Ма като гледам от кога се мъчите....смисъл няма вече...

Твърде съм млада да се заробвам сама или с такъв като него... 

Със сигурност ти е трудно, със сигурност си много обидена и има защо, но моя съвет е да поговорите спокойно, да му кажеш всичко, което мислиш и да му дадеш някакъв срок да се вземе в ръце. Може и да се поуплаши.Опитайте се да си съхраните семейството, все пак имате такова хубаво детенце.Знам, че така да се каже е лесно, изхождайки от онази поговорка за стоте тояги... Минали сте през толкова много трудности, дано и сега успеете да изплувате и да се съберете. Няма ли къде да живеете заедно?Хубаво е да пробвате, пък да се разделите винаги може, ако нещата не потръгнат
...а на мъжете за съжаление(говоря за последната изцепка) това им е в природата
Желая ти от все сърце успех и дано се случи това, което най-много искаш.
На Коледа стават чудеса!

Моля, ако някой може да пусне нова тема(аз не знам как
.
.А разговори на темата съобщения по сайтове и всичко останало са водени хиляди пъти,но без ефект явно.Даже обява си беше пуснал във вестмика да си предлага секс услугите,така че маи пепеник е права,само това остава...
ПОговорете и си реши сама за себе си и детето,кое ще е по добре.Ако видиш,че на мъжото не му овира кратунката и няма оправия се разведете.Има много майки,отглеждащи сами децата си.Щом живееш при вашите ще е по-лесно от финансова гледна точка.