Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 385
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Привет и от мен.Хриси нощес беше с Т,не съм я мерила,но пареше цялата,та й дадох Нурофен.Чудя се дали може да е от ваксината,която бихме миналия ворник или да се шашкам с нещо друго newsm78
Кисело мляко й давам да хапва,но пък за пиене не смея,знам,че мене са ме отгледали с такова едно време,е станала съм УЖ човек,ама,........Не виждсам нищо полезно в него за такава консумация,щерката е на Фризо3 и си го пие доста добре,тук от известно време ми се буди нощем,та отнася по 3 шишета на ден.
Я кажете-как да я откажа от биберона-залъгалка,уж е само за спане,но понякога така реве за него,че ни чуват из целия вход? newsm78 Whistling
За бабите-малката си умира за баща ми,като го види и се кротва в него,направо не е моята беляджийка,слуша и останалите,но баща ми й е фаворит Laughing Heart Eyes
Ще ви кична една тяхна снимка по-късно Peace

# 691
  • Горна Оряховица
Иво пие по един път на ден мляко(Фризо 3) по 250 мл.Щеше ми се да е повече,но просто не виждам къде да го вместя вече.През нощта не пие мляко.Киселото ще почака поне до 2+(за пиене,иначе сега го яде с бисквити).биберон залъгалка моето човече никога не е ползвало и не мога да помогна там,но знам от други мами,че до 2 години някъде го оставят и после вече го махат бавно.
Иво е еднакво непослушен при всички ни-и при мен и при баба си и дядо си.За баща му не мога да кажа за момента поне.
2 дена не ме беше оставил да спя и имах мигренозен пристъп.Беше някакъв ужас вчера.Много е раздразнителен,малко спи,ужасен ужас просто  Tired

# 692
  • Бургас
Добър ден прелести Grinning
Никол пие 2-3 пъти АМ ,НООО по 100-150лм Laughing
а понякога пие само 1 път 100АМ и това е Peace
Музе Никол си е с бибата постоянно/то си лиции по снимки/
ама аз изВопще няма да я мъца с отказване.
Както и Галето е писала ще я чакам да се пооовечи и
тогава ще се обясняваме как вече е голяма и не и е нужна Peace
Но наши приятели отказаха техния младеж като резнаха биберона отгоре
/направо махнаха горната част и той се мъчи да я смучу,
ама кат не става и сам я хнърли Grinning
Това беше доста БЕЗпроблемно и ако се наложи и аз ще го прилаган,
но доста по-нататък Peace

# 693
Здравейте, момичета!  Много благодаря за отговорите ви!   bouquet

Моята пие 1 или 2 пъти. Откакто въведохме вечер супата, после пие мляко и не става да яде през нощта.
Но си пие АМ за над годинка. Не виждам нищо по-полезно в киселото (освен ако не е домашно)
Да точно за домашно става на въпрос  Peace

Неди, и аз знам хора, които по този начин са отказали децата от залъгалките  Peace Явно действа

# 694
Здравейте мацки Hug
Незнам, вие ражхождате ли се в това време, но откакто стана студено, извеждам Стефано за по час и се прибираме.Даже гледам да не щъка много много, че все уцелва локвите Crossing ArmsАз по принцип съм много зиморничава и мразя студа, едвам издържам да вися навън.
Мерси за отговорите HugЗначи не само мойто се глезка при мама и тати Mr. Green
Музе, стискам палци да е било моменто и всичко да и е наред на кукличката PraynigНедей да се шашкаш излишно HugСега има ли Т?
Нинче, браво за стерилната урина HugСамо така!
Бебълс, аман от такива лекари ooooh! И аз искам да сменям мойта, ама нямам голям избор Crossing Arms И аз да ви се оплача.Нали ви бях споменала, че Стефано имаше нещо като слуз в акото миналата седмица.И аз оттогава все като се изака и пада едно гледане. Вчера ми се стори, че пак виждам и реших, вместо да се притеснявам(предстои му ваксина, тази хепатитната, а вие знаете какво ми е мнението за ваксините) и му пуснах на своя глава, микробиологично изследване на акото. Обаждам се и и казвам, а тя ми се изсмя Shocked  и ми казва, цитирам- " е ти какво му търсиш там" онемях, не стига, че не ми дава направление, а на всичкото отгоре и това отношение #Cussing out
За бибероните- зверчето ми само се отказа като беше на 3 месеца някъде...
За млякото да не забравя и аз да ви кажа- АМ по два пъти на ден пие, сутрин и вечер по 200, 230 мл. Иначе и попарата(кус-кус) му ги правя с АМ. Кисело и прясно, само за следобедна закуска.
толкова засега, целувки  bouquet

# 695
Хрис е с 38,5 и почти нищо не е яла,дадох й Нурофен,но ще чакам Меца да ми припомни Беладоната за Т как се даваше,че и то недоспиване едвам целя буквите на клавиатурата
МАцки,може ли да е от ваксината?Сложихме й я миналия вторник? newsm78 Thinking
Ниелче,и ааз съм много зиморничава,но излизаме през ден,а днес така я бях навлякла,че не можеше да мръдне.В ПЛевен днес е  -4 -6 Гр ooooh!,и като знам какви зими са тук...бърррр.Относно Педито-нашата не ме броеше и за знак,ама като й се сопнах 2-3 пъти и й показах,че все пак съм осведомена майка,вече много п друго й е отношението.Аааа ма ха и доктори,заради тях и аз едно висше мога да взема,въпреки,че има и много добри специалисти,не мога да си кривя душата Peace Heart Eyes
Хайде,отивам да полегнаа за малко.
Мецо,забравих-браво за резултатите Heart Eyes Hug

# 696
Музе, Беладоната е за определен тип температура
Според симптомите се дава.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=1868&start=20  виж тук, но не давай по сто гранули. Една стига

За бибата и аз не знам, но Неди е дала добра идея. Голямата не знаеше какво е залъгалка....

