f

# 118
 Момичета , чакам снимките за колажа до петък 13.11 Hug Надявам се да ви стигне времето.В събота мисля да започна да го правя.

Пуки, Гале - айде бре!Стига се скътавайте! Hug Heart Eyes

Влюбена, виж в белия списък за Пловдив Hug

# 119
Влюбена,чак ми се дощя да пална колата и да дойда до Пловдив.К'ви са тия бе? #2gunfire
Аз ако съм на теб ще подам жалба в ЗК.И отивам да си взема документите на детето и се отписвам веднага от там. Crossing ArmsПри условие,че толкова много пари ни се удържат всеки месец при такива "Лекари" ли трябва да идат? newsm78Айде нема нужда.
Моята Педка така преди време реши да ме прави на нула и да не ме брои,насъпих я по престилката и й казах в прав текст кой кара влака,я ела я виж каква е внимателна сега Peace.Само не се давай и не си преглъщай яда,защото не сме щрауси с извинение-главата в пясъка и г..а щръкнал Laughing Mr. Green
Преведох 2 рецепти,ще ги напиша утре,че вече ми се спи Mr. Green Blush

Общи условия

Активация на акаунт