Иначе каката лесно свикна с градинката на 3 години. За градините съм За , но за яслите - твърдо против. Там има само лелки, прости женици, които по цял ден врякат и единственото, за което внимават, е децата да са сухи и сити

Тъкмо беше почнал да похапва(естественно с мноого забавления), а сега незнам какмво му става от 13.30 , та чак да сега го мъчих, къде ли не го качвах да яде, а той като види лъжицата и пищи...реве ми се
Имам чувството, че ще полудея
, незнам как да процедирам...а и мляко сега не иска да пие, заспа си така, неял...На къкъв лекар трябва да го водя според вас? Дали хомеопат ще му помогне? Иначе Слава Богу, изследванията са му добре, всичко е ок и като се обадя на педито тя ми казва, "ами такъв си е "Да, ама така не може да продължава, аз със сигурност не мога
А и няма и 10 кила, а 81 см., като спица е ...много се притеснявам...нервите са ми опнъти до краен предел...извинявайте , че ви тормозя 
Стефи има такава кола, като на Боби, сестра ми му подари един мотор,та мисля повече да не го моторизирам, но незнам какво ще му е интересно
Даже си мислех да накарам Владо да се направи на дядо Коледа, но май ще се изплаши, малки са още за това нали?
Напи ли се? 
.

/ 
.Хриси имаше такъв период-като рече "Не" и това беше,давам й да яде-неще,ако ще,свалям я от стола и ние се храним,но не давам нищо после...
Я ела я виж сега-като е гладна,отива и си взима лигавника и ме вика пред столчето да я слагам
.И никакво ядене освен на столчето в кухнята,само там се яде,че иначе цялата къща че е на кочина
. 
и на мен много ми харесва