# 697
Музе, и Алекс около 9-10 дена след ваксината поддържа цял ден 38-38.5 гр. Незнам дали е било от нея, но така предполагам. Имаше и ситен обрив по едната ръчичка и по половите органи. Обрива мина за 1-2 дена, без да го третирам.

# 698
Музе има ли други симптоми? Може да е от ваксината или от зъбки.
За биберона - дъщеря ми се отказа от него на 2 год. точно като
отрязах само връхчето. Само го хвърли от кошарата още същия ден.

# 699
Здравейте, аз не знам какво да кажа. Уж съм с 2-ро ама нейсе-той е толкова различен от кака си. ние също сме на АМ( розов ХИП 3 или Милумил 3). опитах се да му въведа КМ(домашно)ама не се получи Отначало му давах по 1 чаена лъжичка в Ам че го не ще иначе, но снощи така плака цяла нощ и рита с крака, същото спане имаше и на обяд след кюфтета с бял сос. Днес не съм дала КМ и си спа спокойно през деня. НЕ се сетих че снощното изпълнение от КМ, докато пак не му се появиха пъпките по бузките днес и не ми повърна млякото с ориза. Резултат вместо да оправя нещата ги влоших - Сега ще трябва на ново на диета без сирене, масло, кремове с прясно мляко и каши. Дано поне да не трябва на ново да минем на ХА АМ, че тогава ще се гръмна. Изпива по 200-240, 200 сутрин и 240 вечер. Ох оплаках се, повече никакво КМ, а каката я огледах с КМ. До 5 годишна го яде вечер и сутрин.
Иво сам отказа биберона,заедно с цицата, А на каката го махнах на 1 годинка като и четях приказки от книжки с много картинки, но и аз съм чувала за рязането. Пробвайте като начало да купите биба с друга форма и да ги смените, като задължително изгубите демонстративно другата по път
 за магазина . Ако не помогне значи сте тежък случаи и след малко рев проблема ще се реши   newsm78

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 11:45 от tanyaz

# 700
Хриси е с 39,5 Т,говорих с Педи,има вирус,който дъържи вискоа Т 3-5дни,нищо друго й няма,няма обрив,не мога да видя далия мъчи зъб,че само реве,скимти и мрънка горката.Изгори ми лицето,докато я гушках ooooh!
Рано било за алергична реакция от ваксината-проявявала се след 14 и преди 21ден от поставянето.Направо съм се разтреперала,щото до сега не евдигала такава Т,реве ми се,вярвайте ми.Уж съм куражлийка,ама оре ли ножа и то до моето детенце и съм сдала багажа #Crazy ooooh!

# 701
Музе, тъй е душо за децата. Никога няма да забравя първите 40 градуса на голямата ми.... Tired

Ама и тия доктори, най-лесно им е- вирус Crossing Arms

# 702
Музе, и нашата лекарка каза, че било вирус. При Алекс май си беше настинка, защото родителите ми я разтриха - за половин час се изпоти 2 пъти и дотам бяхме с температурата. Поизмъчихме я, но беше за добро. Стискам палци бързо да се оправи кукличката.

# 703
Здравейте  bouquet
Музе, надявам се вече да сте свалили Т. PraynigМного гадно така... Hug
Таня, давай му АМ засега, ще израсте след време непоносимостта към киселото. То и по принцип на този етап АМ е по-добре да пият от киселото. Hug
Момичета, да ви питам, преведоха ли ви майчинството за ноември? Че аз съм бясна. #Cussing outВ началото на декември , някъде към 8-ми беше, ми преведоха една супер смешна сума-остатъка от октомври-54лв. и това беше... Crossing Arms

Целувки  bouquet

# 704
  Привет момичета!

Ниелче, преведоха ми го днес.Работодателят ми до 12ти внася осигуровките и затова чак сега.Смешната сума ти е била за няколкото дни след термина за изравняване и аз получих такава.До сега получавах винаги до 5то число високото майчинство, но ниското вече се получава по-късно в зависимост кога работодателя попаде документите.
  Отивам да ви чета, че не съм ви чела от сума време.

За излизането...ами излизаме всеки ден.Ходим на кафе с моя приятелка от училище и нейния син.Има и други деца и така.

За млякото..Боби пие Нестле джуниър за над 1г.Пие го сутрин към 5-6ч и после като се събуди в 9-10 яде попара.Вечер яде само супата към 20.15 и 20.30 е в леглото.В супата рядко слагам по един сухар, ако има място.Кухнята му е страхотна и е много гъста супичката.

За бибите съм ви чела и коментирала, нямаме такъв проблем понеже не е ползвал.Май не сте изписали толкова много ..така ми се стори.

Музе, дано сте свалили Т на сладкишка вече Hug

Ваксината на Боби ще я сложат след НГ, още една седмица има да видим ще му избие ли шарка, но не ми се вярва и все пак няма да рискувам сега да му я слагат.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 13:48 от Крисси

Общи условия

Активация на акаунт